Επισκέπτης
Τον καημενο τον xristo δε το βλεπω να παιρνει ποτε του ct!Οτι του χει γυαλισει επεσε διανα!
πολυ μπερδεμενος.........Τον καημενο τον xristo δε το βλεπω να παιρνει ποτε του ct!Οτι του χει γυαλισει επεσε διανα!
Τον καημενο τον xristo δε το βλεπω να παιρνει ποτε του ct!Οτι του χει γυαλισει επεσε διανα!
αααααα τωρα πυ το θυμηθηκα lalak λες το δυο γνωστα κοριτσοπουλα εμεις να τα περιμενουμε εδω και αυτες να καπνιζουν το τσιγαρακι τους σε καμια στενη(path says)
Τι να πω το aaaeuropemodels έχει γαμηθεί κι ειδικά από τον κώλο
Από εκεί που είχε μηδενική παρουσία τον τελευταίο καιρό,στέλνει συνέχεια καινούριες κοπέλες με A-level ;)
1. Laura
2. Preah
3. Naomi
4. Jenniffer
Φυσικά κι έχουν έρθει στο παρελθόν
Κοίτα παρακάτω
www.bourdela.com/content/view/1071/1/]Candy[/url]
www.bourdela.com/content/view/1201/1/]Coreena[/url]
Πάτα σε όλα εκεί που λέει (1) σχόλιο ;)
Τι να πω το aaaeuropemodels έχει γαμηθεί κι ειδικά από τον κώλο
Από εκεί που είχε μηδενική παρουσία τον τελευταίο καιρό,στέλνει συνέχεια καινούριες κοπέλες με A-level ;)
1. Laura
2. Preah
3. Naomi
4. Jenniffer
ρε παιδια,φιλοι σιτυτουριστες η correena ηταν προ 2 εβδομαδων στο diamond dolls (cory baby)!
Καλησπέρα ρε παιδια.Δωστε μου τα φωτα σας σας παρακαλω.
Αξιζει η Lolita για ενα 12ωρο ή οχι?
Θα περασω καλα ή θα κυνηγησει μονο τα φραγκα?
??????????Έχουν έρθει οι αγπαημένες μου γάμπες Αθήνα?
και συγγνωμη αν μιλησα πανω σε ποστ σου φιλτατεΣορρυ ρε Iblis αλλα την slang που χρησιμοποιης δεν την πολυ πιανω.
Πεστα αδελφε πεστα.H Candy ήταν το χειρότερο CT ever στην Ελλάδα. Υπάρχει κριτική μου στο παλιό Forum.
H Correna είχε έρθει με το Paradise και ήταν το τρίτο χειρότερο CΤ μου ever στην Αθήνα . (To δεύτερο χειρότερο μου ήταν η Sandra De Marco).
Mεγάλη απογοήτευση.
Μαζι με τον Mark στο ιδιο κελι.αααααα τωρα πυ το θυμηθηκα lalak λες το δυο γνωστα κοριτσοπουλα εμεις να τα περιμενουμε εδω και αυτες να καπνιζουν το τσιγαρακι τους σε καμια στενη(path says)