lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Για πες γιατί εμένα δε μ' απάντησε ποτέ.ζητώ από τους διαχειριστές να ανοίξουν κάρτα για την Paula για να ανεβάσω κριτική (με αρκετά +)
Για πες γιατί εμένα δε μ' απάντησε ποτέ.ζητώ από τους διαχειριστές να ανοίξουν κάρτα για την Paula για να ανεβάσω κριτική (με αρκετά +)
Την έχει πάρει κάποιος???είναι πράγματι όπως στις φωτο???το τέλειο στυλιαρι!!!!
φιλέ μου είναι εξίσου στυλιαρακι καβάλα αλλά είναι αλλη!!!
φιλέ μου είναι εξίσου στυλιαρακι καβάλα αλλά είναι αλλη!!!
είναι πράγματι τόσο αδύνατη??η κοιλιά της είναι έτσι όπως φαίνεται στην φωτο με το ροζ βρακακι??απο μουνακι τι λέει είναι στενουλα???Αυτή είναι λεβέντη μου...την έχω πάρει.
είναι πράγματι τόσο αδύνατη??η κοιλιά της είναι έτσι όπως φαίνεται στην φωτο με το ροζ βρακακι??απο μουνακι τι λέει είναι στενουλα???
φιλέ η τελείως φλατ κοιλιά είναι το φετίχ μου!!απο μουνακι είναι στενουλα??Πετσί και κόκαλο....καλό κορίτσι πάντως.
Αρκετά, αλλά τον τρώει χωρίς παράπονο....φιλέ η τελείως φλατ κοιλιά είναι το φετίχ μου!!απο μουνακι είναι στενουλα??
αυτά είναι και στενό μουνακι!!!!!ποσο χρεώνει??Αρκετά, αλλά τον τρώει χωρίς παράπονο....
Μπα δεν νομιζω αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος
Μπα δεν νομιζω αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος
εδώ είσαι μίστερ.αυτά είναι και στενό μουνακι!!!!!ποσο χρεώνει??
Καμία σχέση. Με το EoG είχε κάνει ενα τουρ. Δεύτερη φορά που έρχεται σαν ανεξάρτητη. Όμορφη γκόμενα, ψηλή περιποιημένη με καλά κωλο πιασίματα και ωραίους πλαστικούς βύζους αν θυμάμαι καλά. Τον τρώει και στον κώλο αδιαμαρτήρητα σε ότι στάση θέλεις αρκεί να είσαι ευγενικός στο έμπα. Αντέχει στις πολύ ψηλές στροφές.
Καμία σχέση. Με το EoG είχε κάνει ενα τουρ. Δεύτερη φορά που έρχεται σαν ανεξάρτητη. Όμορφη γκόμενα, ψηλή περιποιημένη με καλά κωλο πιασίματα και ωραίους πλαστικούς βύζους αν θυμάμαι καλά. Τον τρώει και στον κώλο αδιαμαρτήρητα σε ότι στάση θέλεις αρκεί να είσαι ευγενικός στο έμπα. Αντέχει στις πολύ ψηλές στροφές.