Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (9 μέλη και 102 επισκέπτες)

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Αγαπητοι μου φιλοι ξερετε δεν γραφω συχνα, αλλα επειδη αυτη η γαβριελα μου κινησε το ενδιαφερον πηρα τηλ το πρακτορειο για να κλεισω ενα τριωρακι και μου λεει τα εξης το ουφο... 3 ωρες 600 ευρω και κωλαρακι 200 ευρω εξτρα????? Τοχει χασει τελειως? μετα της λεω διωρακι? μου λεει 400 + 200.... κατσε λεω κατι δεν παει καλα, ο νιτρο εγραψε στο ρηβιου 2 ωρες 500  με κωλο! Γι'αυτο θα παρακαλουσα οσους πηραν γαβριελα να μας πουνε τι πληρωσανε γιατι αυτοι θελουν να μας πιασουν κωτσους

και δεν του ειπες εκεινη την ωρα να παει να...  :knockinb: κανει κανενα μπανιο!!!!!

aparaithtos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Για την Nikita που βρίσκεται Θεσσαλονίκη, γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει;

aparaithtos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το είδα αυτό φίλε μου, απλά επειδή είναι 2 αναφορές από τον Ιανουάριο σκέφτηκα μήπως την έχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα! Να'σαι καλά πάντως..!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δεν ειναι ολα ετσι οπως τα βλεπουμε ....
συνεχιζεις να με βοηθας βλεπω... τωρα εχω ολες τις πληροφοριες που ζητησα...
αστο καλυτερα γιατι με κουρασες, εγω οταν εχω να συνεισφερω κατι, απλα το κανω...

Επισκέπτης
Eχουνε ξεφυγει τα κοριτσοπουλα βλεπω....
Οτι γουσταρουνε ζητανε οι μαλακισμενες.Βεβαια και μεις οι μαλακες τα προσφερουμε απλοχερα βλεπεις...
Κουβαρταδες οι Ελληναρες

Επισκέπτης
Αγαπητοι μου φιλοι ξερετε δεν γραφω συχνα, αλλα επειδη αυτη η γαβριελα μου κινησε το ενδιαφερον πηρα τηλ το πρακτορειο για να κλεισω ενα τριωρακι και μου λεει τα εξης το ουφο... 3 ωρες 600 ευρω και κωλαρακι 200 ευρω εξτρα????? Τοχει χασει τελειως? μετα της λεω διωρακι? μου λεει 400 + 200.... κατσε λεω κατι δεν παει καλα, ο νιτρο εγραψε στο ρηβιου 2 ωρες 500  με κωλο! Γι'αυτο θα παρακαλουσα οσους πηραν γαβριελα να μας πουνε τι πληρωσανε γιατι αυτοι θελουν να μας πιασουν κωτσους

Και γιατι δεν το ρωτας αυτο το πραγμα στο πρακτορειο επιτοπου χωρις να αναφερεις ονοματα ρε jorgekavlares?
Πιο αμμεσα θα βρεις απαντηση!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ναι, πες μας τωρα οτι μας γραφεις απο την παραλια.. :2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Και γιατι δεν το ρωτας αυτο το πραγμα στο πρακτορειο επιτοπου χωρις να αναφερεις ονοματα ρε jorgekavlares?
Πιο αμμεσα θα βρεις απαντηση!

Νομίζω πως με ένα pm θα ρίξω φως στο τούνελ της Γαβριέλας

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Ρε παιδια στις τιμες που λενε ειναι και το ξενοδοχειο μεσα η οχι?Πχ Gabriela λεει σε ξενοδοχειο 4-5 αστερων και καλα το χρεωνουν εξτρα?

Αν δεν κάνω λάθος το 4-5 αστέρων έχει να κάνει με τα outcalls ,ώστε να υπάρχει μία σχετική (όσο μπορεί αυτό να συμβεί) ασφάλεια.
Εγω για παράδειγμα σε incall δεν έχω πληρώσει ποτέ ανάλογα με τα αστέρια του ξενοδοχείου που μένει η κοπέλα .
Και οι πιο παλιοί θα θυμούνται πως πληρώναμε τα ίδια κι ας γαμούσαμε είτε σε αχούρια είτε σε παλάτια...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Και οι πιο παλιοί θα θυμούνται πως πληρώναμε τα ίδια κι ας γαμούσαμε είτε σε αχούρια είτε σε παλάτια...

Μερικοί δεν γαμούν ποτέ στα ξενοδοχεία τους, οπότε δεν ξέρουν τι εννοείς.

[size=8pt]Μόλις τελείωσα με θρόνο, και σε λίγο ξεκινάω.[/size]

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
+200 για κουλουρι??Τι λεει η γκομενα ρε.Εγω δεν εχω ξαναπαρει cτ ποτε και ειπα εστω και για μια φορα να παρω.Γιατι καλο το μπουρδελακι αλλα λιγος ο χρονος και χωρις πολλα πολλα.Αλλα δεν ειμαι και κανας ματσας να δωσω τοσα λεφτα!Ελεγα για 1 ωρα 250 και με κουλουρακι 300.Θα ψαξω για κατι αλλο.Ευχαριστω οσους απαντησανε για τα ξενοδοχεια γιατι αν ειναι να δωσεις και αλλα 50 στο ξενοδοχειο χεσε μεσα!

kostak_13

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά αυτή η Marsha Lord τι έγινε; Είχα διαβάσει (αν θυμάμαι καλά) ότι θα ερχόταν το καλοκαιράκι απο τα μέρη μας πάλι... Ξέρει κανείς κάτι να μας πει;;;

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλησπερα μαγκες...τι βλεπω ρε σεις...η σαντρα απο σουεντις 400 εβρωπουλα το πηγε?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom