stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
μπλεξαμε τα μπουτια μαςΑλλο Noemi και αλλο Naomi.
μπλεξαμε τα μπουτια μαςΑλλο Noemi και αλλο Naomi.
τι μαλακας ειμαι........αδερφε striantaf εννοω νοεμι απο zu
ιδιες ειναι ρε βλεπεις καμια διαφορα?
Αν δεν ενημερώσει για Francesca μέχρι το απόγευμα κάποιο από τα ιδρυτικά μέλη του thread που κινούνται σε επίπεδο prosumer, και αν όλα πάνε καλά στο δικό μου ραντεβού, θα καταγράψω μία ερασιτεχνική συνοπτική παρουσίαση του πλάσματος.Εγω παλι γιατι ψηνομαι για την Francesca απο Erito ο καστανας?
Στην αλλη (Noemi) δε παω μετα την κριτικη του Baby.
Για να σκεφτώ να φύγω από την αρχή όταν η οικοδέσποινα είναι νεαρή (ισχυρίζεται 19 και μπορεί να είναι), τα πράγματα δεν είναι καλά. Τελικά δοκίμασα ένα μήπως και έκανε την έκπληξη στο service αλλά τζίφος. Χοντρά πόδια (και μηρούς και γάμπες) και γενικά αυτό που λέμε νταρντάνα αλλά χωρίς καλές αναλογίες. Το πρόσωπο και το στήθος είναι σχετικά με τις φωτογραφίες (δηλαδή θυμίζουν τις φωτογραφίες) αλλά το υπόλοιπο σώμα άσχετο.Aντε συναγωνιστη θα περιμενουμε με αγωνια τα συμπερασματα σου!!!!!
Καλο βολι....
Απο οτι καταλαβα απο τα γραφομενα ειναι σαν τον Κωλομητρουση της Λαρισσας.Για να σκεφτώ να φύγω από την αρχή όταν η οικοδέσποινα είναι νεαρή (ισχυρίζεται 19 και μπορεί να είναι), τα πράγματα δεν είναι καλά. Τελικά δοκίμασα ένα μήπως και έκανε την έκπληξη στο service αλλά τζίφος. Χοντρά πόδια (και μηρούς και γάμπες) και γενικά αυτό που λέμε νταρντάνα αλλά χωρίς καλές αναλογίες. Το πρόσωπο και το στήθος είναι σχετικά με τις φωτογραφίες (δηλαδή θυμίζουν τις φωτογραφίες) αλλά το υπόλοιπο σώμα άσχετο.
Ας δοκιμάσει και κάποιος πιό έμπειρος ν' ακουστεί και μιά άλλη γνώμη και αποφασίζετε οι υπόλοιποι.