Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (9 μέλη και 87 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλησπερα μαγκες...ο υμητος το βουνο μας καιγεται...και αυτοι οι μαγκες με κοριτσακια ασχολουντε...αθανατη υποκριτικη ελλαδα...4-5 κανανταιρ δεν μπορουσαν να παρουν..ρε ουστ..

Ελα ντε!

σαμπως σβηνει η φωτια ..για να δουμε..αφου πετανε ακομα οι ιπταμενοι ντενεκεδες,αεροσκαφη του 74 παλι καλα...ναναι καλα οι πιλοτοι

Ειδες που βιαστηκες να τους κατηγορησεις? Αφησαν τα ct και πηγαν ολοι στα βουνα τωρα!!! :2funny: :2funny:

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
Η κρυσταλω ρε συναγωνιστες θα ερθει??πολυ καυλοραπανανο η κυρια :bigdick:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
μπραβοο..την πηραμε την ποληη...μαλλον σβηνει η φωτια...παρτε κανα αεροπλανο..ρε ..μην πεσει κανα σαραβαλο στο κεφαλι μας..μονο 8 ειναι καινουργια...τα υπολοθπα 40 χρονων γινονται..

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Εμένα πάντως από τις αφίξεις με φτιάχνει η Nicola του hotelgirls.
Tην άλλη βδομάδα που επιστρέφω ΑΥΤΗ θα τιμήσω

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
παω για ποτακι,καλο βραδυ μαγκες :rockon: :rockon:αυρι με περιμενει καληηηηηη μερα...και μεθαυριοοοο :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν είναι για να πηδήξω AZAZEL να ξενιτευτώ άστο καλύτερα

ΥΓ
Δηλαδή με λίγα λόγια προτείνεις να γίνουμε εμείς ct αν κατάλαβα καλά ,και να πληρώνουμε κιόλας!
...είναι και αυτό μια άποψη δε λέω

Αυτό λέγεται και reverse engineering κατά μία έννοια....(όχι απόλυτη).

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εσύ καρακαυλώνεις ,
ενώ εγώ έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι αν κάποιοι από εδώ μέσα παίζουν περίεργους ρόλους...ξέρεις από μπατσοι μέχρι λαμόγια που ακούνε ή μαθαίνουν κάτι και πουλάνε εκδούλευση σε κολλητούς τους ασφαλίτες.
Πάντως εγώ έχω μάθει πως "όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται"
Γιατί όλοι μας οι παλιοί συμπεριλαμβανομένου και της αφεντιάς μου για τον έρωτα μιας "κυρίας" έχουμε θυσιάσει πολλά.
Δε νομίζω όμως να "καρακαυλώνει" κανείς επειδή τρέχουν τις τουρίστριες στα κρατητήρια...
Μάλλον κάτι άλλο θέλεις να πεις για ξανασκέψου το καλύτερα...

Εγώ όπως ξέρεις, γενικά κοιμάμαι. Και αυτό που θέλω να πω, είναι ότι καρακαυλώνω επειδή θεωρώ ότι με τέτοιες κινήσεις της αστυνομίας ενοχλούνται τα κυκλώματα.

Το δήλωσα άλλωστε, τις καλύτερες φάσεις με pros γενικά τις έχω κάνει με ανεξάρτητες...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom