Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (2 μέλη και 102 επισκέπτες)

PlokamiasTony

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
59
Like
6
Πόντοι
80
Μπα μπορει να την εχουνε παρει και να κανουν την παπια. :jerking:
Μην νομιζεις πολυ λιγοι γραφουμε σε σχεση με αυτους που διαβαζουν και ειναι στο σπορ. :o
Οταν θα σταματησουμε και εμεις να γραφουμε να δω ποιος θα επικρατηση ο τυφλος η ο αοματος.  :think:
Εχεις απολυτο δικιο,ειμαι χρονια μεσα στα ποδια σας(μεσα στο φορουν),εχω κανει τα χιλιομετρα μου στα cg μα ποτε δεν εγραφα,οταν  εφαγα τη φολα ,να'μαι,καλος τον ,εμ δεν ειναι ετσι ,ειμαι λαθος. :jerking:
Πρεπει να γραφουμε, τωρα το καταλαβα, ετσι γινομαστε τελικα υπολογyσιμη δυναμη.

Plokamias

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αθτες τις μερες το γραψιμο εδω δεν χρειαζεται..καλυτερα μεσω πμ

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αφου σε ενημερωνω ρε αχορταγε.. :rockon: :dancing: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σε τι σκεψεις σε εβαλα ρε φιλε Yorgo , εαν επιτρεπεις μπορω να βοηθεισω.

Plokamias

Αυτή η Hannαh ήταν το μοναδικό target μου αυτή την εβδομάδα (διάφοροι λόγοι δεν μου επιτρέπουν πολλές αταξίες lately) και μετά την ιστορία σου, μπήκα σε σκέψεις και την ακύρωσα. Δεν θέλω διευκρινήσεις...απλά προηγουμένως σκέφτηκα δυνατά, μάλλον σκέφτηκα γραπτά.

PlokamiasTony

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
59
Like
6
Πόντοι
80
Αυτή η Hannαh ήταν το μοναδικό target μου αυτή την εβδομάδα (διάφοροι λόγοι δεν μου επιτρέπουν πολλές αταξίες lately) και μετά την ιστορία σου, μπήκα σε σκέψεις και την ακύρωσα. Δεν θέλω διευκρινήσεις...απλά προηγουμένως σκέφτηκα δυνατά, μάλλον σκέφτηκα γραπτά.
Oτι πεις ,εσυ ξερεις καλυτερα.

Plokamias

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ναι παιδια..με τοση ρουφιανια εδω μεσα ,εγω εχω ξεχωρισει 5 ατομα,και με αυτους μονο θα μοιραζωμαι τις εντυπωσεις απο τις προσωπικες στιγμες μου,γιατι αυτοι κερδισανε την εμπιστοσυνη μου,μεσα σε αυτους τους 5 εισαι και εσυ φιλε λαλακουκακι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Mετα τις κριτικες που ειδα για hannah απο shi ,τι θα γινει ,ο plokamias εδωσε 500 ευρω με βαση τη πρωτη κριτικη και ειδε το απολυτο τιποτα,αυτα δεν πρεπει να λεγονται?
Υ.Γ Αν και ημουν λιγο υποψιασμενος για την πρωτη κριτικη,αλλα οπως εχουν γινει τα πραγματα και για την δευτερη
Στον ενα αφηνει τα παντα ,στον αλλο ουτε το στηθος να πιασει..
Ας απαντησουν πιο διεξοδικα αν θελουν
χωρις λογια

Επισκέπτης
ναι παιδια..με τοση ρουφιανια εδω μεσα ,εγω εχω ξεχωρισει 5 ατομα,και με αυτους μονο θα μοιραζωμαι τις εντυπωσεις απο τις προσωπικες στιγμες μου,γιατι αυτοι κερδισανε την εμπιστοσυνη μου,μεσα σε αυτους τους 5 εισαι και εσυ φιλε λαλακουκακι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kαι γω σε παω ρε Εκτορα γιατι εισαι πολυ cool τυπος!!!

Παντως ολους τους εχεις ξεχωρισει γιατι δεν γραφουν και παραπανω απο 5 ατομα εδω! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
οχι φιλε μου...γραφουν...αρκετοι...απλα ειμαστε 3-4 που ταιριαξαμε περισσοτερο,σαν τις αληθινες παρεες και εξω απο εδω...και αν καμια φορα συμπιπτουν οι μαχες μας θα χαρω να πιουμε και κανα καφε σε κανα λομπυ

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
σριανταφφφφφ...σε πορωσαααα...οπως και εσυ εμενα...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom