pappousgior
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 857
- Πόντοι
- 361
Ειναι καποιο μοντελο;; φαινεται τουμπανο
300 θέλει σίγουρα! Δες κ σε κάποια φάση πμ που θα σου στείλω
Έχω ακούσει κι απ' αλλού καλά, αλλά το θέμα είναι τι ζητάει ως ανεξάρτητη. Κάνε μια κρούση κι ενημέρωσε παίκτη!
Μ' ενδιαφέρει το τσουλάκι αλλά όχι και 300. Περιμένω ενημέρωση!300 θέλει σίγουρα! Δες κ σε κάποια φάση πμ που θα σου στείλω
τωρα μολις σου εστειλα πμΜ' ενδιαφέρει το τσουλάκι αλλά όχι και 300. Περιμένω ενημέρωση!
ειναι πρώτη στουντιοκοριτσο κ λαδοκορη! Έπρεπε να φύγεις με το που μυρίστηκες τη φόλα δεν εισαι χθεσινός
Μου φαίνεται πρέπει να την είχα συναντήσει σε κάποιο studio αλλά δεν είμαι σίγουρος, πάντως η φυσιογνωμία της κάτι μου λέει. Ήδη από την επικοινωνία που είχαμε μέσω τηλεφώνου η φωνή της ακουγόταν πολύ ζεστή, ελκυστική και πολύ σέξι με την προφορά που έχει, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών.
Η πρώτη εντύπωση μόλις την ειδα οχι και τοσο καλη, όχι τόσο εμφανισιακά αλλά είχε ένα ύφος βαριεστημένο, ίσως από κούραση ίσως κάτι δεν πήγε καλα στο προηγούμενο ραντεβού δεν ξέρω. Φόραγε και κάτι casual ρούχα λες και θα πήγαινε στην λαϊκή τελείως ντεκαυλε. Εδώ να αναφέρω εμφανισιακά η κοπέλα είναι άνω του μετρίου με όμορφο πρόσωπο όπως οι φωτογραφίες, ύψος 1.70 με 1.75, ηλικία γύρω στα 30 με σκούρα επιδερμίδα αν και λίγο αδύνατη από τις φωτογραφίες της που έχει στο προφίλ της. Μιλάει σχετικά καλά την Αγγλική και λιγότερο την Ελληνική οπότε η επικοινωνία γινόταν σε ανεκτά επίπεδα. Γρήγορα λοιπόν η γκόμενά γδύνεται και πάει για ντουζ. Όπως είπα και πιο πάνω έχει ωραίο σκουρόχρωμο σώμα μέτρια γυμνασμένο, ποπος λίγο πεσμένος, αλλά με 2+ καλοσχηματισμενα στήθη αν και στην υφή είναι χαλαρά έχουν μεγάλες ρόγες. Αλλά επειδή το sex είναι πάνω από όλα θέμα χημείας, διάθεσης, έλξης με σκοπό την ηδονή όλα αυτά λοιπόν δεν υπήρξαν. Την συνουσία θα επισκιάσει έντονα ο χαρακτήρας της που ήταν πραγματικά στον κόσμο της, να με ρωτάει διάφορα άσχετα, να κοιτάει αλλού, γενικά να είναι αλλού, φιλιά επιφανειακά και να τραβιέται πίσω. Από τα χειροτερα ραντεβού που μου έχουν τύχει.
Χθες ππυ μοστραρε με μουρη καθαρη επιχειρησα να κλεισω αλλα μου απαντησε from tomorow ... ουτε darling ουτε dear! Οποτε για στουντιοκοριτσο την κοβω στεγνα
αδερφια λεει τιποτα η θα κλαιω
παρακαλω τα φωτα σας
ευχαριστω
τελικα το φαγες το μωρο?Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως είναι full από κόσμο! Εγώ δεν κατάφερα να βρω κενό χτες πάντως!
Πάνε πιο πίσω. Το έχουμε ξανασυζητήσει
πηγε καποιος εδω τελικα?αδερφια λεει τιποτα η θα κλαιω
παρακαλω τα φωτα σας
ευχαριστω
Στο τατουάζ που έκανε, στην κωλοτρυπίδα ποιά χώρα έπεσε άραγε;
Aν πηγε κανεις κ "ντρεπεται" να γραψει ας στειλει κανα π.μ τουλαχιστοναδερφια λεει τιποτα η θα κλαιω
παρακαλω τα φωτα σας
ευχαριστω