pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
καλημερα ποια ειναι ψαχνω αλλα δεν την βρισκω εχω κλεισει στα τυφλα
Μάθανε πως γαμιόμαστε πλάκωσαν και η γύφτοι
την εχω πετυχει στο x bar.με κατακαυλωσε το ολο παρουσιαστικο αλλα δε μπηκα γιατι δε γουσταρα να εχω χρονομετρο για τοσα λεφτα! ισως εξω να ειναι καλυτερα,ειδωμεν...
σωστος! πωωωωωωωωω το βυζι κοιτα πως ηταν! η φιλεναδουλα η τριτη ειχε αγγελια αλλα δε τη βλεπω τωρα! Η ΜπιανκαΚαλά δεν είναι και η πρώτη φορά που κάνει ραντεβού εκτός. Μην ξεχνάς πως έπαιζε κάποια φεγγάρια ως Σανελ στο γραφείο Naughty-Cats. Τίποτα το ιδιαίτερο κατά την γνώμη μου. Αν δεν έχει αρχίσει να καταπίνει σπέρματα και να δίνει κώλο μέσα στη τιμή που ζητάει δεν αξίζει.
Η ΜΠΙΑΝΚΑ η φιλη της δικηγορινας ειναι?σωστος! πωωωωωωωωω το βυζι κοιτα πως ηταν! η φιλεναδουλα η τριτη ειχε αγγελια αλλα δε τη βλεπω τωρα! Η Μπιανκα
σωστος κ συ! πωωωω τι γινεται σημερα,ολοι ειστε πληροφορημενοι!Η ΜΠΙΑΝΚΑ η φιλη της δικηγορινας ειναι?
Της ΒΑΝΕΣΣΑ?
σωστος κ συ! πωωωω τι γινεται σημερα,ολοι ειστε πληροφορημενοι!
δε καταλαβα αλλα μαλλον την ακυρωσες...κοιτα! αν σε καυλωνει το παρουσιαστικο πηγαινε! το αν θα βγει φολα ή οχι θα φανει στα πρωτα 5 λεπτα!φιλε σ ευχαριστω για την απαντηση πριν
απο το υφος του μην σου ακυρωσα
Η ΜΠΙΑΝΚΑ η φιλη της δικηγορινας ειναι?
Της ΒΑΝΕΣΣΑ?
Ποια ρε η ΜΠΙΑΝΚΑ?Εισαι σιγουρος?κανει incall στο κρεολη αλλα καποιος αγαπουλης πρεπει να την εκλεισε 3ημερο
Ποια ρε η ΜΠΙΑΝΚΑ?Εισαι σιγουρος?
Μηπως την μπερδευεις με αλλη?
Προφιλ στο ΕΝ δεν υπαρχει...
Η φωτο των τριων πρεπει να ναι παλια...
Στη ΓΑΛΛΙΑ ειναι η ΜΠΙΑΝΚΑ..
Στη ΓΑΛΛΙΑ ειναι η ΜΠΙΑΝΚΑ..