asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Γνωρίζει κάτι κάποιος για αυτή;
Υπάρχει κάπου το profile της;
Με την Μιλα ειχα την τυχη να βρεθω 2 φορες..η κοπελα δεν υπαρχει παιδια ορματε!!Προθυμη και προσχαρη αγαπαει αυτο που κανει και δινει τον καλυτερο της εαυτο.Ειναι κοινωνικη,φιλικη και χαμογελαστη,τα ελληνικα της ηταν αριστου επιπεδου κατι που εκανε το GFE πολυ πιο απολαυστικο.Εμφανισιακα σκετη καυλα,οι φωτο αντιστοιχουν στην πραγματικοτηταΚαι στο σεξ ενεργη,παθιασμενα φιλια και φοβερη υγρη πιπα δεν δισταζε σε τιποτα και με εκανε να νιωσω σαν βασιλιας μπορω να πω!Θα την ξαναδω σιγουρα :-*
Ορμάτε....Μουαχαχα....αυτό το ορμάτε βαρέθηκα να το διαβάζω εδω μέσα....
Με την Μιλα ειχα την τυχη να βρεθω 2 φορες..η κοπελα δεν υπαρχει παιδια ορματε!!Προθυμη και προσχαρη αγαπαει αυτο που κανει και δινει τον καλυτερο της εαυτο.Ειναι κοινωνικη,φιλικη και χαμογελαστη,τα ελληνικα της ηταν αριστου επιπεδου κατι που εκανε το GFE πολυ πιο απολαυστικο.Εμφανισιακα σκετη καυλα,οι φωτο αντιστοιχουν στην πραγματικοτηταΚαι στο σεξ ενεργη,παθιασμενα φιλια και φοβερη υγρη πιπα δεν δισταζε σε τιποτα και με εκανε να νιωσω σαν βασιλιας μπορω να πω!Θα την ξαναδω σιγουρα :-*
Αυτή τουράρει με μια φίλη της Oliga....εκείνη την είχα μαγαρήσει, είχα περάσει και πολύ καλά κιόλας αλλά έφαγα μαύρο αργότερα γιατί μας διαβάζουν εδω μέσα και αν δεν είναι όλα 10 στις κριτικές θίγονται οι κομπλεξικές πουρόγριες...Εμένα πάντως με έπεισες, θα πάρω να κλείσω συνάντηση απόψε κιόλας!
Αυτή τουράρει με μια φίλη της Oliga....εκείνη την είχα μαγαρήσει, είχα περάσει και πολύ καλά κιόλας αλλά έφαγα μαύρο αργότερα γιατί μας διαβάζουν εδω μέσα και αν δεν είναι όλα 10 στις κριτικές θίγονται οι κομπλεξικές πουρόγριες...
Αυτό θα έκαναν εάν δεν είχαν βρει θύματα-αγαπούληδες φορτωμένους να τους τα ακουμπανεΑς γυρίσουν στα χωριά τους να πλένουν σκάλες...
Αυτό θα έκαναν εάν δεν είχαν βρει θύματα-αγαπούληδες φορτωμένους να τους τα ακουμπανε
Βγήκε η ψείρα στο γιακά βλέπεις αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα
Ενδεικτικά θα σου πω κάτι που δεν είχα γράψει στην κριτική....Εκείνη την είχα πάρει στο πεντάστερο Μετ. Όταν μπήκα στο μπάνιο μου λέει η μπαταρία του μπάνιου έχει πρόβλημα και η ντουζιέρα δεν παίρνει νερό...θα πρέπει να πλυθώ από τη βρύση. Το βλήμα δεν ήξερε ότι έπρεπε να ανοίξεις πρώτα το νερό και μετά να γυρίσεις την παροχή στη ντουζιέρα...Ας γυρίσουν στα χωριά τους να πλένουν σκάλες...
Άσε τα παιδιά να δουλέψουν ρε συ, μεροκάματο βγάζουν.Τι άνθρωπος εισαι ναούμε;Έτσι είναι, όπως τα λες!
Ας πάνε λοιπόν να τα πάρουνε από τους αγαπούληδες/θύματα και ας μην μας ζαλίζουνε τον έρωτα (αυτές και αυτοί)...
Ενδεικτικά θα σου πω κάτι που δεν είχα γράψει στην κριτική....Εκείνη την είχα πάρει στο πεντάστερο Μετ. Όταν μπήκα στο μπάνιο μου λέει η μπαταρία του μπάνιου έχει πρόβλημα και η ντουζιέρα δεν παίρνει νερό...θα πρέπει να πλυθώ από τη βρύση. Το βλήμα δεν ήξερε ότι έπρεπε να ανοίξεις πρώτα το νερό και μετά να γυρίσεις την παροχή στη ντουζιέρα...
Άσε τα παιδιά να δουλέψουν ρε συ, μεροκάματο βγάζουν.Τι άνθρωπος εισαι ναούμε;
Ε ναι δηλαδήΠαλιάνθρωπος...
Ειχε έρθει νομίζω με glamour μην σας πάρω και στον λαιμό μου όμως..Και εμένα μου θυμίζει κάτι συγκεκριμένη..αλλά δεν θυμάμαι απο που..παιδια βοηθήστε πλζ