κανε δουλεια σου....
Καλά όλα τούτα τα λεφτά ρε μόρτες τα αξίζουν οι χαμούρες ή είναι μάπα το καπούζι?
κανε δουλεια σου....
Καλά όλα τούτα τα λεφτά ρε μόρτες τα αξίζουν οι χαμούρες ή είναι μάπα το καπούζι?
Ρε φιλε και εμεις οι μαναβηδες κλεφτες θα γινουμε.Καλά όλα τούτα τα λεφτά ρε μόρτες τα αξίζουν οι χαμούρες ή είναι μάπα το καπούζι?
Τόσες σελίδες με κριτικές... ΔΙΑΒΑΣΕ να μάθεις !!!
κάτσε θα τα μάθω όλα σιγά σιγά και θα τα ξαναπούμε,ακόμα δεν ξύπνησα και με κράζεις ρε δερβίση?
Ρε φιλε και εμεις οι μαναβηδες κλεφτες θα γινουμε.
Μάπα τελείως οι γόμενες, μα τελειως όμως.
Και επειδή με ρώτησες και κάτι άλλο αλλού, η μαγκιά δεν είναι να προμοτάρεις κορίτσια πια. Αυτό είναι παλιό άθλημα και το κάνει και η κουτσή και φαφούτα Μαρία, με συνέπεια οι τιμές να έχουν πιάσει πάτο.
Ψωλαράδες προωθούμε, η μπίζνα του μέλλοντος, καλύτερα rates, κλειστός κύκλος κλπ κλπ κλπ. Πολύ χρήμα λέμε.
Πούστης είσαι?
Καλά εσύ μεγάλε δεν παίζεσε μιλάμε κάθε μέρα γιορτή το'χεις κάνει
Μπράβο ρε μόρτη γαμώ τα φράγκα μου γαμώ ,όταν έχεις κάτι σίγουρο για στείλε και κανένα πιμι που λένε και οι γραμαμματιζούμενοι,να δούμε τονειρο θα βγει ?
Πούστης είσαι?
Bi sexual ρε κολλητέ....κακό είναι?
Γιατί νομίζεις ότι μόνο οι πούστηδες ψάχνουν για ψωλαράδες?
Πέρνα πρώτα το 101 που γράφεις και δίπλα, γιατί φαίνεται ότι το χρειάζεσαι και μετά ξαναμιλάμε.
εσυ δε γραφεις διπλα?![]()
Εκει μου αρεσει να γραφω και εγω καμμια φορα.Στο αβατάρ του εννοώ....
BTW, όπου θέλω γράφω, ενίοτε και στα αρχίδια μου.
Οχι ρε εσυ public relation.Καλά εσύ μεγάλε δεν παίζεσε μιλάμε κάθε μέρα γιορτή το'χεις κάνει
Εκει μου αρεσει να γραφω και εγω καμμια φορα.![]()
![]()
![]()