Διαγραμμένο μέλος 227076
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 3.700
- Πόντοι
- 2.596
Παρα πολύ δυνατό και με πολύ διαθεση, αλλά άπειρο το μικρό...
Παρα πολύ δυνατό και με πολύ διαθεση, αλλά άπειρο το μικρό...
Έχει μέλλον...
Αναλυτικά όταν ανοίξει καρτέλα.
Της στέλνω εισιτήρια να κατέβει στην Αθήνα.
Μόλις ήρθε Ελλάδα και της αρέσει πολύ.Θα ήθελε να μείνει μόνιμα μου είπε.Της στέλνω εισιτήρια να κατέβει στην Αθήνα.
Μόλις ήρθε Ελλάδα και της αρέσει πολύ.Θα ήθελε να μείνει μόνιμα μου είπε.
Θα γυρίσει όλη την χώρα, οπότε περίμενε με την σειρά σου...
Από κοντά είναι πολύ καλύτερη...χάνει αρκετά στις φώτο στις οποίες μεγαλοδείχνει κιόλας ενώ είναι πιπινάκι...στα 23....
Μόλις ήρθε Ελλάδα και της αρέσει πολύ.Θα ήθελε να μείνει μόνιμα μου είπε.
Θα γυρίσει όλη την χώρα, οπότε περίμενε με την σειρά σου...
Από κοντά είναι πολύ καλύτερη...χάνει αρκετά στις φώτο στις οποίες μεγαλοδείχνει κιόλας ενώ είναι πιπινάκι...στα 23....
Αυτο το γραφείο φέρνει αποκλειστικά Βραζιλιανες.Και στην Αλεξανδρούπολη πως βρέθηκε ?
Την έφερε κανένας Αμερικάνος ... πεζοναύτης ?
Αυτο το γραφείο φέρνει αποκλειστικά Βραζιλιανες.
Με το που της φέρει Ελλάδα, κάνουν φωτογράφιση στην Αθήνα, στο καπάκι αεροπλάνο για Αλεξανδρούπολη όπου κάθονται 4 μέρες και μετα παίρνουν όλες τις πόλεις με τη σειρά, φτανουν μεχρι Κερκυρα κ μετα Κρητη...γυρνάνε όλην την επικράτεια σε τουρ.
Δεν ξέρω αν έχει όνομα...Ποιό γραφείο είναι ?
Άρα η Αλεξανδρούπολη είναι το κέντρο νεοσυλλέκτων...Αυτο το γραφείο φέρνει αποκλειστικά Βραζιλιανες.
Με το που της φέρει Ελλάδα, κάνουν φωτογράφιση στην Αθήνα, στο καπάκι αεροπλάνο για Αλεξανδρούπολη όπου κάθονται 4 μέρες και μετα παίρνουν όλες τις πόλεις με τη σειρά, φτανουν μεχρι Κερκυρα κ μετα Κρητη...γυρνάνε όλην την επικράτεια σε τουρ.
Foot fetish +40€
Δεν έχω το φετίχ αυτό...και δεν πήρα...Foot fetish +40€
Έχει τα πόδια της Σκλερανίκοβα;
Άρα η Αλεξανδρούπολη είναι το κέντρο νεοσυλλέκτων...
Βραζιλία και Πολωνία γαμάς με 50 ευρώ καλύτερα μουνιά απ' αυτά που γαμάς εδώ με 200...Ημουν έτοιμος για επίσκεψη στην ...
... αλλά με βλέπω για ... welcome to Brazil ...
Καλό αυτό...χαχαχαΥποπτεύομαι ότι την έχει πάρει ολόκληρος ο 6ος στόλος ...