Επισκέπτης
Ο καθεις με τον πονο του ελεγε ο σκυλος μου ξυνοντας τα αρχιδια του.
Φαντάζεσαι να είχαν όλοι τον ίδιο πόνο? Θα γινόταν της πουτάνας!!!
Ο καθεις με τον πονο του ελεγε ο σκυλος μου ξυνοντας τα αρχιδια του.
ρε κουκλε διαβασε λιγο παραπανω καποια ποσταρισματα και θα καταλαβειςπολλυ μαγκια...μπραβο ρε μπειμπι..να αρχιζουμε να μιλαμε με γριφους ολοι τοτε.
αν μας κοψουν τα σιτυ τουρακια χαθηκαμε μαγκες..
Ευλογησον...Δεν γαμεις παω να γραψω review για την Ewa τον μουναρο.
Μια και δεν θα ξαναρθει ας την θυμομαστε εστω.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ.
Καινουργιο τροπος του λεγειν , το γνωστο τσογλανι που παει και γαμαει χωρις να θελει να πληρωσει .
Ε καπου θα τον πετυχουνε οι νταβαδες και θα τον κανουνε ασηκωτο μια μερα και να τον δω μετα θα ξεμυτηση ξανα .
Αλλα που να ξερει οτι τον εχουνε παρει φωτογραφια και θα την βαλουμε avatar εδω μεσα.
Για να τον δω τον κουραδομαγκα.
Δεν γαμεις παω να γραψω review για την Ewa τον μουναρο.
Μια και δεν θα ξαναρθει ας την θυμομαστε εστω.
επιτελους!!!!
τα ακους κουφαλα lalakoukaki
την γλυτωσες παλι
μας βγαλανε απο την δυσκολη θεση απο μονες τους... ;)
Λογικα οι πελατες δεν πρεπει να εχουν προβλημα
Οπως και στα strip ή στα μπουρδελα που μονο αν δεν εχεις ταυτοτητα το πολυ πολυ να σε παρουν για εξακριβωση στοιχειων. Χωρις να σημαινει οτι σαν εμπειρια ειναι οτι καλυτερο.
ελα ρε τοσο χαλια εισαι?To ακουσα striantaf.Εξαλλου που να παω με τετοια μεση ρε?Λες και εχω καταπιει σπαθι των Σαμουραι απο τον 7 αιωνα
πηγαινω!!
Περα απο αυτο τα πραγματα ειναι σοβαρα και ισως ειναι ωρα να ανυσηχουμε και εμεις και οχι μονο τα κοριτσια...
…
Περα απο αυτο τα πραγματα ειναι σοβαρα και ισως ειναι ωρα να ανυσηχουμε και εμεις και οχι μονο τα κοριτσια...
Λογικα οι πελατες δεν πρεπει να εχουν προβλημα
Οπως και στα strip ή στα μπουρδελα που μονο αν δεν εχεις ταυτοτητα το πολυ πολυ να σε παρουν για εξακριβωση στοιχειων. Χωρις να σημαινει οτι σαν εμπειρια ειναι οτι καλυτερο.
Λαθος!!
Μονο τα μπουρδελα ειναι νομιμα με χαρτια...Τα ct οχι!Και οι κατηγοριες βαριες.Μαστροπεια...Φυσικα στην Ελλαδα ισχυει οτι οι πελατες δεν διωκονται ακομα...