Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 116 άτομα (5 μέλη και 111 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φουλ φακοι δεν το σχολιαζουμε αλλα ρε παιδια ειδα καποια λεπτομερεια που δεν ξερω και αν πρεπει να αναφερω και ξενερωσει κοσμακις, γιατι εγω οταν πηγα στο δωματιο τις ειπα ανοιγουμε κουρτινες να χαρουμε τον ηλιο οχι σκοταδιστικες τελετες και εκει ειδα το κατι τι παραπανω .......αλλα ξαναλεω περασα καλα ειναι καλη κοπελα σιγουρα εμφανισιμη αλλα απλα οχι το στιλ μου . .....π.χ margo , nelly , jane ποιο του γουστου μου.

ελα ρε πεστο να γελασουμε!

εγω θα την ξαναπαρω παντως...

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Παντως βιζιτα ειναι και βιζιτα εκλεισες να πας να δεις .
εμενα με φτιαχνει να εχω την ψευδαισθηση οτι δεν ειναι βιζιτα αρα μια εμφανισιμη κοπελα οπως την εκανε ο θεος βοηθαει την παραμυθα μου  ,    αν το φωναζει με μπογια , ψευτικο ματι ,μαλι, βυζι κλπ προσωπικα με ξενερουα.... ειπαμε γουστααααα!!!!!!

Επισκέπτης
Παλικαρακια σας χαιρετω και εγω για τις γιορτες μεχρι Δευτερα που θα επιστρεψω!
Δυστυχως δεν θα μπορεσω να σας παρακολουθω μεχρις τοτε λογω τεχνικων δυσκολιων αλλα ποιος ξερει...
Μεχρι τοτε να περνατε καλα,καλα γαμησια και καλες γιορτες αδελφια!!

ΦΙΛΛΙΑ ΑΛΑΝΙΑ!!!

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Παλικαρακια σας χαιρετω και εγω για τις γιορτες μεχρι Δευτερα που θα επιστρεψω!
Δυστυχως δεν θα μπορεσω να σας παρακολουθω μεχρις τοτε λογω τεχνικων δυσκολιων αλλα ποιος ξερει...
Μεχρι τοτε να περνατε καλα,καλα γαμησια και καλες γιορτες αδελφια!!

ΦΙΛΛΙΑ ΑΛΑΝΙΑ!!!

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
καλα να περασεις αδερφε καλη ανασταση, αλοιμονο σε εμας που θα κατσουμε εδω :headbang: :headbang:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Πριν από λίγο έγραψα για Electra. Ρεμπέτη αν και εγώ τα συγκεκριμένα τούμπανα Krystal και Tiffany θα τα έπαιρνα κι ας είναι όσο βήτα θέλουν, γενικά γουστάρω κάτι πιο φυσικό.
Η Electra πιστεύω θα σε καλύψει απόλυτα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αν επικοινωνησεις θα σου πει οτι θελει τα εισιτηρια απο Λιθουανια....50% προκαταβολη κλπ κλπ κλπ οπως λοιπον καταλαβες αστα βραστα!!!!!

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
50% προκαταβολη δεν περνει αμα δεν ερθει. Εισιτηρια και ξενοδοχειο θα γινει book. Με ανησυχει οτι οι Photos μπορει να ειναι αλλης. Γιατι τετοιες τιμες ειναι πολυ χαμηλες.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Σου ειπα τι ζηταει οχι τι θα τις δωσεις εσυ.....οι τιμες δεν καταλαβαινεις γιατι ειναι χαμηλες; 2-3 κοροιδα να στειλουν απο 100 ευρω(που φαινονται λιγα για μας) αυτη θα περασει ανετα 1 μηνα στη Λθουανια

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Ρε Κυριοι!! Τι εγινε με την Nataly απο SWEDISH HARMONY?? fully booked λεει TOOOOOOOΣΟ αστέρι είναι πια?? Η μήπως την εκλεισε κανείς για κάνα 48ωρο... ??

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Θα στειλω ενα e-mail για να τσεκαρω κιολας, αλλα SANIM πιστευω οτι εχεις δικιο.

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά να το τολμήσω η όχι πείτε ρε παιδιά οι πιο έμπειροι, 8α είναι η πρώτη φορα που 8α κλείσω ct και δεν θέλω να είναι μούφα..

Παιδιά για τις παραπάνω τι λέτε? Έχει δοκιμάσει κανείς? Τέτοιο scouting ούτε ο Ρότσα να ήμουν..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τελικά να το τολμήσω η όχι πείτε ρε παιδιά οι πιο έμπειροι, 8α είναι η πρώτη φορα που 8α κλείσω ct και δεν θέλω να είναι μούφα..
παρε παλληκαρι μου την krystal να δεις το φως σου  :rockon:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Πριν από λίγο έγραψα για Electra. Ρεμπέτη αν και εγώ τα συγκεκριμένα τούμπανα Krystal και Tiffany θα τα έπαιρνα κι ας είναι όσο βήτα θέλουν, γενικά γουστάρω κάτι πιο φυσικό.
Η Electra πιστεύω θα σε καλύψει απόλυτα.
και καλα κανεις να τις παιρνεις απλα οτι εχει σιλικονι να μου το λετε να το αποφευγωμ  παντως εδωσα ισως λαθος  εντυπωση και ειναι κριμα γιατι η κοπελα ειχε πολυ καλη συμπεριφορα κατα τα αλλα (αν και εσεις την ξερετε καλυτερα δεν χρειαζετε να σας πεισω ) ,  δε μου φταει που εμενα μαρεσουν αλλου στιλ κοπελες . αντε να elεκτριστω αυριο να λεμε αλλα    και μετα φτανει η αμαρτια να παμε και καμια εκκλησια.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Η γνώμη μου είναι να το αποφύγεις καλύτερα. Στο είπανε και παραπάνω. Μεγάλη πιθανότητα μούφας!

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Αυτός ο ROb (planetdreams) δεν υποφέρεται πια. Μας έχει βομβαρδίσει με email ενημερωτικά για Magda και Victoria. Δεν θα πάρουμε...
:uzi: :hammer: :ak:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ρε συ με 1300 ευροπουλα βγαινεις ολονυχτια με ευρωπαιεες ενω στην ταυλανδη κανεις παρτυ μια βδομαδα!! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αντε βαλτε τα αραπια να παιζουν μουσικαρες και δρομο.
Αφηστε τις τουριστριες για οταν γυρισουμε.
Καλα να ειμαστε.

[youtube=425,350]m2NkE0biUfE[/youtube]

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom