Επισκέπτης
Την καλημερα μου.
Baby, τελικα ειχε δικιο ο αδερφος σου?(μιλαω για το πρωι...)
Την καλημερα μου.
Το quiz για τη βδομάδα που έρχεται: Cityτουρίστρια στις προδιαγραφές μου, που έρχεται πρώτη φορά Αθήνα από πρακτορείο που στέλνει σπάνια tour σε μας και παρόλα αυτά είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΣΤΕΡΙ! (για του λόγου το αληθές έχω ήδη κλείσει 3ωρο με κλειστά μάτια)
Η λύση στις 7/5
Ο μικρος μου αδελφος ποτε δεν κανει λαθος.Baby, τελικα ειχε δικιο ο αδερφος σου?(μιλαω για το πρωι...)
Τη καλημέρα μου σε όλους και καλό μήνα!
Οι διαφωνίες είναι φυσιολογικές. Προφανώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και δεν περιμένουμε όλοι τα ίδια από μια συνάντηση με CT. Άρα .. keep fucking & posting
Σε ότι με αφορά έχω πια το τοπ5, που τιμώ κάθε φορά ... έχω και 2-3 συναγωνιστές που αμπιστεύομαι τη κρίση τους για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές ... ε, που και που συμβαίνει και καμιά στραβή αλλά έτσι είναι το σπορ....
Το quiz για τη βδομάδα που έρχεται: Cityτουρίστρια στις προδιαγραφές μου, που έρχεται πρώτη φορά Αθήνα από πρακτορείο που στέλνει σπάνια tour σε μας και παρόλα αυτά είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΣΤΕΡΙ! (για του λόγου το αληθές έχω ήδη κλείσει 3ωρο με κλειστά μάτια)
Η λύση στις 7/5
για να πω και εγω κατι πιστευω οτι τa CT ειναι τοσο πολυπλοκο και υποκειμενικο θεμα δεν ειναι πηγαμε στο ταδε εστιατοριο και βαζουμε κριτικη οπου και εκει παλι θα πουμε ο καθενας αλλα νταλον ....εδω ο ανθρωπινος παραγοντας εναι τοσο πολυπλοκος (αββυσος που λενε η ψυχη του ανθρωπου) και απο πλευρας ct και απο την πλευρα του πελατη .Καλημερα παιδες και καλο μηνα!
Μπραβο λαλακ thats the spirit .....και καλο μηνα
Γιατι και εμεις που παμε δεν εχουμε ουδεμια σχεση μεταξη μας (εξωτερικα-εσωτερικα) , στο τι μας αρεσει , βιωματα, παραξενιες και πολλα πολλα αλλα.....και οι κοπελες με καθε πελατη εχουν πολλες φορες ποικιλες συμπεριφορες ....και ακομα και ο ιδιος πελατης σημερα θα την δει θεα την τιφφανυ (λεμε τωρα) και αυριο με αλλη διαθεση μπορει να την βρει μπουρουχα και στριμενη (λεμε τωρα)...... και η ιδια κοπελα σημερα εχει κεφια και κανει αχαλινοτο sex και αλλη μερα λεει την ωρα και την στιγμη που κανει αυτη τη δουλεια. .....
.Συμπερασμα αμα σου κατσει σου κατσε.... σταματω εδω το κουρασα.
Ο μικρος μου αδελφος ποτε δεν κανει λαθος.
Δεν την τοποθετω γιατι ειναι μια κατηγορια μονη της.Eεεεεετσι ο ραμποbaby.....!!!Kαι σε ποια κατηγορια την τοποθετεις για να ξερουμε....?
Καλημερα Κυριε Τipos!
Μηπως εννοειτε το Ξανθο με το μαυρο ξωπλατο φορεμα, το χθεσινο που λικνιζοταν εχθες αισθησιακα σε γνωστο παραλιακο μαγαζι...?
οταν λειπει η φωνη του κυριου ξεσαλωνετε..Άστο αυτό ήταν ζημιά μεγάλη!
ποιος διαολος βρε ????πάτερ μου, συγχώρεσέ μας αλλά ήταν ο διάολος μεταμορφωμένος που μας έκανε να αμαρτήσουμε!!
[
[/quote για να πω και εγω κατι πιστευω οτι τa CT ειναι τοσο πολυπλοκο και υποκειμενικο θεμα δεν ειναι πηγαμε στο ταδε εστιατοριο και βαζουμε κριτικη οπου και εκει παλι θα πουμε ο καθενας αλλα νταλον ....εδω ο ανθρωπινος παραγοντας εναι τοσο πολυπλοκος (αββυσος που λενε η ψυχη του ανθρωπου) και απο πλευρας ct και απο την πλευρα του πελατη .
Γιατι και εμεις που παμε δεν εχουμε ουδεμια σχεση μεταξη μας (εξωτερικα-εσωτερικα) , στο τι μας αρεσει , βιωματα, παραξενιες και πολλα πολλα αλλα.....και οι κοπελες με καθε πελατη εχουν πολλες φορες ποικιλες συμπεριφορες ....και ακομα και ο ιδιος πελατης σημερα θα την δει θεα την τιφφανυ (λεμε τωρα) και αυριο με αλλη διαθεση μπορει να την βρει μπουρουχα και στριμενη (λεμε τωρα)...... και η ιδια κοπελα σημερα εχει κεφια και κανει αχαλινοτο sex και αλλη μερα λεει την ωρα και την στιγμη που κανει αυτη τη δουλεια. .....
.Συμπερασμα αμα σου κατσει σου κατσε.... σταματω εδω το κουρασα.
κρυβε λογια..Ασχετο ηταν κανενας απο εδω μετα την ανασταση Giuzel? (Με παρεα ψιλη μελαχρινη....)
ποιος διαολος βρε ????
εγω ημουν και σας δοκιμαζα..
ειδες τι μουναρες φερνω μαζι μου ????
Ε τοτε να μας δοκιμαζεις καθε μερα..