Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Τη καλημέρα μου σε όλους και καλό μήνα!

Οι διαφωνίες είναι φυσιολογικές. Προφανώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και δεν περιμένουμε όλοι τα ίδια από μια συνάντηση με CT. Άρα .. keep fucking & posting  :rockon:

Σε ότι με αφορά έχω πια το τοπ5, που τιμώ κάθε φορά ... έχω και 2-3 συναγωνιστές που αμπιστεύομαι τη κρίση τους για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές ... ε, που και που συμβαίνει και καμιά στραβή αλλά έτσι είναι το σπορ....

Το quiz για τη βδομάδα που έρχεται: Cityτουρίστρια στις προδιαγραφές μου, που έρχεται πρώτη φορά Αθήνα από πρακτορείο που στέλνει σπάνια tour σε μας και παρόλα αυτά είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΣΤΕΡΙ! (για του λόγου το αληθές έχω ήδη κλείσει 3ωρο με κλειστά μάτια)

Η λύση στις 7/5  :)

Επισκέπτης
Το quiz για τη βδομάδα που έρχεται: Cityτουρίστρια στις προδιαγραφές μου, που έρχεται πρώτη φορά Αθήνα από πρακτορείο που στέλνει σπάνια tour σε μας και παρόλα αυτά είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΣΤΕΡΙ! (για του λόγου το αληθές έχω ήδη κλείσει 3ωρο με κλειστά μάτια)

Καλημερα Κυριε Τipos!

Μηπως εννοειτε το Ξανθο με το μαυρο ξωπλατο φορεμα, το χθεσινο που λικνιζοταν εχθες αισθησιακα σε γνωστο παραλιακο μαγαζι...? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Και θα χαιρετήσω λόγω υποχρεώσεων παραθέτοντας άλλη μία εμπειρία. Είχα τρελαθεί με Jane από ζουζούνα και γνωστή φίλη της με αποθάρρυνε λέγοντας ότι δεν κάνει για μένα. Και ξέρετε κάτι? Οι κριτικές αυτό έδειξαν! Φυσικά δεν τη συνάντησα ποτέ. Άντε και καλό μήνα!

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Τη καλημέρα μου σε όλους και καλό μήνα!

Οι διαφωνίες είναι φυσιολογικές. Προφανώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και δεν περιμένουμε όλοι τα ίδια από μια συνάντηση με CT. Άρα .. keep fucking & posting  :rockon:

Σε ότι με αφορά έχω πια το τοπ5, που τιμώ κάθε φορά ... έχω και 2-3 συναγωνιστές που αμπιστεύομαι τη κρίση τους για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές ... ε, που και που συμβαίνει και καμιά στραβή αλλά έτσι είναι το σπορ....

Vanesa - Avangarde ?

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Καλημερα παιδες και καλο μηνα!

Μπραβο λαλακ thats the spirit .....και καλο μηνα
για να πω και εγω κατι πιστευω οτι τa CT ειναι τοσο πολυπλοκο και υποκειμενικο θεμα δεν ειναι πηγαμε στο ταδε εστιατοριο και βαζουμε κριτικη οπου και εκει παλι θα πουμε ο καθενας αλλα νταλον ....εδω ο ανθρωπινος παραγοντας εναι τοσο πολυπλοκος (αββυσος που λενε η ψυχη του ανθρωπου) και απο πλευρας ct και απο την πλευρα του πελατη .
Γιατι και εμεις που παμε δεν εχουμε ουδεμια σχεση μεταξη μας (εξωτερικα-εσωτερικα) , στο τι μας αρεσει , βιωματα, παραξενιες και πολλα πολλα αλλα.....και οι κοπελες με καθε πελατη εχουν πολλες φορες ποικιλες συμπεριφορες ....και ακομα και ο ιδιος πελατης σημερα θα την δει θεα την τιφφανυ (λεμε τωρα) και αυριο με αλλη διαθεση μπορει να την βρει μπουρουχα και στριμενη (λεμε τωρα)...... και η ιδια κοπελα σημερα εχει κεφια και κανει αχαλινοτο sex  και αλλη μερα λεει την ωρα και την στιγμη που κανει αυτη τη δουλεια. .....
.Συμπερασμα  αμα σου κατσει σου κατσε.... σταματω εδω το κουρασα.

Επισκέπτης
Μπα δεν λεει αυτο λεει το αλλο ξανθο που αρχιζει απο V το ονομα του.
Εκτος και αν λεει το μελαχρινο φιλαρακι του , μπα το ξανθο λεει ειμαι σιγουρος. :2funny: :2funny: :2funny:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
[
[/quote για να πω και εγω κατι πιστευω οτι τa CT ειναι τοσο πολυπλοκο και υποκειμενικο θεμα δεν ειναι πηγαμε στο ταδε εστιατοριο και βαζουμε κριτικη οπου και εκει παλι θα πουμε ο καθενας αλλα νταλον ....εδω ο ανθρωπινος παραγοντας εναι τοσο πολυπλοκος (αββυσος που λενε η ψυχη του ανθρωπου) και απο πλευρας ct και απο την πλευρα του πελατη .
Γιατι και εμεις που παμε δεν εχουμε ουδεμια σχεση μεταξη μας (εξωτερικα-εσωτερικα) , στο τι μας αρεσει , βιωματα, παραξενιες και πολλα πολλα αλλα.....και οι κοπελες με καθε πελατη εχουν πολλες φορες ποικιλες συμπεριφορες ....και ακομα και ο ιδιος πελατης σημερα θα την δει θεα την τιφφανυ (λεμε τωρα) και αυριο με αλλη διαθεση μπορει να την βρει μπουρουχα και στριμενη (λεμε τωρα)...... και η ιδια κοπελα σημερα εχει κεφια και κανει αχαλινοτο sex  και αλλη μερα λεει την ωρα και την στιγμη που κανει αυτη τη δουλεια. .....
.Συμπερασμα  αμα σου κατσει σου κατσε.... σταματω εδω το κουρασα.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καλημερα Κυριε Τipos!

Μηπως εννοειτε το Ξανθο με το μαυρο ξωπλατο φορεμα, το χθεσινο που λικνιζοταν εχθες αισθησιακα σε γνωστο παραλιακο μαγαζι...? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άστο αυτό ήταν ζημιά μεγάλη!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
πάτερ μου, συγχώρεσέ μας αλλά ήταν ο διάολος μεταμορφωμένος που μας έκανε να αμαρτήσουμε!!

Για το quiz: ρε σεις (berettaSO, BABY) τόοσο εύκολο ήταν?!!?

:dancing: :dancing: :dancing:

46 κριτικές με ΜΟ 8.5 και από όλη την ευρώπη ΔΕΝ μπορεί να κάνουν λάθος ε?

Επισκέπτης
[
[/quote για να πω και εγω κατι πιστευω οτι τa CT ειναι τοσο πολυπλοκο και υποκειμενικο θεμα δεν ειναι πηγαμε στο ταδε εστιατοριο και βαζουμε κριτικη οπου και εκει παλι θα πουμε ο καθενας αλλα νταλον ....εδω ο ανθρωπινος παραγοντας εναι τοσο πολυπλοκος (αββυσος που λενε η ψυχη του ανθρωπου) και απο πλευρας ct και απο την πλευρα του πελατη .
Γιατι και εμεις που παμε δεν εχουμε ουδεμια σχεση μεταξη μας (εξωτερικα-εσωτερικα) , στο τι μας αρεσει , βιωματα, παραξενιες και πολλα πολλα αλλα.....και οι κοπελες με καθε πελατη εχουν πολλες φορες ποικιλες συμπεριφορες ....και ακομα και ο ιδιος πελατης σημερα θα την δει θεα την τιφφανυ (λεμε τωρα) και αυριο με αλλη διαθεση μπορει να την βρει μπουρουχα και στριμενη (λεμε τωρα)...... και η ιδια κοπελα σημερα εχει κεφια και κανει αχαλινοτο sex  και αλλη μερα λεει την ωρα και την στιγμη που κανει αυτη τη δουλεια. .....
.Συμπερασμα  αμα σου κατσει σου κατσε.... σταματω εδω το κουρασα.

Ετσι ειναι φιλε μου..

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Ασχετο ηταν κανενας απο εδω μετα την ανασταση Giuzel? (Με παρεα ψιλη μελαχρινη....)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom