Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 129 άτομα (2 μέλη και 127 επισκέπτες)

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
δεν το βλεπεις γι'αυτο το μηνα να κανουν εμφανιση?

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
α το σκεφτεσαι κακο αυτο εχω στειλει 3 μαιλ και δεν απαντανε σε κανενα ρε πουστη μου

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
ελα τωρα ασε την πλακα τοσο πολυ λες η εχεις πληροφορια?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
καλημερα κυριε ZTOD περασατε απο την μελλουσα συζυγο σας ? :2funny: :2funny: :2funny:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
καλημερα κυριε ZTOD περασατε απο την μελλουσα συζυγο σας ? :2funny: :2funny: :2funny:
Δυστυχώς κύριε striantaf δεν μπόρεσα να περάσω από τη σύζυγό μου καθόλου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.Της έστειλα μήνυμα όμως και στεναχωρήθηκε που δεν πήγα γιατί περίμενε επίσημη πρόταση...Δεν πειράζει αστην να ψηθεί λίγο!!!!Και οχι τίποτε άλλο ένας συναγωνιστής εδω έγραψε σε review του είναι δικιά του...Και λέω εγώ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σύντροφε!!!! Είσαι γελασμένος!!! Η Jane θα γίνει κυρία ZTOD με δόξα και τιμή.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Δυστυχώς κύριε striantaf δεν μπόρεσα να περάσω από τη σύζυγό μου καθόλου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.Της έστειλα μήνυμα όμως και στεναχωρήθηκε που δεν πήγα γιατί περίμενε επίσημη πρόταση...Δεν πειράζει αστην να ψηθεί λίγο!!!!Και οχι τίποτε άλλο ένας συναγωνιστής εδω έγραψε σε review του είναι δικιά του...Και λέω εγώ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σύντροφε!!!! Είσαι γελασμένος!!! Η Jane θα γίνει κυρία ZTOD με δόξα και τιμή.
χμμμ ειναι πολλη δυσκολος ανταγωνιστης, και εχει και τον τροπο του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Μιλησε κανεις για την Κυρια ΒΑΒΥ. :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :cheesy: ;)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Μιλησε κανεις για την Κυρια ΒΑΒΥ. :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :cheesy: ;)
Σε τιμάω , σε σέβομαι αλλά είσαι δεύτερος στο συγκεκριμένο αγώνα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Για το καλό σου τα κουβαδάκια σου και τράβα για Βάρκιζα!!! ;) ;) ;) :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
προβλεπεται  :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: ειρηνη ημιν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλημερα κοριτσια!Μια κουβεντα θα πω και σε λιγο παω για δουλεια!

Η JANE θα γινει δικια μου σημερα!!!!

Επισκέπτης
Σε τιμάω , σε σέβομαι αλλά είσαι δεύτερος στο συγκεκριμένο αγώνα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Για το καλό σου τα κουβαδάκια σου και τράβα για Βάρκιζα!!! ;) ;) ;) :2funny:
Οκ παω West in μαζι με τον Yura τοτε. ;)
Παντως στον τελικο του Ουεφα χτες μαζι πανηγυριζαμε που ησουνα εσυ, ετσι αφηνουν τις γυναικες τους τετοιες ωρες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :think:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Δεν κανει για σενα πιστεψεμε.
Κατι παραπανω ξερω και εγω.
Και κάνει για σένα....Χμμμ κάτι μου λέει ότι θα την τραβήξουμε την πεταλούδα Baby....Προτείνω μονομαχία...Και το μέρος ουδέτερο. Grant Lotorno με κριτή το Lala!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom