Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (7 μέλη και 102 επισκέπτες)

erotikos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
170
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους του συναγωνιστές.
Προσπαθώ με εκτενή έρευνα, αλλά ματαίως προς το παρόν, να βρω αν υπάρχει πρότερη εμπειρία με τη συγκεκριμένη:
Προτίθεμαι να το προχωρήσω το πράγμα μαζί της, οπότε οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί δεόντως.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας.

nickolas_a

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
237
Πόντοι
281
καλησπέρα σε όλους. κάποιες φορές μάλλον μας θεωρούν χαζούς. έστειλα σήμερα μήνυμα για να ρωτήσω κόστος για DUO με τις παρακάτω κοπέλες
και
Σύμφωνα με το σαϊτ η Άννα χρεώνει το δίωρο 300 ευρώ full service με anal κτλ και η Λίλη επίσης 300 ευρώ χωρίς όμως anal.

Άρα λογικά και με βάση την ίδια αναλογία και υπηρεσίες πόσο θα έπρεπε να είναι το δίωρο και για τις 2? 600 ευρώ φυσικά. πόσο λέτε να μου ζήτησαν?
1.000 ευρώπουλα!!!!!

όταν τους είπα ότι είναι παράλογο μου απάντησαν ότι είναι επειδή ζήτησα έξτρα anal και όταν τους είπα ότι η Άννα μαζί με το Anal χρεώνει 300 το 2ωρο και η Λίλη επίσης 300 μου είπαν ότι τελικά το duo πάει στα 800!!!! Έλεος!!! Στην ερώτηση μου ότι μπορώ να πάρω και τις δυο ξεχωριστά από ένα 2ωροτην καθεμία με όλα τα εξτρά, σύμφωνα με το σαιτ στα 600 ευρω δεν μου απάντησαν ποτέ.....

Μπορεί κάποιες να είναι μουναρες η δεν ξέρω εγώ τι, αλλά δεν μπορεί ρε κορίτσια να λέτε ότι σας κατέβει..

Αυτά....

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Από τότε που άνοιξε το γκλάμουρ έχω να πληρώσω πάνω από 160 ευρώ σε τουρίστρια, και οι καιροί που τάιζα την κάθε σαυρα με 500 και 1000 ευρώ έφυγαν ανεπιστρεπτί. Με 1000 ευρώ παίρνεις το αεροπλάνο πας στο Κίεβο πληρώνεις ξενοδοχιο + φαγητά και λοιπά έξοδα  και γαμάς 6 ΑΑΑ κλάσης μωρά με όλα τα γούστα μέσα.    

passenger_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
39
Πόντοι
0
Το καλυτερο που κυκλοφορει αυτη την περιοδο...Πριν 1 βδομαδα ημουν μαζι της

passenger_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
39
Πόντοι
0
Νταρντανα ναι,σε καμια περιπτωση χοντρη,καθως χωρις τακουνια ξεπερναει το 1.70+
Απειρη δε θα το ελεγα,απλα διαχειρισιμη...
Θα διαφωνησω για την ''κακη δουλεια'' στο στηθος...Εγω τουλαχιστον δεν παρατηρησα ουλες

erotikos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
170
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους του συναγωνιστές.
Προσπαθώ με εκτενή έρευνα, αλλά ματαίως προς το παρόν, να βρω αν υπάρχει πρότερη εμπειρία με τη συγκεκριμένη:
Προτίθεμαι να το προχωρήσω το πράγμα μαζί της, οπότε οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί δεόντως.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας.

Συγγνώμη  :- αν σας ταλαιπωρώ φίλοι συναγωνιστές, αλλά υπάρχει τελικά κανείς που να έχει "εξετάσει τον πρότερο έντιμο βίο  :fuck1:" της εν λόγω κυρίας;  :huh:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Συγγνώμη  :- αν σας ταλαιπωρώ φίλοι συναγωνιστές, αλλά υπάρχει τελικά κανείς που να έχει "εξετάσει τον πρότερο έντιμο βίο  :fuck1:" της εν λόγω κυρίας;  :huh:

Μη σκας τζαμπα τυπε,πανε βρες κατι καλυτερο θα ελεγα εγω.
Κανει μπαμ οτι ειναι μιλφαρα και τσουβαλα,εδω στη Θεσσαλονικη πριν μια-δυο βδομαδες ζητουσε 200ε/ωρα αλλα τελικα πηρε 200 @@/ωρα και την εκανε!!!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Από τότε που άνοιξε το γκλάμουρ έχω να πληρώσω πάνω από 160 ευρώ σε τουρίστρια, και οι καιροί που τάιζα την κάθε σαυρα με 500 και 1000 ευρώ έφυγαν ανεπιστρεπτί. Με 1000 ευρώ παίρνεις το αεροπλάνο πας στο Κίεβο πληρώνεις ξενοδοχιο + φαγητά και λοιπά έξοδα  και γαμάς 6 ΑΑΑ κλάσης μωρά με όλα τα γούστα μέσα.   
...κ γυρνας με ρεστα!  :rockon:

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
www.bourdela.com/city-tours/girls/carolina-goldenangels/#jr_review_50610]"νταρτνάνα και άπειρη"[/url].  :grin:
καλά το νταρντάνα φαίνεται κι από φωτός.
Busty οπως λενε οι Αμερικανοι η αλλιως Μπαμπατσικη !!!
Απο Σερβιτσιο την ειχα ξεχασει μεχρι να φτασω στο ασανσερ !!!
Αυτα τα ολιγα !!!

erotikos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
170
Πόντοι
0
Σήμερα έγινε τελικά εκτεταμένη γεώτρηση  :fuck1: της εν λόγω κυρίας:
Μπορεί να μου πει κάποιος admin ή moderator αν πρέπει να αναφέρω τις εντυπώσεις μου στο παρόν νήμα, ή θα την προσθέσουν στη βάση δεδομένων με τις υπόλοιπες, για μία πιο εμπεριστατωμένη κριτική;  :helpplea:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom