Επισκέπτης
παλι μονοσ μου μιλαω...οι συμπολεμιστες σνομπαρουν τον εκτορα...καλα..
και κιπ ον ουοκινγκ..
παλι μονοσ μου μιλαω...οι συμπολεμιστες σνομπαρουν τον εκτορα...καλα..
και κιπ ον ουοκινγκ..
δωσε στιγμα εκτοραρα πες τι εγινε?ειχε δικιο ο σριανταφ που με εφαγε....
Σε τι σκεψεις σε εβαλα ρε φιλε Yorgo , εαν επιτρεπεις μπορω να βοηθεισω.Ρε τον Plokamia με έβαλε σε σκέψεις....
Εχεις απολυτο δικιο,ειμαι χρονια μεσα στα ποδια σας(μεσα στο φορουν),εχω κανει τα χιλιομετρα μου στα cg μα ποτε δεν εγραφα,οταν εφαγα τη φολα ,να'μαι,καλος τον ,εμ δεν ειναι ετσι ,ειμαι λαθος.Μπα μπορει να την εχουνε παρει και να κανουν την παπια.
Μην νομιζεις πολυ λιγοι γραφουμε σε σχεση με αυτους που διαβαζουν και ειναι στο σπορ. :o
Οταν θα σταματησουμε και εμεις να γραφουμε να δω ποιος θα επικρατηση ο τυφλος η ο αοματος.
αντε ρε παλληκαρα περιμενουμεπου χαθηκατε ρε μαγκες..
Σε τι σκεψεις σε εβαλα ρε φιλε Yorgo , εαν επιτρεπεις μπορω να βοηθεισω.
Plokamias
εχεις πμ
Ασε τον Εκτορα να γουσταρει γιατι θα τα σπασω ολαΤι θα γινει ρε εκτορα?Ολο με πμ θα ενημερωνεις?
Oτι πεις ,εσυ ξερεις καλυτερα.Αυτή η Hannαh ήταν το μοναδικό target μου αυτή την εβδομάδα (διάφοροι λόγοι δεν μου επιτρέπουν πολλές αταξίες lately) και μετά την ιστορία σου, μπήκα σε σκέψεις και την ακύρωσα. Δεν θέλω διευκρινήσεις...απλά προηγουμένως σκέφτηκα δυνατά, μάλλον σκέφτηκα γραπτά.
T ακους yorgos,παρακαλω τον rebeti oπως ενημερωσειΓυρισα απο Suzi, (εμενα μου ανοιξαν την πορτα ), Θα γραψω εντυπωσεις αργοτερα. Παντως ειναι πανω απο 1.80 !!!
Suzi :
χωρις λογιαMετα τις κριτικες που ειδα για hannah απο shi ,τι θα γινει ,ο plokamias εδωσε 500 ευρω με βαση τη πρωτη κριτικη και ειδε το απολυτο τιποτα,αυτα δεν πρεπει να λεγονται?
Υ.Γ Αν και ημουν λιγο υποψιασμενος για την πρωτη κριτικη,αλλα οπως εχουν γινει τα πραγματα και για την δευτερη
Στον ενα αφηνει τα παντα ,στον αλλο ουτε το στηθος να πιασει..
Ας απαντησουν πιο διεξοδικα αν θελουν
ναι παιδια..με τοση ρουφιανια εδω μεσα ,εγω εχω ξεχωρισει 5 ατομα,και με αυτους μονο θα μοιραζωμαι τις εντυπωσεις απο τις προσωπικες στιγμες μου,γιατι αυτοι κερδισανε την εμπιστοσυνη μου,μεσα σε αυτους τους 5 εισαι και εσυ φιλε λαλακουκακι