jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Γι αυτο ρωταω...δεν ηξερες, δεν ρωταγες.....
Συγκεκριμενη η απαντηση σου βλεπω
Γι αυτο ρωταω...δεν ηξερες, δεν ρωταγες.....
Αγαπητοι μου φιλοι ξερετε δεν γραφω συχνα, αλλα επειδη αυτη η γαβριελα μου κινησε το ενδιαφερον πηρα τηλ το πρακτορειο για να κλεισω ενα τριωρακι και μου λεει τα εξης το ουφο... 3 ωρες 600 ευρω και κωλαρακι 200 ευρω εξτρα????? Τοχει χασει τελειως? μετα της λεω διωρακι? μου λεει 400 + 200.... κατσε λεω κατι δεν παει καλα, ο νιτρο εγραψε στο ρηβιου 2 ωρες 500 με κωλο! Γι'αυτο θα παρακαλουσα οσους πηραν γαβριελα να μας πουνε τι πληρωσανε γιατι αυτοι θελουν να μας πιασουν κωτσους
ο νοων νοειτω....Γι αυτο ρωταω...
Συγκεκριμενη η απαντηση σου βλεπω
ευχαριστω, με βοηθησες...ο νοων νοειτω....
και PM εχω στειλει και στους NITRO, dvdmaniac αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω λαβει απαντησηδεν ηξερες, δεν ρωταγες.....
κοιτα λιγο www.bourdela.com/content/view/1322/1/]εδω[/url]Καλησπέρα. Για την Nikita που βρίσκεται Θεσσαλονίκη, γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει;
δεν ειναι ολα ετσι οπως τα βλεπουμε ....ευχαριστω, με βοηθησες...
συνεχιζεις να με βοηθας βλεπω... τωρα εχω ολες τις πληροφοριες που ζητησα...δεν ειναι ολα ετσι οπως τα βλεπουμε ....
Αγαπητοι μου φιλοι ξερετε δεν γραφω συχνα, αλλα επειδη αυτη η γαβριελα μου κινησε το ενδιαφερον πηρα τηλ το πρακτορειο για να κλεισω ενα τριωρακι και μου λεει τα εξης το ουφο... 3 ωρες 600 ευρω και κωλαρακι 200 ευρω εξτρα????? Τοχει χασει τελειως? μετα της λεω διωρακι? μου λεει 400 + 200.... κατσε λεω κατι δεν παει καλα, ο νιτρο εγραψε στο ρηβιου 2 ωρες 500 με κωλο! Γι'αυτο θα παρακαλουσα οσους πηραν γαβριελα να μας πουνε τι πληρωσανε γιατι αυτοι θελουν να μας πιασουν κωτσους
Και γιατι δεν το ρωτας αυτο το πραγμα στο πρακτορειο επιτοπου χωρις να αναφερεις ονοματα ρε jorgekavlares?
Πιο αμμεσα θα βρεις απαντηση!
και PM εχω στειλει και στους NITRO, dvdmaniac αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω λαβει απαντηση
Ρε παιδια στις τιμες που λενε ειναι και το ξενοδοχειο μεσα η οχι?Πχ Gabriela λεει σε ξενοδοχειο 4-5 αστερων και καλα το χρεωνουν εξτρα?
Και οι πιο παλιοί θα θυμούνται πως πληρώναμε τα ίδια κι ας γαμούσαμε είτε σε αχούρια είτε σε παλάτια...