Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (4 μέλη και 79 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
[size=12pt]"Ωραία μου δεσποινίς, έχουμε παραγγείλει ακόμη ένα....ΒΥΖΟΤΟ"[/size]

Έχω λυθεί στα γέλια...ένα ολόκληρο lounge με κοιτάει και απορεί....

Κυλίσου στην χλιδή παλικάρι μου

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16

Λέγε LINK και σου στέλνω μετάφραση! Εχουμε και διερμηνείς αμα ΛΑΧΕΙ για φίλους πάντα και χωρίς μάτι! Υπάρχει και εχεμύθεια...
Ασε τον ΒΑΒΥ, ακόμη μαθαίνει.... :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Sorry...την μπέρδεψα με την Nicola. Αλλά με αυτές τις ηλίθιες φωτό του Blaha που βάζουν, όλες ίδιες είναι άλλωστε. Not my fault then.

Ρε γμτ...τι σκατά δείχνει ο ζουζούνας ως κενές κάποιες ώρες και όταν ζητάς ραντεβού σου λέει ότι είναι fully booked tonight? Τελικά...ποτέ δεν θα τα πάω καλά με αυτόν τον παπάρα.

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κυλίσου στην χλιδή παλικάρι μου

Αυτά είναι. Ώρα είναι να σε βραβεύσει και η "Ένωση Φορτηγατζήδων Μεταφορέων Ελλάδος".
Ήταν ένα αυθόρμητο tribute (όσο αυθόρμητο ήταν και το γλυφοκώλι της Moni τον Αύγουστο του 2007...) στα παλικάρια που είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα & του Τουρισμού από περαστικούς που επιλέγουν low budget καταστάσεις και κλείνουν 14 μήνες πριν με EasyJet..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
παλικαρια η καρμεν απο πλανετντριμς τι λεει...καλα εκανα που την εκλεισα? :)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εγω ζουζουνα δεν παρνω φιλε...πηρα σαβανα πριν καναεξαμινο..και ηταν μαπα το καρπουζι...πολλυυ :jerking:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ολο ολυμπιακη και αετζεαν..ειμαι..ασ δουμε και ιζι τζετ καμια φορα αδελφε :dancing:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καλησπερα

ειδατε τελικα τι μαλακες που ειμαστε, τοσα χρονια μαθαιναμε αγγλικα πηραμε ολα τα proficiency και τωρα τρεχουμε να μαθουμε ρωσικα. Αυτο το mail.ru δεν εχει καθολου αγγλικα?, γιατι εκνευριζομαι νιωθω οτι μας βριζουν εκει μεσα και λενε "τους μαλακες θα τους φαμε ολα τα λεφτά"

Μια σκέψη εκανα

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Μεταφορές,μετακομίσεις ο NITRO

ΚΑΛΑ δεν θα σε πετύχω ΠΟΥ μου τρώς το ΨΩΜΑΚΙ μου? ΦΤΩΧΟΣ βιοπαλεστής είμαι και συ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ!!!! Ασε υπάρχουν και στέκια εδώ που μαζεύονταθι
ΟΛΑ τα ρωσικά άτομα... αλλά πλακώνουν και πολλοί ΑΡΜΕΝΗΔΕΣ που δεν γουστάρω

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
οππππ...μακρια...μου εγραψες...για κατατοπισε με ρε αδελφεεε 2 ωρες την εκλεισα :think:

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ολο ολυμπιακη και αετζεαν..ειμαι..ασ δουμε και ιζι τζετ καμια φορα αδελφε :dancing:

Έτσι έτσι έτσι...αλλά όπως σου λέει και ο Yura τα καθίσματα της συγκεκριμένης εταιρείας απευθύνονται σε νάνους και οι βαλίτσες έρχονται με κάρο στον προορισμό που επιλέγεις. :2funny:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καταλαβα....ρε παιδια με τρελανατε με την σαρανταρα τον μυθοο...και νομισα οτι απο πλανετ ολες καλες ειναι....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
........μας βριζουν εκει μεσα και λενε "τους μαλακες θα τους φαμε ολα τα λεφτά"

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πάντα σε αυτού του είδους τις σχέσεις βρίζουν αυτόν που πληρώνει και όχι αυτές που τον τρώνε? Και γιατί λένε ότι μας τα τρώνε? Να αρχίσω να ειρωνεύομαι και εγώ που κρατάω αναλυτικό πινάκιο με τεμάχια πληρωμένα και με αναλυτικές περιγραφές για τις επιδόσεις τους, εμφάνιση κλπ? Είναι άθλημα ρε γμτ, γιατί δεν το καταλαβαίνουν? Πως πληρώνεις συνδρομή σε γυμναστήριο, λέσχη κλπ...έτσι και σε αυτό το σπορ!

Πολύ άδικη αυτή η κοινωνία ρε γμτ...δεν φτάνει που γίνονται άνθρωποι με τα λεφτά μας, βρίζουν και απο πάνω.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
μου αρεσε το καταπιμα στο οραλ ρε παλικαρια που γραφει στο σαιτ οτι κανει...και παρασιρθυκαα :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom