mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 194
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 33.818
Αρχηγέ μήπως το παραγάμησαν με το photoshop; Οι ρώγες είναι πιο ανοιχτόχρωμες από το δέρμα της; Αλμπίνο ρώγες έχει;
Αρχηγέ μήπως το παραγάμησαν με το photoshop; Οι ρώγες είναι πιο ανοιχτόχρωμες από το δέρμα της; Αλμπίνο ρώγες έχει;
Κι όμως φίλε, παραδόξως photoshop δεν βρήκα!! όσο για τις ρόγες, τις καλύπτει στο solarium για να κάνει αντίθεση γιατί έτσι της αρέσει!!
Αισθητικά πάντως δεν είναι ωραίο, όσο και να αρέσει σε εκείνη!
Mου γκρεμίζεις το όνειρο τώρα...thanks man Exεις inside info από κάποιον ή πήγες ο ίδιος?Κομοδινέ και εμφάνιση καμία σχέση αν δεν κάνω λάθος...
Ρε παιδιά αυτή η Βερόνικα από GDE τόσες καλές κριτικές πια;
Και από πολύ δυνατούς πορνοσυναγωνιστές(βλέπε Yorkie κλπ)
Αφού κι εγώ που φανατικός των μελαχροινών(αλλά μεγαλοφυσικοβυζολάρης κάθε είδους) ρώτησα το γραφείο χθες πότε θα επιστρέψει Αθήνα και μου είπαν ότι ότι δεν ξέρουν ακόμα.
Λέτε να το χάσαμε το βυζοκορμί πατριώτες ;!
Το EN κοιμάται όρθιο,λέει Αθήνα απο 13-25/4.
Τέσπα δε χάθηκε ο βυζοκόσμος απλά έχω βυζοσκαλώσει με τη συγκεκριμένη,όχι τόσο λόγω εμφάνισης όσο λόγω βυζοκριτικών..
Κι όμως φίλε, παραδόξως photoshop δεν βρήκα!! όσο για τις ρόγες, τις καλύπτει στο solarium για να κάνει αντίθεση γιατί έτσι της αρέσει!!
Αισθητικά πάντως δεν είναι ωραίο, όσο και να αρέσει σε εκείνη!
φιλε ειχε ξαναερθει παντως σιγουρα σαλονικα με αλλες φωτογραφιες (δεν εμοιαζαν με τις τωρινες τοσο) ...αυτοι οι 2 που γραφουν πρεπει να ειναι μουφα
φιλε ειχε ξαναερθει παντως σιγουρα σαλονικα με αλλες φωτογραφιες (δεν εμοιαζαν με τις τωρινες τοσο) ...αυτοι οι 2 που γραφουν πρεπει να ειναι μουφα
οχι δυστυχως
Τις κριτικές στο ΕΝ τις είδα αλλά δεν τις λαμβάνω ποτέ υπ' όψιν μου, για ευννόητους λόγους.
Έχουμε κάτι περισσότερο?