Reviews Για Henrietta
Απάντηση στον (Pathfinder)
Λοιπόν φίλε καταρχάς καλησπέρα.
Σε μερικά θέματα πρέπει να υπάρχει και λίγο τακτ και όχι ταλκ.
Μόλις πριν 1 ώρα γύρισα από δίωρο ραντεβού με την ίδια κοπέλα που λες. Σίγουρα μιλάμε για την ίδια αφού ξέρεις ότι έχει ουλές στην κοιλία. Σε ενημερώνω δε ότι έχει και δυο στο πηγούνι.
Συμφωνώ μαζί σου για το ύψος και για την αγριάδα που είπες. Δεν είναι τόσο άσχημη αλλά όχι τόσο ωραία όπως παρουσιάζετε. Σίγουρα δεν μοιάζει για μικρή κοπέλα αλλά πόσο μικρή να μοιάζει μία κοπέλα γεμάτη πάνω από 1,80 που δεν ξέριε και να βαφτεί.
Όπως κατάλαβες και εγώ δεν εντυπωσιάστηκα με την πρώτη ματιά χωρίς βέβαια να λεω την κοπέλα τρανσ.(ευχομαι να μην είναι
.
Αποφάσισα να μείνω, αν και ποτέ δεν έχω φύγει σε τέτοιες καταστάσεις, για να δω από τα άλλα πως πάει. Θα γίνω λοιπόν πιο αναλυτικός.
Η κοπέλα λοιπόν προσφέρει οτι αναφέρει στο site πρόθυμα και θα έλεγα ότι της αρέσει όπως μερικοί έχουνε γράψει. Κάτι όμως έλειπε παιδιά. Δε είναι αυτό που θα σε κάνει να γίνεις τούρμπο αμέσως.Δεν σε ανάβει.
Αρνητικό η σιλικόνη που σήμερα έμαθα κιόλας ότι άμα πέσεις με το βάρος πάνω της πονάει .
Από παπαλάμπρο πρόθυμη και καλή θα έλεγα όχι όμως για 10 ( κοντά στο 7).
Πολύ θετικό το να την βλέπεις από πίσω καθώς έχει απίστευτο πάτο.
Το λάθος μου ήταν που στην αρχή μου ζήτησε τι μου αρέσει και είπα ότι σου αρέσει εσένα, με κατάληξη να είμαι κανένα μισάωρο κάτω σε συγκεκριμένη θέση τα χέρια και γλώσσα ώστε να σκοράρει.
Γενικά παιδιά σας λέω τον πόνο μου γιατί υποσχέθηκα και σε μερικούς ένα review για την κοπέλα.
Έπαιξε και λίγο δονητής στο σχήμα μας για να σας πώ ότι όσα λεει τα κάνει αλλά το θέμα είναι πώς τα κάνει. Επειδή η εμπειρία μου στο θέμα είναι αρκετά καλή και Ελλάδα και εξωτερικό (Babylon και FKK) παιδιά μακριά από τόσα λεφτά. Αν είναι να έδινα τα γνωστά κανένα 250 για μία ωρίτσα καλά θα ήτανε. Είπα να βγάλω και καμία φωτογραφία να την έχω και είχα πάρει και μηχανή μαζί αλλά λόγο ξενερώματος δεν βγήκε. Μάλιστα λυπάμαι και αυτόν που την έχει κλείσει 6 ώρες αύριο βράδυ που λετε παιδιά. Στην Κω. Αν με προλάβει ας μην δοκιμάσει.
Πάντως σαν κοπέλα είναι πολύ καλή. Απο τα άλλα παιδιά δεν κολλήσαμε.
PS για (kokorikos23).Είμαι πρόθυμος να πάρω πίσω την διαφορά από μία νορμάλ περίπτωση.
:headbang1:
Τώρα για Playmate θα έλεγα οτι ήτανε πριν κάνει τις ουλές στο πρόσωπο που μάλλον είναι απο ατύχημα με τζάμια.
Ευχαριστώ που διαβάσατε το review και είμαι πρόθυμος για σχόλια και συζήτηση.
Συγγνώμη παιδιά για greeklish αλλα το φορητό μου δεν έχει ελληνικά
Το παραπάνω post με το review είναι 10000000000 0% fake....Εάν δείτε και τα 2 κακά review έχουν "γρατει" από το ίδιο άτομο πολύ κακά αγγλικά!!!για ακόμα μια φορα οι νταβάδες έδρασαν!!!είναι χαρά μας να έρχεται στην χωρα μας αυτό το υπέροχο πλάσμα ,πραγματικά είναι από τις ελάχιστες κούκλες που "επισκεπτοντ" ai την χωρα μας και όχι μονο από άποψη ομορφιάς αλλα και από υπηρεσίες και δεν είναι τυχαίο ότι είναι overbooked!!!!!αυτό κάτι λέει και δείτε και τα υπόλοιπα reviews που έχει και θα καταλάβετε ..η κοπέλα είναι πραγματικός άγγελος!!!!!!!και sex machine στο krebati.thn έχω πάρει 2 φορες και μακάρι να μπορούσα και 3 είναι πολλά τα λεφτά αλλα πραγματικά είναι από τις ελάχιστες που τα ακσυζούν... Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτός ο πόλεμος από τα γραφεία και από τους εδώ νταβάδες που προσπαθούν να διώξουν ότι καλο έρχεται για να μας πασάρουν τις σαβούρες του.Σας εγγυώμαι ότι θα περάσετε αξέχαστα μαζί της και εάν σε κάποιον δεν αρέσει του πληρώνω εγώ το booking Grin Grin