NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
προσαρμόστηκε το amour στα 200
Φίλε εγώ τις ίδιες τιμές βλεπω.προσαρμόστηκε το amour στα 200
Το ίνκολ 1 ώρα έπεσε στα 200Φίλε εγώ τις ίδιες τιμές βλεπω.
Outcall 250/h + taxi + 50 CIF, CIM
Το ίνκολ 1 ώρα έπεσε στα 200
Αστον ανθρωπο οσο ειναι καλα να πηδαει...Βλέπω ότι ο κωλόγερος ο Παριζιάνος ο Ρενέ συνεχίζει ακόμα να πηδάει ρώσικα πιπίνια και να γράφει κριτικές...
Εγώ θαχα βαρεθεί...
στο έφτιαξαΒλέπω ότι ο κωλόγερος ο Παριζιάνος ο Ρενέ συνεχίζει ακόμα να πηδάει ρώσικα πιπίνια και να γράφει κριτικές...
Εγώθαχα βαρεθείβαρέθηκα νωρίς ...
Απ' ότι φαίνεται την Καρίνα την τσίμπησε το Γκόλντεν.Kαλυτερα να περιμενουμε την περιοδο μεταγραφων!!
Θα τις παρει το γκλαμουρ ...να μας τις προσφερει μαξ στα 160!!
Τελικά ειναι Θεσσαλονικη.Προφανως δεν θα είχε "κινηση".Καλη ερωτηση. εστειλα τεταρτη-πεμπτη-παρασκευη και δεν πηρα καμια απαντηση
Ξενερα, και την ειχα βαλει στο ματι
Τελικά ειναι Θεσσαλονικη.Προφανως δεν θα είχε "κινηση".
Παιδιά όταν κάποιος πάει και τα σκάει και του τα καίνε,εννοείται ότι θα την χαρακτηρίσει μετά,ακόμα και αν σε όλους τους άλλους ήταν εντάξει ;)Δεν ξέρω να σου πω για αυτό.
Ξέρω ότι είχες θέμα με αυτήν.
Παρόμοιο είχα και γω με την Emma του glamour την 1η φορά που ήρθε. Στις παρα 20 λεπτα το μπανακι μετα τη πρωτη φορά, μετά κουβέντα μονο.
Δεν αντιλέγω σε αυτό.
Είναι και απολύτως φυσιολογικό να πεις τα χειρότερα.
Και γω πέρασα καλά αλλά στο συγκεκριμένο ηταν φαουλ, και το έπαιζε επειδή διήρκησε 30 λεπτά η πρώτη φορά( είχα αργήσει και 10 λεπτά) οτι αισθανόταν κουρασμένη.
Απλά εκεί πιστεύω ότι πρέπει να πεις να σου δώσουν ενα μέρος των χρημάτων πίσω.
Ειδικά η περίπτωση της Τίνας με το φίλο ειναι χαρακτηριστική κακιά συνενόηση και κακή συμπεριφορά γραφείου.