ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ε περασαν 4 χρονια απο τοτε πολλα μπορουν να συμβουν. μεχρι και αριστερη μνημονιακη κυβερνηση
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί...και η ip δε την αφήνει....
Το Λονδίνο είναι το όνειρο της κάθε εκκολαπτόμενης βιζιτας. Ευτυχώς οι αγορές της Μεγάλης Βρετανίας και Αμερικής είναι δύσκολες για τις ρωσίδουκρανες και αν ανοίξουν δεν θα μεινει ούτε λέπι στην Ελλάδα
;) Αρκετές.
Είχα ενδιαφερθεί για μία συγκεκριμένα..
Και τα τιμολόγιά τους φωτιά και λαύρα Μαύρο χαβιάρι το πληρώνεις το μοντέλο... :S +50cif,+50cim,+100 anal,total=400 Are you serious?Πράγματι ορισμένες κοπέλες από το ΕΟG την έχουν δει κάπως και η συμπεριφορά τους δεν είναι καθόλου καλή. Νομίζουν πως είναι μοντέλα τρομάρα τους και πως σου κάνουνε χάρη που παίρνουν τα ωραία σου λεφτά για μια καθαρά διεκπεραιωτικη φαση. Αξιόλογη εξαίρεση κατά τη γνώμη μου από τις 5 που πήρα το τελευταίο 8μηνο η ξανθιά Beatrice το καλοκαίρι με σώμα τούμπανο και στήθη Α. Πολύ προσχαρη και εξυπηρετική γούσταρε το γ... και με χόρτασε φιλιά και γενικά περιποίηση. Στο τέλος της έδωσα δυνατό tip γιατί το άξιζε. Οι άλλες άστα να πάνε ενώ και το phothop τελευταία δίνει και παίρνει
Οι τιμές του είναι εντελώς εκτός αγοράς. Μαύρο!Και τα τιμολόγιά τους φωτιά και λαύρα Μαύρο χαβιάρι το πληρώνεις το μοντέλο... :S +50cif,+50cim,+100 anal,total=400 Are you serious?
Μακάρι να μπορούσαμε αλλά δυστυχώς δεεεεν Από καμιά φορά ίσως καθ'υπέρβασην :-Οι τιμές του είναι εντελώς εκτός αγοράς. Μαύρο!
Συναντηση με Rachel απο GES. Πραγματικα η χειροτερη εμπειρια μου απο το 2009 που ασχολουμαι με το σπορ. Ο συγκεκριμενος μας ειχε συνηθισει στα βλαχορωσακια και βλαχοουκρανακια που παιρνιουνται για ct αλλα με την Rachel ξεπερασε τον εαυτο του. Κανονιζω ραντεβου στο γνωστο χοτελ αργα το βραδυ και μπαινοντας βλεπω ενα αδυνατο κοριτσακι 20-22 χρονων φυσικα οχι με την λαμψη των φωτο με 3αρι βυζακι και ενα σετ κοκκινα εσωρουχα. Το προσωπο της σπασμενο και με αρκετα μπιμπικια θυμιζε ελαχιστα το κοριτσι στις φωτο. Το δωματιο μυριζε φαγητο καθως ετρωγε και επινε με την φιλη της ενα επικο μπαζο με το οποιο δηλωνει οτι κανει duo. Μπαινω για μπανιο ξαπλωνω και αφου την χαμουρευω λιγο με δυσκολια καθως η αναπνοη της μυριζε φαγητο γυρναω ανασκελα για να τον παρει στο στομα. Και εκει συμβαινει το απιστευτο παιρνει το μαντηλακι το αντισηπτικο και με περναει με δυναμη κατω απο το "κεφαλι"..Ο πονος που ενοιωσα δεν υπηρχε αφου πεταχτηκα ορθιος και της φωναξα αυθορμητα στα ελληνικα τι κανεις μωρη? Νευριασα απιστευτα σηκωθηκα ντυθηκα και ζητησα τα λεφτα μου πισω. Το βλαχακι μου λεει εκατσες μεχρι μιση ωρα ειναι 160 ευρω της λεω εχω κατσει ενα τεταρτο μαζι με το ντους και δεν καναμε τιποτα φερε τα λεφτα τωρα τελος παντων παραλιγο να βαλω τις φωνες για τα καλα αφησα ενα κατοσταρικο και εφυγα χριστοπαναγιζοντας τον "manager" που κλεινει τα ραντεβου...Για μενα ο συγκεκριμενος τελειωσε οποια και να φερει απλα προσεξτε και οι υπολοιποι για να μην πεταμε τα λεφτα μας σε μαλακες που δεν σεβονται τιποτα...
Συναντηση με Rachel απο GES. Πραγματικα η χειροτερη εμπειρια μου απο το 2009 που ασχολουμαι με το σπορ. Ο συγκεκριμενος μας ειχε συνηθισει στα βλαχορωσακια και βλαχοουκρανακια που παιρνιουνται για ct αλλα με την Rachel ξεπερασε τον εαυτο του....
Ρε τύπε τα 100€ γιατι τ' αφησες;
Γάμησέ τα Είναι να μη σου τύχει...Γιατι αρχισε να γκαριζει εχοντας φωναξει και την φιλη της ενα ΕΠΙΚΟ ΜΠΑΖΟ στο δωματιο για συμπαρασταση με αποτελεσμα αν ηθελα να παρω τα χρηματα θα επρεπε να ασκησω βια. Κατι τετοιο στις 2 η ωρα το πρωι ηταν το τελευταιο που ηθελα...Εν τελει κρατησα τα λεφτα και θα ξεδωσω καπου αλλου συντομα...
Εγω θα τη γαμουσα για να ξεσπασω τουλαχιστον! Αυτο θα το ευχαριστιομουνΓιατι αρχισε να γκαριζει εχοντας φωναξει και την φιλη της ενα ΕΠΙΚΟ ΜΠΑΖΟ στο δωματιο για συμπαρασταση με αποτελεσμα αν ηθελα να παρω τα χρηματα θα επρεπε να ασκησω βια. Κατι τετοιο στις 2 η ωρα το πρωι ηταν το τελευταιο που ηθελα...Εν τελει κρατησα τα λεφτα και θα ξεδωσω καπου αλλου συντομα...