Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις φίλε μου!

Άσε τα θέματα αυτά να τα αναλύσουμε από κοντά την επόμενη φορά που θα ανέβω πάνω, και μη προτείνεις τέτοιες ιδέες στους παίχτες, γιατί θα καούν με τις τσούλες και θα φυσάνε μετά για ελλεϊνίδες!!    :hi:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Ένα θεματάκι με την γκρίνια για τις τιμές το έχεις συναγωνιστή
Πρωτ'απ΄όλα δεν νομίζω ότι το σχόλιο του antisthenis αναφερόταν σε εμένα. Μπορεί όμως να το ξεκαθαρίσει ο ίδιος, εγώ δεν θυμάμαι να έχω ασχοληθεί με την συγκεκριμένη.
Δεύτερον σαφώς και έχω θέμα με τις τιμές. Στην Ελλάδα του 2016, που όλα πάνε κατα διαόλου δεν γίνεται να ανεβαίνουν μόνο οι τιμές των "κοριτσιών", με ταυτόχρονη πτώση της ποιότητας της εμφάνισης και των υπηρεσιών.
Το περίεργο είναι να μην έχει κάποιος θέμα με τις τιμές...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
Πρωτ'απ΄όλα δεν νομίζω ότι το σχόλιο του antisthenis αναφερόταν σε εμένα. Μπορεί όμως να το ξεκαθαρίσει ο ίδιος, εγώ δεν θυμάμαι να έχω ασχοληθεί με την συγκεκριμένη.
Δεύτερον σαφώς και έχω θέμα με τις τιμές. Στην Ελλάδα του 2016, που όλα πάνε κατα διαόλου δεν γίνεται να ανεβαίνουν μόνο οι τιμές των "κοριτσιών", με ταυτόχρονη πτώση της ποιότητας της εμφάνισης και των υπηρεσιών.

+1000

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
 :thumbsup:

old boy,δεν χρειάζεται να απολογείσαι.
Για μένα,όπως και για πολλούς εδώ μέσα,θεωρείσαι αξιόπιστος κριτής και full time ενημερωτής  ;)

:hi:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Θέμα με τις τιμές έχουμε όλοι. Τώρα για να είμαστε και ακριβοδικαιοι και να λέμε τα πράγματα με το ονομάτους το γκλάμουρ έχει κατεβάσει τις τιμές τον city tours στα επίπεδα που είναι τώρα και ακολούθησαν και αλλά γραφεία μετά. Πριν ενάμιση χρόνο όλα τα τουράκια ήταν 200-250 ευρώ τώρα 120-160 ευρώ οπότε για ποια αύξηση μιλάμε ?  

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.786
Θέμα με τις τιμές έχουμε όλοι. Τώρα για να είμαστε και ακριβοδικαιοι και να λέμε τα πράγματα με το ονομάτους το γκλάμουρ έχει κατεβάσει τις τιμές τον city tours στα επίπεδα που είναι τώρα και ακολούθησαν και αλλά γραφεία μετά. Πριν ενάμιση χρόνο όλα τα τουράκια ήταν 200-250 ευρώ τώρα 120-160 ευρώ οπότε για ποια αύξηση μιλάμε ?  

Παικτη ειναι και πως το βλεπεις..
Εκει που εσυ βλεπεις φτηνο ct εγω βλεπω ακριβο cg..

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.172
Πόντοι
3.820

τυπε διαβασε λιγο πιο προσεκτικα...για την angelika του πρωην glamour λεει ο old boy και σωστα,δεν μιλαει γενικα.ξεκινησε με το γραφειο απο 150,μετα κατεβαινε με 200 ως ανεξαρτητη στο μονοωρο και τωρα "διαφημιζει"2 ωρα με 400 ευρω οταν πριν ζηταγε 350..δικαιωμα της βεβαια..

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Παικτη ειναι και πως το βλεπεις..
Εκει που εσυ βλεπεις φτηνο ct εγω βλεπω ακριβο cg..

Σωστά το βλέπεις νομίζω...Πάντως, μετά από πολύ καιρό, έχουμε, επιτέλους, κάποια  δυνατά χαρτιά στα ct. Συγκρίνω δύο που ξέρω, Viοlette και Jessica. Η πρώτη είναι κατώτερη εμφανισιακά, κυρίως στο πρόσωπο γιατί το σώμα της είναι για μένα τέλειο, ασύγκριτα καλύτερη στο σέρβις και καλύτερη στην τιμή. Οπότε διαλέγετε και παίρνετε. Εγω διάλεξα....

gxq9067

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Το πρωί συνάντησα την ελεν απο greece-models,com,την αδικεί το φοτοσοπ,είναι θερμη κοπέλα.

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
Σωστά το βλέπεις νομίζω...Πάντως, μετά από πολύ καιρό, έχουμε, επιτέλους, κάποια  δυνατά χαρτιά στα ct. Συγκρίνω δύο που ξέρω, Viοlette και Jessica. Η πρώτη είναι κατώτερη εμφανισιακά, κυρίως στο πρόσωπο γιατί το σώμα της είναι για μένα τέλειο, ασύγκριτα καλύτερη στο σέρβις και καλύτερη στην τιμή. Οπότε διαλέγετε και παίρνετε. Εγω διάλεξα....

Συμφωνώ το Βιολετακι είναι σκέτη γλύκα. ..

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
 :thumbsup:

old boy,δεν χρειάζεται να απολογείσαι.
Για μένα,όπως και για πολλούς εδώ μέσα,θεωρείσαι αξιόπιστος κριτής και full time ενημερωτής  ;)

Ξέρεις ότι η εκτίμηση είναι αμοιβαία...
Δεν απολογούμαι, απλά δεν θέλω να μένουν πράγματα στον αέρα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom