neossbour29
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Η ashley bulgari ειναι οντως μονιμα στην Αθηνα; Πως και εχει τοσες λιγες κριτικες; Δεν θα επρεπε να γινεται χαμος;; Εχει επισκεφτει κανεις προσφατα;
Τελικά αξίζει το η μάλλον σίγουρος κουβάς ?
Το έχουν παρακάνει με το φωτοσόπ,άλλο βλέπεις και άλλο παίρνεις συνήθως :S Καλά για τις τιμές και τα εξτρα που χρεώνουν τι να λέμε τώρα...κομπιουτεράκι θέλεις μαζί σου για να πας Αν τα έχεις μπόλικα...Έχει παρουσία πάρα πολλά χρόνια και έχει κρατήσει τις τιμές του ψηλά. Άρα δεν μπορεί να είναι τόσο κακοί.
Μάστορα δε νομίζω πλέον να σε πιστεύει κανεις αλλα εγω σε πάω με χίλια να ξέςσημερινη επισκεψη ραντισοναρα σημερα στο μωρο
εννοειται πως πηγαινα για να της παρω τον κωλο και φυσικα το εκανα
ελαχιστο φωτοσοπ αντε να εχει 2-3 κιλα παραπανω
πιπα deepthroat γαμησι αρκετα flexible και αντεχει δυνατες στροφες στην κωλοτρυπιδα της
αυτα γιατι βαριεμαι να γραψω κριτικη
Η πρωτη ευκολη περιπτωση,πρωην στουντιοκοριτσο,Κατι δεν μου παει καλα εδώ ρε παιδια ξερει κανενας τιποτα ???
Ευχαριστω BroΚατι δεν μου παει καλα εδώ ρε παιδια ξερει κανενας τιποτα ???
Ένα 50ακι το δίνω. Αλλα θα περιμένει να κατεβάσω τα ποτάκια μου,το φως να μείνει κλειστό κ ολα θα πάνε πρίμαΤο post αυτό θα σώσει πολύ κόσμο!
Μιλάμε για ασχήμια, όχι αστεία...
Ένα 50ακι το δίνω. Αλλα θα περιμένει να κατεβάσω τα ποτάκια μου,το φως να μείνει κλειστό κ ολα θα πάνε πρίμα
Μάστορα δε νομίζω πλέον να σε πιστεύει κανεις αλλα εγω σε πάω με χίλια να ξές
έχει κανείς ιδέα τι παίζει με την υποτιθέμενη playmate??
Στα @ρχίδια μας και μας Kωστής Παλαμάςτην ειδα σημερα αλλα θα σας αφησω σε αγωνια