Σχετικά με Νίκκι θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο. Τα services είναι κάτω του μετρίου και με τίποτα δεν έχουν να κάνουν με GFE/ PSE. Πίο πολύ βίζιτα της αρπάχτης θυμίζουν.
Να διευκρινήσω ότι την κοπέλλα τη συνάντησα μια και τελευταία φορά όταν ήρθε τον Αύγουστο (?) για 2 ώρες - οπότε δεν ξέρω τι γίνεται με μεγαλύτερα dates.
Τη συνάντησα στο ξενοδοχείο της στη Μιχαλακοπούλου. Άνετο στην πρόσβαση κανένα interaction με το staff. Υποδοχή με μάλλον μέτριο outfit αλλά τουλάχιστον όχι παντόφλα/ πετσέτα. Την εποχή εκείνη είχε περάσει και ανεμοβλογιά (!) όπως μου είπε, και είχε κάτι μάλλον ξενερωτικά σπυράκια στο κορμί της, τα οποία μπορεί να παίζουν και ακόμα. Αρκετά ομιλιτκή και με καλά αγγλικά...
Σώμα με παραπανήσια κιλά ειδικά στο στομάχι και στην περιφέρεια. (Εδώ να διευκρινήσω ότι για μένα αυτό συγκαταλέγεται στα σύν!) Στήθος το μεγαλύτερο που έχω δει. Πραγματικά ζαλίζεσαι όταν τα κοιτάς :o :o :o Συμφωνώ οτι είναι κάπως πεσμένο, αλλά αν δεν ήταν θα έπρεπε να ξαναγραφτούν οι νόμοι της φυσικής! Πρόσωπο γλυκό αλλά σίγουρα χειρότερο από ότι φαίνεται στις φωτος του site της,
Σε ότι αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις πίπα μέτρια προς καλή (εγώ πάντα με σκουφάκι), αλλά απο κεί και μετά, το χάος... Δυσφορεί με την αλλαγή των στάσεων και γενικά της έντονης δραστηριότητας... Ελάχιστη συμμετοχή (διεκπεραιωτική θα έλεγα), πόρτα στο Anal, μέτριο έως κακό FK. Έχει και την σπαστική συνήθεια να στον κρατάει από την βάση ώστε να μην γίνεται full penetration. Στα συν της το ότι είναι πολύ πολύ καθαρή και τηρεί τους κανόνες υγιεινής με θρησκευτική ευλάβεια.
Τώρα, αν με ρωτήσετε αν θα την τιμήσω ξανά η απάντησή μου είναι ΝΑΙ!
Δεν είμαι ψυχάκιας, ξέρω πολύ καλά τι έγραψα πριν... Απλά... είμαι άρρωστος με τα τεράστια βυζιά και το κορίτσι έχει από τα μεγαλύτερα που έχω δει!!!
Hope this helps! ;)