Επισκέπτης
Eυχαριστουμε για την πληροφορηση,ψηνεσαι για καμοια?
Σιγα - σιγα! Σιγά βρε μην σπρώχνεστε!!!! Σιγα! Δεν τελειώνει βρε... όλοι θα πάρετε! Βρε σιγά λέμε!tiffany και crystal απο 21/6 μαζι μας για όσους δεν το ξέρουν.
Eυχαριστουμε για την πληροφορηση,ψηνεσαι για καμοια?
Σιγα - σιγα! Σιγά βρε μην σπρώχνεστε!!!! Σιγα! Δεν τελειώνει βρε... όλοι θα πάρετε! Βρε σιγά λέμε!
όχι βέβαια,δεν είμαι μακάκας να τα σκάω συνέχεια εκεί!Πρέπει να πάμε και διακοπές στην ibiza με τον θεό! ;)
Δηλ οι αλλοι ειναι μαλακες που τα σκανε εκει...?
Τσαντισμενος οταν πεταγονται μερικοι και εκφερουν αποψη απ το πουθενα......
πιές ένα τίλιο και θα ηρεμησεις......
Ε, για εσάς το λέω!Σταματα ρε απατεωνα εχεις και παραπονο! Να μην φαμε και μεις τιποτα....?Σιγα - σιγα! Σιγά βρε μην σπρώχνεστε!!!! Σιγα! Δεν τελειώνει βρε... όλοι θα πάρετε! Βρε σιγά λέμε!tiffany και crystal απο 21/6 μαζι μας για όσους δεν το ξέρουν.
Εχετε και στην Αφρικη τιλιο μαυρουλη?
Ε, για εσάς το λέω!
όχι βέβαια,[size=16pt]δεν είμαι μακάκας να τα σκάω συνέχεια εκεί[/size]!Πρέπει να πάμε και διακοπές στην ibiza με τον θεό! ;)
εγω γιατι τους ζηλευω αυτους τους μακακες
πολυ θα ηθελα να μουν κ εγω τετοιος μακακας
εγω γιατι τους ζηλευω αυτους τους μακακες
πολυ θα ηθελα να μουν κ εγω τετοιος μακακας
rebetis, με παρεξήγησες! Μονοφαγάς δεν υπήρξα ποτέ - το καλό "προϊόν" πρέπει να κυκλοφορεί! Όσο για την Tif... μην ανησυχείς, δεν τελειώνει ποτέ - υπάρχει αρκετή για όλους!Ελα ρε PATH που εισαι ρε μορτη, μονοφαγας εγινες, τι μας σερβιρεις τωρα ρε συ τα αποφαγια
Τι κανεις εσυ εδω φιλε mounila?????
Mηπως ψαχνεσαι για κανα ct ρε να βοηθησουμε?
rebetis, με παρεξήγησες! Μονοφαγάς δεν υπήρξα ποτέ - το καλό "προϊόν" πρέπει να κυκλοφορεί! Όσο για την Tif... μην ανησυχείς, δεν τελειώνει ποτέ - υπάρχει αρκετή για όλους!
αααα κ επειδη σε διαβαζω ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ κ τα κοψεις...