FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.729
- Πόντοι
- 12.056
Καλημερα τσακαλια! Το μωρο αυτο ειναι οντως ντοπιο? Εχει δοκιμασει κανεις σας? ]
έχει δοκιμάσει, και είναι η ΦΌΛΑ μείνε μακρυάΚαλημερα τσακαλια! Το μωρο αυτο ειναι οντως ντοπιο? Εχει δοκιμασει κανεις σας? ]
έχει δοκιμάσει, και είναι η ΦΌΛΑ μείνε μακρυά
Την πηρε χθες ενας φιλος για ποτακι κ σερβις μετα. Μαλλι βαμμενο καστανοξανθο, πιο ανοιχτο απο τις φωτο. Καλο σωματακι για κοντουλα, με βυζι μικροτερο απ'οτι στις φωτο (3η εχει υποστει κακο φωτοσοπ, τελευταια επισης) αλλα σφιχτο. Καλουτσικα Αγγλικα για να συννενοηθεις. Απ'οτι μου ειπε ο φιλος, γαμαει καλα και ενεργα. Βγαζει πολυ καβλα απο κοντα, αλλα δε βλεπω να δικαιολογει καπως την τιμη.Για αυτήν ξέρουμε τίποτα?
Φαίνεται καλό και είναι η μόνη με καλό συνδυασμό βυζι κωλο κ υπηρεσίες στα γούστα μου. Ευχαριστώ!
Την πηρε χθες ενας φιλος για ποτακι κ σερβις μετα. Μαλλι βαμμενο καστανοξανθο, πιο ανοιχτο απο τις φωτο. Καλο σωματακι για κοντουλα, με βυζι μικροτερο απ'οτι στις φωτο (3η εχει υποστει κακο φωτοσοπ, τελευταια επισης) αλλα σφιχτο. Καλουτσικα Αγγλικα για να συννενοηθεις. Απ'οτι μου ειπε ο φιλος, γαμαει καλα και ενεργα. Βγαζει πολυ καβλα απο κοντα, αλλα δε βλεπω να δικαιολογει καπως την τιμη.
Καλησπερα αλανια,
ξερω οτι δεν ποσταρω στο σωστο thread αλλα φανταζομαι καποιος ισως μπορει να μου δωσει τα φωτα του.
Ετοιμαζομαι για επαγγελματικο ταξιδι Βουκουρεστι...επειδη δεν εχω χρονο να πεφτω σε φολες εχει να προτεινει κανεις καποιο αξιοπιστο γραφειο ή κανα καλο στανταρακι που γνωριζει?
Ευχαριστω
Καλησπερα αλανια,
ξερω οτι δεν ποσταρω στο σωστο thread αλλα φανταζομαι καποιος ισως μπορει να μου δωσει τα φωτα του.
Ετοιμαζομαι για επαγγελματικο ταξιδι Βουκουρεστι...επειδη δεν εχω χρονο να πεφτω σε φολες εχει να προτεινει κανεις καποιο αξιοπιστο γραφειο ή κανα καλο στανταρακι που γνωριζει?
Ευχαριστω
Γνωρίζει κανένας αν και πότε θα ξανάρθει?
Katerina αν δεν καίγεσαι για CIM ή anal
Μελινα αν θες κατι ντοπιο κ τουμπανο