Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (4 μέλη και 114 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Τέλος συνεδρίας,κατάκλισις
[youtube=425,350]1Bc77euwp_I&feature[/youtube]

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
[[[[[[[[[μολις γυρισε φιλος απο jessica  zuzana. Το χειροτερο σιτιτουρ που εχει και παρει ποτε! Περαστικα του...]]]]]]]]]

τοσο χαλια ηταν ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καληνύχτα.

(Μην ξεχνιόμαστε)  :grin:

Συνημμένα

• yened.jpg
    yened.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 37

PHARELL

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε καλλιτεχνες για ενημερωστε με λιγο τι παιζει με την φαση c.t γιατι ειμαι rookie...σε τετοια σκηνικα! !

εννοω τι παιζει με τον τροπο πληρωμης κ ολα αυτα......

γινονται σε κυριλε ξονοδοχεια ή θα σκασουμε 300 ευρω κ θα ψαχνουμε κανενα μισαωρο να παρκαρουμε???

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ρε καλλιτεχνες για ενημερωστε με λιγο τι παιζει με την φαση c.t γιατι ειμαι rookie...σε τετοια σκηνικα! !

εννοω τι παιζει με τον τροπο πληρωμης κ ολα αυτα......

γινονται σε κυριλε ξονοδοχεια ή θα σκασουμε 300 ευρω κ θα ψαχνουμε κανενα μισαωρο να παρκαρουμε???

Έχουν γραφτεί άπειρες πληροφορίες σχετικά με τα ct
Please κάνε τον κόπο να διaβάsεις λίγο το thread!
Θα βρείς ό,τι χρειάζεσαι!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
το ζουζανα ειναι σκατα αδελφια...μην ασχολειστε..

leonorton

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας lads,  η παρακατω τροφαντουλα  :boobies: εκει κατεβει μερικες φορες στην αθηνα και σκεφτομαι  :think: να την κλεισω για ενα weekend στο london; εχουνε offer eur999 + tickets  :rockon:

την εχει επισκεφτει κανενας σας να μου δωσει μια παραπανω γνωμη? για το γραφειο λεγονται καλα λογια...

ευχαριστω για την βοηθεια  :helpplea:

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
γεια σας lads,  η παρακατω τροφαντουλα  :boobies: εκει κατεβει μερικες φορες στην αθηνα και σκεφτομαι  :think: να την κλεισω για ενα weekend στο london; εχουνε offer eur999 + tickets  :rockon:

την εχει επισκεφτει κανενας σας να μου δωσει μια παραπανω γνωμη? για το γραφειο λεγονται καλα λογια...

ευχαριστω για την βοηθεια  :helpplea:

Υπαρχουν πολυ καλυτερες στο Λονδινο

Επισκέπτης
και αυτό για τον ΒΑΒΥ
θα το δεί στις 6 το πρωί που ξυπνάει και θα τρέχει να βρεί ρδέλο ή στούντιο ανοιχτό...
ξέρω πως είναι η αγαπημένη του...

[youtube=425,350]zXzUb3mCWgI&feature=related[/youtube]
Οχι ρε ZERO την Anita Dark πρωινιατικα λυπησου με λιγο πως θα παω να δουλεψω , και το καημενο το κοντοπουτανο την Jane δεν την σκεφτεσαι αυτη θα τα πληρωσει ολα. :2funny: :knockinb:
Απο οτι καταλαβαται χτες εξαφανισθηκα λογο αλλων υποχρεωσεων και μετα κλαταρησα με την μια. :sleeping:
Απο οτι ειδα πλην του asgia που εκανε scouting στο πρακτοριο με τις λευκες δηλαδη εκει που αγοραζεις χωρις να ξερεις τι αγοραζεις , μονο οταν ανοιγει η πορτα περνης καποια μυρωδια ολοι οι αλλοι το ριξατε στην αμπελοφιλοσοφια και οχι μονο. :jerking:
Κατα την ταπεινη μου γνωμη τελικα καλα κανατε.
Τιποτα το ιδιαιτερο δεν κυκλοφορει που να μην εχουμαι παρει.
Bella για Βλαχοτσεχα και εμενα μου κανει καπου απο το Καρλο Βιβαρι εκει στα λουτρα.
Πηγα να την κλεισω χτες αλλα κατι με κρατησε , τελευταια στιγμη δεν ξερω γιατι .
Λεω αυτη την βδομαδα να κουραρω εκτος απροοπτων βεβαια.
Για να δουμε.
Πολλα ποδια ρε μαγκες και μπερδευτικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα τα site απο τα εγγλεζακια αλλα για εμας τους Ρωσσοπλικτους αυτα ειναι καλυτερα.
PS : Κλεμμενο απο τον Yura. :2funny:

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα!

Ξεχνιέται αυτό??

Πρέπει να βρω το φάρμακο της λησμονιάς.

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
Καλημέρα!

Ξεχνιέται αυτό??

Πρέπει να βρω το φάρμακο της λησμονιάς.
καλημερα συναθλητες.λοιπον το φαρμακο λησμονιας λεγετε kelly απο avantgarde :rockon: :rockon:μουναρος και τουσ παει ρε πουστη μου στουσ ιταλους γαμω το ελλαδισταν μου. :jerking: :tickedoff:την ψηνω την καρινα ειτε για ct η να μαζευτοθμε 2/3 μωρτες και να το κανουμε private book :thumbsup: :knockinb:

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
Καλημερα μην ξεχνιομαστε κιολας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:     :rockon:
BABY οπως ειπα και στον gman kelly ειναι το αντιδοτο.με το avantgarde και γενικα την vanesa νομιζω οτι ολοι εδω μεσα ανακαλυψαμε την ακροπολη γιατι μας θεωρουν τριτοκοσμικους :tickedoff:ΕΓΚΡΙΝΩ για τα μωρα απο diana.Αχ μια vanesa τωρα για ξυπνημα ηταν οτι επρεπε :2funny: :2funny:

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναθλητες.λοιπον το φαρμακο λησμονιας λεγετε kelly απο avantgarde :rockon: :rockon:μουναρος και τουσ παει ρε πουστη μου στουσ ιταλους γαμω το ελλαδισταν μου. :jerking: :tickedoff:την ψηνω την καρινα ειτε για ct η να μαζευτοθμε 2/3 μωρτες και να το κανουμε private book :thumbsup: :knockinb:

Δυνατό κομμάτι κι αυτό σίγουρα.  :thumbsup:

Και στο ελλαδιστάν κυκλοφορούν κάτι τσεχοπολωνέζες βλάχες γαμώτο για την ώρα.

Επισκέπτης
Απο avantgarde εχουμαι και λεμε.
Diana για τον ΝΙΤΡΟ
Nataly για τον Tipos
Ewa για εμενα .
Τις υπολοιπες κρατηστετες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8