Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 140 άτομα (16 μέλη και 124 επισκέπτες)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους!

Επειδή πολλοί ζητάνε-ρωτάνε και λίγοι γράφουνε, σκέφτηκα πως θα ήταν χρήσιμο(?) να γράψω review για την εμπειρία που είχα πριν 1 χρόνο με την
Νataly
Η επιλογή έγινε με βάση τις πολύ καλές συστάσεις που μου είχαν δώσει.

Πρακτορείο: Φιλική αντιμετώπιση και εύκολη συνεννόηση.
Χώρος: Ξενοδοχείο 5*
Εμφάνιση: Όλα ΟΚ (μην περιμένετε εμφάνιση supermodel) αλλά καταπληκτικά πόδια και εξαιρετικός κώλος (ο οποίος δυστυχώς δεν "δίνεται" ή τουλάχιστον έτσι ήταν τότε).
Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, με μία "πινελιά" Photoshop.
Sex: Από τις καλύτερες πίπες που έχω βιώσει! :dancing: Εξαιρετική τεχνική, καταπληκτικός έλεγχος του "σύντροφου" κι εκεί που νομίζεις πως θα τελειώσεις, κρατάει λίγο ακόμα και λίγο ακόμα..!
Αξιοσημείωτο επίσης πως όταν είναι στα 4, η θέα του κώλου της είναι το απόλυτο διεγερτικό. :rockon:
Συμπέρασμα: ΔΕΝ προτείνεται για όσους ψάχνουν PSE. Οι υπόλοιποι δοκιμάστε ανεπιφύλακτα. Αν μάλιστα σας αρέσει να γλείφετε, να είστε σίγουροι πως ο κόπος σασ δεν θα πάει χαμένος! ;)

Επισκέπτης
Πολυ μπουκωμενο βλεπω το προγραμμα της Gia .
Για να δω θα μιληση κανεις .
Αναμενω. :think:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ρωτα τον ΝΙΤΡΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟ. :2funny: :2funny:

Μόνο που η γκόμενα της φωτογραφίας είναι μαγική εικόνα και στο δωμάτιο θα είναι η Μαράγια που είναι μεν γλυκιά αλλά έχει φαρδιά περιφέρεια

Επισκέπτης
Μην ντρεπεσαι αδελφακι μου πες οτι εχει κωλαρα δεν τρεχει τιποτα.

Επισκέπτης
Και που να δεις ποσοι θα μαζευτουνε Τσοπανε τωρα που δεν θα υπαρχει σιγουρια για τιποτα.
Σιγα μην κοψουν το γαμησι.
Εδω θα ερχονται για να βρουν τιποτα σιγουρο.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Καλημέρα σε όλους!

Επειδή πολλοί ζητάνε-ρωτάνε και λίγοι γράφουνε, σκέφτηκα πως θα ήταν χρήσιμο(?) να γράψω review για την εμπειρία που είχα πριν 1 χρόνο με την
Νataly
Η επιλογή έγινε με βάση τις πολύ καλές συστάσεις που μου είχαν δώσει.

Πρακτορείο: Φιλική αντιμετώπιση και εύκολη συνεννόηση.
Χώρος: Ξενοδοχείο 5*
Εμφάνιση: Όλα ΟΚ (μην περιμένετε εμφάνιση supermodel) αλλά καταπληκτικά πόδια και εξαιρετικός κώλος (ο οποίος δυστυχώς δεν "δίνεται" ή τουλάχιστον έτσι ήταν τότε).
Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, με μία "πινελιά" Photoshop.
Sex: Από τις καλύτερες πίπες που έχω βιώσει! :dancing: Εξαιρετική τεχνική, καταπληκτικός έλεγχος του "σύντροφου" κι εκεί που νομίζεις πως θα τελειώσεις, κρατάει λίγο ακόμα και λίγο ακόμα..!
Αξιοσημείωτο επίσης πως όταν είναι στα 4, η θέα του κώλου της είναι το απόλυτο διεγερτικό. :rockon:
Συμπέρασμα: ΔΕΝ προτείνεται για όσους ψάχνουν PSE. Οι υπόλοιποι δοκιμάστε ανεπιφύλακτα. Αν μάλιστα σας αρέσει να γλείφετε, να είστε σίγουροι πως ο κόπος σασ δεν θα πάει χαμένος! ;)
Ωραίος ο c200. Βάλτη κριτική σου κι www.bourdela.com/content/view/1317/1/]εδώ[/url]. ;)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
η αναμπελ εχει τελειο σερβις...για οποιον ρωτησε...

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Οποιος παρει παιδια Gia αναμένουμε νεα

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
χθεσινη συναντηση με crystal
τα γνωστα εχουμε αναλωθει πολλακις στο συγκεκριμενο κοριτσι,αν και δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος με την εν λογω κορασιδα :2funny: :2funny:
εγω την θεωρω ενα απο τα καλυτερα ct σε αυτα που δεινει πανω στο κρεβατι,την τσαχπινια,και το ολο στιλακι της,κοριτσι με πολλη χιουμορ, που εχει το sex μεσα της
και οχι σαν κατι μαλακισμενα που βαριουνται που ζουνε!
να εισαι καλα βρε κρυσταλενια να ερχεσαι πιο συχνα να μας "ανεβαζεις" ψυχολογικα.. :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Εχω την εντυπωση οτι καποιος στις κριτικες εχει μπλεξει τις Crystal :helpplea:

Παρόμοια θέματα