Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (8 μέλη και 126 επισκέπτες)

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σχολιο για jessy.ο φιλος εξηγησε οτι περασε καλα αλλα υπαρχουν και καλυτερες επιλογες.συμφωνω.στο ζουμι τωρα, αυτη η jessy εμφανισιακα ειναι ενα μικρο μπαζο που αν τη βλεπατε στη φυλης η καπου αλλου δεν θα δινατε πανω απο 20-25 ευρω το πολυ. η δε αδελφη της ειναι ακομη πιο χαλια.συνεπως οταν παμε σε city-tours girls,πρεπει να  βαζουμε το πηχυ πολυ ψηλα διοτι τα λεφτα ειναι πολλα.(αυτα τα εχω ξαναπει.).γι αυτο λοιπον πρεπει να ζηταμε το καλυτερο στην εμφανιση και στο service,χωρις να μας πιανουν κοροιδα,και προσοχη οι φωτογραφιες δεν λενε παντα την αληθεια.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια παντως με μια τζεννιφερ απο ποπη,εμμανουελλα κτλ λιγοτερα δινεις και περνας καλυτερα......δεν εχω παρει σιτυ τουρ ποτες αλλα δεν βλεπω τον λογο οταν μπορω να βρω cg-μοντελα με λιγοτερα λεφτα και το ιδιο προγραμμα που θα σε προσεξουν περισσοτερο για να την ξαναπαρεις....αυτα

Επισκέπτης
τι εγινε? ελαχιστοποιηθηκαν οι αφιξεις η ειναι ιδέα μου? παιζει τιποτα σημερα που εχω ενα 2ωρακι ελευθερο? δεν βρηκα τιποτα...μηπως τους μπαγλαρώσανε ολους/ες και ησυχάσαμε? :2funny:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τι εγινε? ελαχιστοποιηθηκαν οι αφιξεις η ειναι ιδέα μου? παιζει τιποτα σημερα που εχω ενα 2ωρακι ελευθερο? δεν βρηκα τιποτα...μηπως τους μπαγλαρώσανε ολους/ες και ησυχάσαμε? :2funny:

Κανονικά σήμερα πρέπει να είναι στην Ελλάδα αυτές:

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι
Εχει πάρει κανένας καμία από τις παρακάτω για να ξέρουμε τι θα χτυπήσουμε ;

Kattywoman  27/3-2/4

Hotingrid        19-25/3

Elena              19-22/3

Αν ξέρει κάτι κάποιος φίλος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ...........

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αυτη η alexa φαινεται κουκλι παντως!την εχει τιμησει κανεις στα εξωτερικα?γιατι στα εσωτερικα πρεπει να ερχεται πρωτη φορα!

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καμια πληροφορια για την jasmine εχουμε μην καταθεσω πλαι τσαμπα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδιά κανένα review από eva  vicesisters υπάρχει?  ωρα'ιο παιδί, και εχω κλείσει αυτό τον καιρό 2 ραντεβού....πάει θα μπατιρήσω.......φώταααααααααα............

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Οι περισσότερες από to Vice Sisters είναι Ρουμάνες (τσιγγάνες), όπως και η Eva (κινητό +40), και από υπηρεσίες είναι χάλια.  Κατά τη γνώμη μου περίμενε να έρθει τίποτα καλύτερο από κανένα πρακτορείο.

ρε παιδιά κανένα review από eva  vicesisters υπάρχει?  ωρα'ιο παιδί, και εχω κλείσει αυτό τον καιρό 2 ραντεβού....πάει θα μπατιρήσω.......φώταααααααααα............

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
αυτη η alexa φαινεται κουκλι παντως!την εχει τιμησει κανεις στα εξωτερικα?γιατι στα εσωτερικα πρεπει να ερχεται πρωτη φορα!

Στη σελίδα τους Paradise δεν την έχουν ως std model οπότε μάλλον περνά διαδικασία δοκιμής ή είναι δανεική από κάπου.

Είναι πολύ δυνατό μωρό αλλά είναι κλεισμένη φουλ μέχρι Κυριακή.
Έλπίζω να δούμε κανένα review από τους πηδήξαντες γιατί δείχνει αγωνιστικό.
Εγώ το έχασα γιατί έλειπα και δεν είχα access...:::(

gkaz

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Sasha χθες το βραδυ
2 ωρες σε κεντρικο Ξενοδοχειο...

Κόστος 450 ευρω μαλλον ακομη τα κλαιω!!!

Η Σασα δεν εχει καμια σχεση με φωτο ! Ομορφουλα αν και λίγο μακρυμούρα- Βυζι φυσικο τριαρι ΠΕΣΜΕΝΟ!!!!!
Το ραντεβου ηταν στις 23.00 πηγα 23.15 αφου με επρηξε στα μυνηματα που ειμαι και που ειμαι απο τις 22.50!!!

Ας πάμε στο ψητο ...Εκανε τα παντα για να μην κανει τιποτα ...Εστελνε σμσ  απαντουσε σε chat...

Πηγα για ενα μπανιο...Αφου βγηκα μια πληρης αδιαφορία λες και ημουν με την αγαπημενη μου!!!!

Μετα πολλά ξαπλώσαμε και αφου την εγλυψα !!!!
Μου πηρε μια πιπα καλουτσικη ...Αφου τον εγλυψε 2  λεπτα γρηγορα προφυλακτικα ανεβηκε πάνω καλο κουνημα αλλά οχι κατι το ιδιαιτερο μετα πολλά τελειωσα...

Αφου φαγαμε 1 ωρα να συζηταμε μαλακιες ...Ηρθε η ωρα της 2ης πράξης πήγε να μου τον βαλει χωρις πίπα και ΤΟ ΑΓΟΡΙ μου αντισταθηκε και δεν ανεβαινε !!!! Αφου της ειπα να μου κανει πίπα δεχτηκε και εκανε πιπα 50 δευτερολεπτων ....

Γενικως μαλακια ηταν Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η !!!!!!

Δεν την Συνηστω ....Καλα Αγγλικα φρεσκαρισα λίγο και τα δικα μου...Αλλα σκεφτομαι οτι αν πηγαινα σε μια δασκαλα αγγλικων θα μου επαιρνε 60 ευρω για 2 ωρες να μου πεις χωρίς πίπα Ε ΚΑΙ!!!!

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εωα παιδια κουκλα. μονο να ηξερε κανεις τι πραγμα ειναι......οποιος ξερει ας γραψει

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε κακιασμένοι κανένας γνώμη για την eva? ντροπής ρε .....θα αρχίσω να γράφω μούφα reviews για να την πατάτε....φαλίτσεςςςςς......μονοφαγάδες... :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom