Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (4 μέλη και 72 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eυχαριστουμε για την πληροφορηση,ψηνεσαι για καμοια?

Επισκέπτης
Τσαντισμενος οταν πεταγονται μερικα τσουτσεκια και εκφερουν αποψη απ το πουθενα......

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
tiffany και crystal απο 21/6 μαζι μας για όσους δεν το ξέρουν.
Σιγα - σιγα! Σιγά βρε μην σπρώχνεστε!!!! Σιγα! Δεν τελειώνει βρε... όλοι θα πάρετε! Βρε σιγά λέμε!
Σταματα ρε απατεωνα  εχεις και παραπονο! Να μην φαμε και μεις τιποτα....? :grin:
Ε, για εσάς το λέω!  :grin: :grin: :grin:

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω γιατι τους ζηλευω αυτους τους μακακες  :cheesy:
πολυ θα ηθελα να μουν κ εγω τετοιος μακακας  :)

μα ποιός σου είπε ότι δεν τους ζηλεύω?αφου είναι γαμιάδες και ωραίοι τυπάδες φαντάζομαι όλοι τους. :'(

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ελα ρε PATH που εισαι ρε μορτη, μονοφαγας εγινες, τι μας σερβιρεις τωρα ρε συ τα αποφαγια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
rebetis, με παρεξήγησες! Μονοφαγάς δεν υπήρξα ποτέ - το καλό "προϊόν" πρέπει να κυκλοφορεί! Όσο για την Tif... μην ανησυχείς, δεν τελειώνει ποτέ - υπάρχει αρκετή για όλους!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Τι κανεις εσυ εδω φιλε mounila????? :2funny: :2funny:

Mηπως ψαχνεσαι για κανα  ct ρε να βοηθησουμε? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ειπα να περασω κ εγω να πω την αποψη μου για το θεμα,κ το ποσο ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ κ θα ηθελα να βρισκομαι στην θεση σας  :)
τεσπα επειδη μονο απο φωτο μπορω να τις βλεπω αυτες του polish-playmates να μην τις αφησεις για την εμεπειρια φαινονται πολυ δυνατα..
αααα κ επειδη σε διαβαζω ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ κ τα κοψεις...δεν θα ζησουμε δα κ 500 χρονια να χερομαστε τετοια κορμια  ;)
κ αφου μπορεις οικονομικως βουυυυυυυυυρρρ  :)

Επισκέπτης
rebetis, με παρεξήγησες! Μονοφαγάς δεν υπήρξα ποτέ - το καλό "προϊόν" πρέπει να κυκλοφορεί! Όσο για την Tif... μην ανησυχείς, δεν τελειώνει ποτέ - υπάρχει αρκετή για όλους!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ακριβως φιλτατε το καλο προιον , μονο που υπαρχει και αλλου και μαλλον τωρα τελευταια αρχιζει να εχει και επαρκεια.
Αλλα το καλο ειναι καλο γιατι να το κρυψουμε αλλωστε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να σε βαλω μεσον για να επιτύχω καλύτερη αντιμετώπιση ή δεν χρειαζεται;; :rockon: :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom