Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (3 μέλη και 97 επισκέπτες)

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Καλα ρε τι γινεται τωρα τελευταια δεν προλαβαινω να διαβαζω. Λογοδιαρια επεσε.

NITRO αψογος σε αυτα που λες.

Απεχω και θα συνεχισω να απεχω. Υπαρχουν και στιγμες αδυναμιας δυστυχως(Διαβαζω κριτικη και πριν εχω κρυψη κινητα για να μην φυγει το sms με την μια). Παρακαλειστε στις καλες κριτικες να μην εισαστε τοσο περιγραφικοι.

Συμπαρασταθειτε μου στην αποχη μου, δεν πρεπει να ενδωσω.(Βασικα παρακαλω τον υψιστο για ενα πιπινη που εχω κοζαρει και εκανα ταμα οτι μεχρι να το φαω δεν παω με τουριστρια, ΠΑΠΑ την ευλογια σου δωσε)

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230

Λοιπόν για να σκεφθούμε πάλι όλοι μαζί την θέση μας και να μην ζητάμε ο ένας από τον άλλο κάλυψη χωρίς κανένα μέτρο λες και είμαστε σε κατασκήνωση.

Συνιστώ ψυχραιμία και ενδοσκόπηση κύριοι

Με εκτίμηση προς το site"
NITRO

Edit:
Αλλάχτηκαν μερικές λέξεις για να μην ταυτοποιούνται πρόσωπα.
[/quote]  nitrp  με φρικαρεις δηλαδη εθισμος κανονικος αν δεν το προσεξουμε γιατι για να τα λες ολα αυτα γνωριζεις πραγματα  , ειναι σαν το καζινο ενα πραγμα. τα ποσα που σπαταλουνται μεγαλα αν δεν το αντεχεις μπορει να παθεις μεγαλη ζημια ...... Ενα αλλο που σκεφτομουν τελευταια ειναι αν εσυ η  οποιος  γνωριζει αν  κανενας συντροφος απο εδω η αλλου  παρουσιασε ποτε σοβαρο προβλημα υγειας  με τις συχνες επαφες`?????  ..........

logisoft

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βρε καλώς τον ταξιδιώτη...

Δεν έχασες και τίποτα ,ένα thread πήγε αύτανδρο σαν τον τον τιτανικό μόνο, αλλά όλα τα άλλα είναι στην θέση τους

Επειδή το έχασες λόγω της απουσίας σου αυτό από κάτω ήταν ένα από τα σημαντικά που έγραψα ως "οδηγίες προς ναυτιλομένους" και επειδή είσαι του αθλήματος των ct και εσύ ,για να μην το ψάχνεις στο έβαλα εδώ από κάτω να το διαβάσεις

Καλώς ήρθες και πάλι:
"Αρκετά αστειευτήκαμε αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο ανάλαφρα όσο μοιάζουν.
Δεν θα χρησιμοποιήσω σε αυτό εδώ το topic γλαφυρό ύφος αφού το θέμα είναι τόσο σοβαρό όσο κανένα άλλο ,αφού έχει να κάνει με το πως ο καθένας από εμάς έχει φροντίσει να προστατεύσει τον εαυτό του από την δουλειά του,την οικογένειά του ,την γκόμενά του όταν και εάν έρθουν σε γνώση τους οι εδώ δραστηριότητες του μέλους.

Δεν βάζω δε τον επι πλέον παράγοντα κινδύνου το μέλος να έχει ανοίξει ανταλλαγή mail και sms με όποιο γραφείο κυκλοφορεί στην αγορά με ανταλλαγή φωτογραφιών τόσο μέσω site όσο και μέσω sms.

Ο κίνδυνος αγαπητά μέλη είναι διπλός και εμείς είμαστε στην μέση.
Από την μία έχουμε την ελεύθερη αγορά και από την άλλη την ανελεύθερη κοινωνία
και στην μέση στεκόμαστε εμείς ακροβατώντας μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας.

Αυτό μάγκες απαιτεί ευελιξία,μαεστρία,στρατηγική,διπλωματία,εξυπνάδα,ανεξαρτησία κοκ.
Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην  πίεση που δημιουργούν όλες αυτές οι ειδικές συνθήκες που επικρατούν στο άθλημα ,πέρα από το οικονομικό κομμάτι που και αυτό έχει ρόλο αν αρχίσει και επηρεάζει έμμεσα ή άμεσα αρνητικά τον κοινωνικό σου περίγυρο,τότε κάτσε σπίτι σου και παρακολούθησε καμιά ταινία.

Ας είμαστε λοιπόν προετοιμασμένοι να δοκιμασθούμε σε ειδικές συνθήκες όσοι ασχολούμεθα με το άθλημα διότι παραβαίνουμε τον υπαριθμό 1 κανόνα της παρανομίας:
Παρατεταμένο χρονικό διάστημα σε κίνδυνοτόσο κατά την διάρκεια της επίσκεψης σε ct όσο και κατά την διάρκεια της πριν και μετά το ραντεβού ενασχόλησής μας με αυτό.

Φυσικά πρέπει όλοι μας να είμαστε προετοιμασμένοι να πληρώσουμε κάποιο τίμημα μπαίνοντας στο άθλημα και παραμένοντας σε αυτό.
Αν δε επιπλέον θέλουμε να κάνουμε και πρωταθλητισμό τότε τα ξεχνάμε όλα παιδιά,σκυλιά,γατιά και αφοσιωνόμαστε στον στόχο.(Οι πρώην και νυν αθλητές με καταλαβαίνουν φαντάζομαι)

Το ελάχιστο βέβαια είναι αν συμβεί καμιά στραβή να κάψουμε κάποιον φορτώνοντάς του το σύνολο αλλά και αυτό θέλει προσοχή και μέτρο γιατί παραμονεύει ο κίνδυνος όποιος πάρει την ευθύνη να καταστραφεί ο ίδιος τόσο ηθικά που αυτό είναι σίγουρο)όσο και επαγγελματικά αφού οι προεκτάσεις σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες.

Παρακαλώ λοιπόν τους λοιπούς συναγωνιστές στο δύσκολο αυτό άθλημα των ct να ξανασκεφούν σε ποιά θέση βρίσκονται και ίσως τότε να αποφασίσουν πως για αυτούς ο στίβος πρέπει να μικρύνει σε μπουρδελάκι,studio ή μασάζ χωρίς σε καμία περίπτωση αυτό να είναι μειωτικό.
Απλά είναι λιγότερο ριψοκίνδυνο ρε παιδιά για όλους μας γιατί αν ενσυνείδητα δεν κάνεις αυτό που κάνεις,και δεν είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο τότε κάτσε σπίτι σου και δες καμιά τσόντα στο filmnet που εκεί έχεις το άλλοθι ότι στο σέρβιραν άλλοι.

Λοιπόν για να σκεφθούμε πάλι όλοι μαζί την θέση μας και να μην ζητάμε ο ένας από τον άλλο κάλυψη χωρίς κανένα μέτρο λες και είμαστε σε κατασκήνωση.

Συνιστώ ψυχραιμία και ενδοσκόπηση κύριοι

Με εκτίμηση προς το site"
NITRO

Edit:
Αλλάχτηκαν μερικές λέξεις για να μην ταυτοποιούνται πρόσωπα.

Σωστός!!!

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Να προσθεσω και κατι που διαβασα παραπανω. Η Αννα απο Swedish Harmony, εβαλε μονο 4 ραντεβου την ημερα. Αυτο ειναι οτι καλυτερο ωστε να κρατιουνται οι υπηρεσιες σε ανεβασμενο επιπεδο.

Παρατηρησα και κριτικες αλλα και απο συμβαν σε εμενα, οτι οι κοπελες(που ειναι δυνατες σε αυτο που κανουν και οχι μουφες) στην αρχη του τουρ ειναι πολυ καλυτερες απο οτι στο τελος. Ο λογος ειναι απλος γιατι γινονται fully booked.

Γι'αυτο και μονο τον λογο ισως τα πρακτωρια θα πρεπει να βαλουν ενα οριο για να απολαμβανουμε τουλαχιστον την ιδια διαθεση ολοι και να ερχονται οι συγκεκριμενες κοπελες πιο τακτικα και για αυτους που δεν προλαβαν(pre-booking κατα καποιο τροπο)

(ασχετο αλλα κοιταζοντας αλλα booking αλλων χωρων ειμαστε οι μονοι που κλεινουμε απο νωρις το πρωι μεχρι το βραδυ, αρα και νυμφομανης να ειναι καποια δεν μπορει θα βαρεθει σε ενα κρεβατι-πατωμα-"οπου ναναι" ολη μερα χωρις ανασα)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον κυριοι vanesa vs  lolita σημειωσατε χι, καπως ετσι θα το ελεγα το ματσακι με τα δυο κοριτσια, αν και νομιζω τα κουκουτσια θα τα παρει η lolita με διαφορα "στηθους" θα ελεγα :rockon: vanesa πανεμορφη, lolita το κατιτις σε σερβις περισσοτερο :grin: :grin: :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
και τωρα αναμονη για την krystalενια, για να κλεισει καλα ο μηνας ;)

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οι κριτικες θα πρεπει να ειναι ποιο αυστηρες δεν ειναι δυνατο τη καθε γκομενα που ερχεται να τη βγαζουμε θεα και στο επομενο tour ε καλη ηταν πολυ 8,9,10 πεφτει γκομενες που εμεις εδω βαζουμε 9,10 εξω τις εχουν για τα μπαζα   

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
και τωρα αναμονη για την krystalενια, για να κλεισει καλα ο μηνας ;)
Κατά τις 19-20 του μήνα, μαζί με την φίλη της τη "Φανούλα"
χμμμ ενδιαφερον :dancing:, την φανουλα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάνε "πακέτο" οι δυο τους :dancing:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Κατά τις 19-20 του μήνα, μαζί με την φίλη της τη "Φανούλα"
χμμμ ενδιαφερον :dancing:, την φανουλα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάνε "πακέτο" οι δυο τους :dancing:
yes yes i know :2funny: :2funny: οσο για την ημερομηνια καπου εκει ξερω και εγω, για να δουμε ;)

Επισκέπτης
Οχι όλα καλά αδερφέ απλά εμείς οι Ελληνες πρέπει να γίναμε πολύ ψηλός λαός γιατί 1.90 γκόμενα στ'αρχίδια μας την γράφουμε.
Α επίσης καμιά ώρα πριν πάω είχε κάνει και piercing στην γλώσσα,γιαυτό οι προηγούμενοι δεν είδαν τίποτα.

Κατά τα άλλα πολύ καλή κοντά στο φιλέ ,μπλοκ άψογα και μάλλον το καλοκαίρι θα την πάρει ο Κτησιφώντας Παιανίας για πασαδόρο.

Κορμί αθλητικό καθαρά μου θύμησε μια τύπισσα που γνώρισα πρόσφατα  ;)σε ένα καφέ, κουμπάρα κάποιου φίλου που έχω καιρό να τον δω  ;)

Συνιστάται σε αθλητές νυν και πρώην αλλά τσαμπουκά γιατί έχει τόσο ξενέρωτο ύφος που μόνο αν το ξεπεράσεις θα περάσεις πολύ καλά όπως εγώ σήμερα γιτί όπως σου έχω πει και κατ'ιδίαν αν η γκόμενα μοιάζει κρυόκωλη δεν πάει να πει πως είναι κιόλας.Απλά δεν πας για GFE με την κρυόκωλη ,την βλέπεις PSE και την κάνεις να βλέπει αστεράκια.

Στα - το ότι δεν επιτρέπει rimming αλλά στην κάβλα της επάνω μέχρι και anal rimming παίζει.
Συνολική βαθμολογία 6,5
Ελα ρε αφου το κοριτσι ειναι στην αναπτυξη και ψηλωνει απο την μια στιγμη στην αλλη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ντρεπεσαι ρε να λες στα κοριτσια οτι εισαι ΕΓΩ. :tickedoff:
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ PIERCING ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. :headbang: :uglystupid:
Και anal rimming. :o
Αλλη γκομενα συναντησαν σιγουρα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

• [li]"Φανούλα" είναι το καλιτεχνικό της.[/li]
    [li]"Στελίτσα" είναι η μούφα αυτό που λέει σε όσους την ρωτάνε για το πραγματικό της.[/li]

BABY ακούς ή να φάω το "μήλο" της μόνος μου?
Μπα μονος σου θα φας και το μηλο και το ΑΧΛΑΔΙ ΤΗΣ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχω αλλες υποχρεωσεις αυτη την εποχη. :think:
Αντε και καλο μασημα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom