Ναι πολύ κοντά.H φωτο ειναι κοντα στην πραγματικοτητα αρκετα???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (5 μέλη και 129 επισκέπτες)
σας καληνυχτω σας ευχομαι ονειρα carolinataΝαι πολύ κοντά.
Καληνύχτα και θυμήσου βάλε τα χέρια σου να χαϊδέψουν καλά...σας καληνυχτω σας ευχομαι ονειρα carolinata
Επισκέπτης
Δεν ξερω τι λετε εγω εχω μαθημα χορου με την Lolita σημερα γιατι την Τεταρτη μια και θα βγουμε με τις χορευτριες θα πρεπει να ειμαστε προετιμασμενοι.
[youtube=425,350]cmxv97uUkTE&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]cmxv97uUkTE&feature=related[/youtube]
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
καλοριζικο το avatar και καλοταξιδο την καλημερα μου ;)
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν ξερω τι λετε εγω εχω μαθημα χορου με την Lolita σημερα γιατι την Τεταρτη μια και θα βγουμε με τις χορευτριες θα πρεπει να ειμαστε προετιμασμενοι.
KAΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,
Μην ξεχάσεις και το DVD με τα ακροβατικά! Πες της φιλάκια ΔΕΝ θα πάρω, την ΑΛΛΗ φορά! Εκανα ντριπλα με Γιαγιά και Gisele έτσι για παραλαγή!
Να δώ πως είναι οι γιαγιάδες ΠΟΥ ΛΕΣ! Αμα φτερνίζεσαι ΑΥΡΙΟ εγώ θα φταίω έτσι να ξέρεις. COFFER break NOW.
Dobre Utra
Yura.
ξερετε τιποτα για αθτο το γραφειο μου ,φαινεται παραπανω απο αληθινό
[URL unfurl="true"]http://sweet-russiangirls.com/index.php[/url]
ανν και καρολινα φωτια
[URL unfurl="true"]http://sweet-russiangirls.com/index.php[/url]
ανν και καρολινα φωτια
και λολα πολυ καλη απο ιδιο γραφειο εγω εκλεισα by sms αυτη τη λολα τους ειπα μερα ωρα και μου απαντησαν μονολεκτικα ''ok''Ποια ανν και ποια καρολίνα?
παιζει να παω στο ραντεβου να ανοιξει η πορτα να φαω ενα βαζω στο κεφαλη να πεσω ξερος και να μου αφαιρεσουν τα οργανα .....και καλα τα οργανα μην μου αφαιρεσουν ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ , αυτο με τρομαζει.....καλα πλακα πλακα θελουν προσοχη αυτα τα σπορκαι λολα πολυ καλη απο ιδιο γραφειο εγω εκλεισα by sms αυτη τη λολα τους ειπα μερα ωρα και μου απαντησαν μονολεκτικα ''ok''
βαζο αντι βαζωπαιζει να παω στο ραντεβου να ανοιξει η πορτα να φαω ενα βαζω στο κεφαλη να πεσω ξερος και να μου αφαιρεσουν τα οργανα .....και καλα τα οργανα μην μου αφαιρεσουν ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ , αυτο με τρομαζει.....καλα πλακα πλακα θελουν προσοχη αυτα τα σπορ
μπορει και μπαζοβαζο αντι βαζω
επεστρεψα μετα απο 4 ωρες και η ερωτηση δεν ειχε απαντηση ......μολις επιστρεψουν οι παλιουρες ολο και κατι θα εχουν να μας πουν .δεν εχει ξαναπαρει αλλος απο αυτο το γραφειο?
Πρίν από λίγο ο Rob (Planetdreams)ενημέρωσε ότι Viktoria είναι κλεισμένη για όλο το tour.
Μπράβο μας που καταλαβαίνουμε την αξία του χρήματος σε σχέση με τις υπηρεσίες που λαμβάνουμε.
Η κυρία είναι αστέρι και φεύγεις πάντα ξεζουμισμένος.
Προσπαθώ για Annie πάλι από το ίδιο πρακτορείο αν και καμία σχέση με την Viktoria αλλά έχει ωραίο σώμα και αντέχει σύμφωνα με επίσκεψή μου πριν από ένα χρόνο περίπου.
Ρισκάρω να έχει αποκτήσει εμπειρία και να προσπαθήσει φιλότιμα...
Μπράβο μας που καταλαβαίνουμε την αξία του χρήματος σε σχέση με τις υπηρεσίες που λαμβάνουμε.
Η κυρία είναι αστέρι και φεύγεις πάντα ξεζουμισμένος.
Προσπαθώ για Annie πάλι από το ίδιο πρακτορείο αν και καμία σχέση με την Viktoria αλλά έχει ωραίο σώμα και αντέχει σύμφωνα με επίσκεψή μου πριν από ένα χρόνο περίπου.
Ρισκάρω να έχει αποκτήσει εμπειρία και να προσπαθήσει φιλότιμα...
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K