Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μόνο εγώ? και ο Zero
Οπότε το "άρρωστο αγόρι" πάει στο μυαλό?
Και το "τρελλό αγόρι" τι σημαίνει?
Μόνο εγώ? και ο Zero
Εσύ ρώτησεςΚαι το "τρελλό αγόρι" τι σημαίνει?
Ρε καλλιτεχνες για ενημερωστε με λιγο τι παιζει με την φαση c.t γιατι ειμαι rookie...σε τετοια σκηνικα! !
εννοω τι παιζει με τον τροπο πληρωμης κ ολα αυτα......
γινονται σε κυριλε ξονοδοχεια ή θα σκασουμε 300 ευρω κ θα ψαχνουμε κανενα μισαωρο να παρκαρουμε???
γεια σας lads, η παρακατω τροφαντουλα εκει κατεβει μερικες φορες στην αθηνα και σκεφτομαι να την κλεισω για ενα weekend στο london; εχουνε offer eur999 + tickets
την εχει επισκεφτει κανενας σας να μου δωσει μια παραπανω γνωμη? για το γραφειο λεγονται καλα λογια...
ευχαριστω για την βοηθεια
Οχι ρε ZERO την Anita Dark πρωινιατικα λυπησου με λιγο πως θα παω να δουλεψω , και το καημενο το κοντοπουτανο την Jane δεν την σκεφτεσαι αυτη θα τα πληρωσει ολα.και αυτό για τον ΒΑΒΥ
θα το δεί στις 6 το πρωί που ξυπνάει και θα τρέχει να βρεί ρδέλο ή στούντιο ανοιχτό...
ξέρω πως είναι η αγαπημένη του...
[youtube=425,350]zXzUb3mCWgI&feature=related[/youtube]
καλημερα συναθλητες.λοιπον το φαρμακο λησμονιας λεγετε kelly απο avantgarde μουναρος και τουσ παει ρε πουστη μου στουσ ιταλους γαμω το ελλαδισταν μου. την ψηνω την καρινα ειτε για ct η να μαζευτοθμε 2/3 μωρτες και να το κανουμε private bookΚαλημέρα!
Ξεχνιέται αυτό??
Πρέπει να βρω το φάρμακο της λησμονιάς.
BABY οπως ειπα και στον gman kelly ειναι το αντιδοτο.με το avantgarde και γενικα την vanesa νομιζω οτι ολοι εδω μεσα ανακαλυψαμε την ακροπολη γιατι μας θεωρουν τριτοκοσμικους ΕΓΚΡΙΝΩ για τα μωρα απο diana.Αχ μια vanesa τωρα για ξυπνημα ηταν οτι επρεπεΚαλημερα μην ξεχνιομαστε κιολας.
καλημερα συναθλητες.λοιπον το φαρμακο λησμονιας λεγετε kelly απο avantgarde μουναρος και τουσ παει ρε πουστη μου στουσ ιταλους γαμω το ελλαδισταν μου. την ψηνω την καρινα ειτε για ct η να μαζευτοθμε 2/3 μωρτες και να το κανουμε private book