αληθεια ή ψεμα
Δυστυχώς ψέμα από τα λίγα...Ούτε απ'έξω! Η κοπέλα είναι άλλη. Ξεγελαστηκα από τις φωτογραφίες και τις κριτικές (που είναι ή των προαγωγών της ή τυφλών- διαφορετικά δεν εξηγείται). Ήταν τέτοια η επιθυμία μου να δω έστω και διαφορετικη ελαφρά την κοπέλα των φώτο που αν και άμεσα συνειδητοποίησα τη διαφορά στο πρόσωπο ήθελα να αποκλείσω την περίπτωση να κάνω λάθος λόγω φωτόσοπ. Για να μην πολυλογώ...ψηλή με μαύρο πυκνό μαλλί και ωραία πράσινα μάτια. Εδώ τελειώνουν όλα τα ωραία. Πλατια με χαλαρό σώμα. Βυζι ανυπαρκτο. Υποκριτική στο μάξιμουμ. Φιλια με κλειστο το στομα (κι ας μη με πολυνοιαζει σε χαλαει).Τα πάντα μηχανικά και ψεύτικα. Πολύ μπλα μπλα κι ούτε μια κουβέντα αληθινή.(γνωρίζω τη γλώσσα κι έχω ζήσει πολλά χρόνια ρωσια).Τρώει χρόνο και ψάχνει για μαλακες ...Απλά. Αν γινόταν να γράψω τι μου είπε κατά τη διάρκεια της ώρας αυτής θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι. Δεν μπορώ να δημοσιεύσω την κριτική και σε εμφανές σημείο να γλιτώσει κανένας συναγωνιστής. Οπότε κάντε το ρεποστ μπας και δε χτυπήσει κανένας άλλος το κεφάλι του στον τοίχο για 200 ευρω πεταμένα