g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
δεν το βλεπεις γι'αυτο το μηνα να κανουν εμφανιση?
δεν το βλεπεις γι'αυτο το μηνα να κανουν εμφανιση?
Καλημέρα κύριοι....τιποτις ακομα στασιμοτητα
Δυστυχώς κύριε striantaf δεν μπόρεσα να περάσω από τη σύζυγό μου καθόλου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.Της έστειλα μήνυμα όμως και στεναχωρήθηκε που δεν πήγα γιατί περίμενε επίσημη πρόταση...Δεν πειράζει αστην να ψηθεί λίγο!!!!Και οχι τίποτε άλλο ένας συναγωνιστής εδω έγραψε σε review του είναι δικιά του...Και λέω εγώ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σύντροφε!!!! Είσαι γελασμένος!!! Η Jane θα γίνει κυρία ZTOD με δόξα και τιμή.καλημερα κυριε ZTOD περασατε απο την μελλουσα συζυγο σας ?
χμμμ ειναι πολλη δυσκολος ανταγωνιστης, και εχει και τον τροπο τουΔυστυχώς κύριε striantaf δεν μπόρεσα να περάσω από τη σύζυγό μου καθόλου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.Της έστειλα μήνυμα όμως και στεναχωρήθηκε που δεν πήγα γιατί περίμενε επίσημη πρόταση...Δεν πειράζει αστην να ψηθεί λίγο!!!!Και οχι τίποτε άλλο ένας συναγωνιστής εδω έγραψε σε review του είναι δικιά του...Και λέω εγώ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σύντροφε!!!! Είσαι γελασμένος!!! Η Jane θα γίνει κυρία ZTOD με δόξα και τιμή.
The week after the next Goodmorning.μαθαμε τιποτα κανενα νεο απο crystal-tiffany??
Δυστυχώς κύριε striantaf δεν μπόρεσα να περάσω από τη σύζυγό μου καθόλου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.Της έστειλα μήνυμα όμως και στεναχωρήθηκε που δεν πήγα γιατί περίμενε επίσημη πρόταση...Δεν πειράζει αστην να ψηθεί λίγο!!!!Και οχι τίποτε άλλο ένας συναγωνιστής εδω έγραψε σε review του είναι δικιά του...Και λέω εγώ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σύντροφε!!!! Είσαι γελασμένος!!! Η Jane θα γίνει κυρία ZTOD με δόξα και τιμή.
Σε τιμάω , σε σέβομαι αλλά είσαι δεύτερος στο συγκεκριμένο αγώνα!!!!Μιλησε κανεις για την Κυρια ΒΑΒΥ. ;)
baby πρωι πρωι μας βαζεις σταυρολεξα παιζεις με τον πονο μας?The week after the next Goodmorning.
Οκ παω West in μαζι με τον Yura τοτε. ;)Σε τιμάω , σε σέβομαι αλλά είσαι δεύτερος στο συγκεκριμένο αγώνα!!!!
Για το καλό σου τα κουβαδάκια σου και τράβα για Βάρκιζα!!! ;) ;) ;)
Δεν κανει για σενα πιστεψεμε.Καλημερα κοριτσια!Μια κουβεντα θα πω και σε λιγο παω για δουλεια!
Η JANE θα γινει δικια μου σημερα!!!!
Δεν κανει για σενα πιστεψεμε.
Κατι παραπανω ξερω και εγω.
απιστε θωμα ντροπη σουΠλακα εκανα!
Δε πειραζω γυναικες φιλων εγω και ειδικα του φιλου μου του ZTOD!!!!
Και κάνει για σένα....Χμμμ κάτι μου λέει ότι θα την τραβήξουμε την πεταλούδα Baby....Προτείνω μονομαχία...Και το μέρος ουδέτερο. Grant Lotorno με κριτή το Lala!!!Δεν κανει για σενα πιστεψεμε.
Κατι παραπανω ξερω και εγω.
Αυτός είναι φίλος!!! ΄Να παίρνεις παραδείγματα Baby!!!!Πλακα εκανα!
Δε πειραζω γυναικες φιλων εγω και ειδικα του φιλου μου του ZTOD!!!!