Επισκέπτης
ακυρωσα Ναταλυ παρασκευη μεσημερι 2πμ ..... τρεχατε
Θα παμε στο επομενο τουρ κατα τις 20 να ειναι φρεσκια
ακυρωσα Ναταλυ παρασκευη μεσημερι 2πμ ..... τρεχατε
Πραγματικά δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν δω καμία παρατήρηση για την Nataly ότι ήταν κουρασμένη,βαρίοταν,ήταν ψυχρή από κάποιους συναδέλφους!Η κοπέλα ανάσα δεν θα παίρνει!Θα παμε στο επομενο τουρ κατα τις 20 να ειναι φρεσκια
και passive στο κρεββατι σε τετοιο σημειο που αν τελειωναμε στα 4 [size=14pt]εκει θα εμενε και μετα[/size].
Πραγματικά δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν δω καμία παρατήρηση για την Nataly ότι ήταν κουρασμένη,βαρίοταν,ήταν ψυχρή από κάποιους συναδέλφους!Η κοπέλα ανάσα δεν θα παίρνει!
Και προσοχή μάγκες...Είναι η αδυναμία μου μην μου την πεθάνετε!Σωστός ο ρεμπέτης θα περιμένω και εγώ στο επόμενο της ct που θα είναι και πιο light...Πάντως και η Sandra δεν είναι καθόλου άσχημη!Μάλλον θα κλείσω και με τις 2!
Μαζί με το review σου μου απάντησες και σε μια ερώτηση που έκανα παραπάνω για τις συγκεκριμένες Ρωσίδες του συγκεκριμένου πρακτορείου...Απατεωνιά οι Ρώσοι ήμουν 80% σίγουρος!Από τις φωτό το κατάλαβα!Πάντως κρίμα ρε Baby συνεχίζεις να μην ρωτάς το ένστικτο μου....Λοιπον η Lola 21 ειναι σαν την θυρα 21 των ΑΕΚτζιδων.
Μοσχοβιτισσα 30αρα με φτιαγμενες φωτο που αν τις μελετησεις πολυ της μοιαζουν με μονο και δυνατο σημειο την ρουφιχτη και σαλιωμενη πιπα με ηχους που εκανε.
Κατα τα αλλα χαμογελαστη χωρις γρι της Αγγλικης γλωσσας ( ουτε το whats your name δεν ηξερε )και passive στο κρεββατι σε τετοιο σημειο που αν τελειωναμε στα 4 εκει θα εμενε και μετα.
Για τοσο passive μιλαμε.
Τωρα πως της εριξα δυο μπαλακια δεν ξερω μαλλων χρειαζομαι ψυχολογο στην τελικη.
Φατσα 6
Σωμα 6
Σε ολα 6
Οχι λαθος στο ξενοδοχειο 8
Αυτα τα καλα για σημερις.
Θα της πω ότι είμαι μουσουλμάνος και το επιτρέπει η θρησκεία μου να έχω παραπάνω από μια γυναίκες!!!!!!Αντε να ζηλεψη το avatar σου να δουμε τι θα κανεις αλανι
Αφου ξερεις οτι δεν χαλιεμαι ρε τσιφτη.Μαζί με το review σου μου απάντησες και σε μια ερώτηση που έκανα παραπάνω για τις συγκεκριμένες Ρωσίδες του συγκεκριμένου πρακτορείου...Απατεωνιά οι Ρώσοι ήμουν 80% σίγουρος!Από τις φωτό το κατάλαβα!Πάντως κρίμα ρε Baby συνεχίζεις να μην ρωτάς το ένστικτο μου....
να εισαι καλα γιατι θα την εβλεπα την λολαG21 την αλλη βδομαδα ...... να τα επενδυσω τα λεφτα σε αλλο κοριτσι λολαG7 ισως .Μαζί με το review σου μου απάντησες και σε μια ερώτηση που έκανα παραπάνω για τις συγκεκριμένες Ρωσίδες του συγκεκριμένου πρακτορείου...Απατεωνιά οι Ρώσοι ήμουν 80% σίγουρος!Από τις φωτό το κατάλαβα!Πάντως κρίμα ρε Baby συνεχίζεις να μην ρωτάς το ένστικτο μου....
Δεν θα μπορεσω να βαλω παραπανω απο 8Να αναφερθω βεβαια και σε Carol με την οποια τα ειπαμε σημερα . πολυ γλυκο προσωπακι ποιο πολυ με αγγλιδα (απο τις καλες) εκανε το ολο της σουλουπι . Απο σωμα ενταξει απλα καλουλι τιποτα ιδιαιτερο , καλη παρεα μορφωμενη κοπελα (αν θελετε να την κανετε φιλη η για ποιο σοβαρα) . Το σεξακι ξεκινησε στο τρυφερουλι και εγινε λιγο πορνο προς το τελος. (οσο ποιο γλυκος εισαι μαζι της τοσο ανεβαζει στροφες) . Με υπομονη ,εργατικη ,προσχαρη . Για να μην λεω πολλα περασα πολυ καλα πολυ του γουστου μου ........αλλα δεν συγκλονιστηκαμε κιολας.
επισκεφτηκε κανεις violet την προηγουμενη βδομαδα να μου πει εντυπωσεις γιατι αναμενω??
Ειπαμε η γιαγια μας βαζει ολους μαζι κατω.
Α ΡΕ Victoria αρχοντισα κυρα.
Τοσο καλη αυτη η Viktoria ρε παιδια.Κοντευετε να με ψησετε να δοκιμασω.Ειπαμε η γιαγια μας βαζει ολους μαζι κατω.
Α ΡΕ Victoria αρχοντισα κυρα.