Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (3 μέλη και 67 επισκέπτες)

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πόσες αντέχεις εσύ?
Τόσες.
Η κοπέλα είναι επαγγελματίας μην έχεις τέτοιες ανησυχίες

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Πόσες αντέχεις εσύ?
Τόσες.
Η κοπέλα είναι επαγγελματίας μην έχεις τέτοιες ανησυχίες

ΚΑΛΑ εσύ δουλευεις ή δουλευεις? ΜΑΛΛΟΝ τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ σε φάγανε!!! Βαρκούλα που Ψ..αρμενίζει  :2funny:

Ασε έχω δει κατι επαγγελματίες που σου ΛΕΝΕ μια φορά και έχω πάρει τα φράγκα... τέτοια λές στους ΝΕΟΥΣ?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Πλακα με κανεις ρεεεεεεεεεε?

:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Το επομενο ποστ σου θελω με βιντεο!!! :2funny: :2funny:
δασκαλε δεν το εχω, :headbang: :headbang:   πολλη ωρα σπαταλησα με τις μαλακιες :2funny: :2funny:       και λεω να παω εκει που πηγες χτες τι λες? :think:

Επισκέπτης
Value for money φιλε μου!Πας,περνας καλα σιγουρα,γαμας,κανεις το μπανακι σου στο τελος,πληρωνεις και οταν βγεις απο το δωματιο λες:

Μια χαρα ηταν!Μπραβο στο κοριτσι!Και με 300 για 2 ωρες!Και μετας πας σπιτι σου....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΑ εσύ δουλευεις ή δουλευεις? ΜΑΛΛΟΝ τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ σε φάγανε!!! Βαρκούλα που Ψ..αρμενίζει  :2funny:

Είχε τα Ποσειδώνια Τένις και έβλεπα φοβερό διπλό με οικογένεια Τσαβλίρη. :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
lala τι εγινε ρε φιλε, εκλεισες με ευκολια την Isabel?

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια χαρα παιδες...ειδα ενα γυναικειο κορμι να περιφερεται ...beti77 λεει το ονομα της...και μιας που ειναιελληνιδα και μου αρεσουν τα amateur μωρα ειπα να την κλεισω...αλλα πριν κανω καμια χοντρη ειπα να ρωτησω τη παλιοπαρεα που ολο και κατι θα ξερει...λοιπον?την εχει παρει κανεις μαγκες? παντως απο μια φωτο που ειδα και φανηκε λιγο μουρη ψιλοπαντοφλα μου φανηκε...για πειτε ρε τιποτες μπας και γαμησομε σημερα...συναδελφικους χαιρετισμους σε ολους

Επισκέπτης
Πρακτορειο δεν εχει ή ειναι ανεξαρτητη?Καμοια φωτο?Οι παλιοπαρεες βαζουνε και κανενα link ftyman....

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ανεξαρτητη ειναι...αλλα δε ξερω τι παιζει με τη παρτη της...για δες και πες...και τα κανει ολα λεει

Συνημμένα

• b_Elissavet_3b.jpg
    b_Elissavet_3b.jpg
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 40

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom