Φιλε μου επετρεψε μου πολυ απλα και φιλικα να σου πω μια κουβεντα .
Sorry που Θα στο πω χυμα αλλα τα σχολια σου ειναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ και μιση ....
Ρε συ μηπως πηγες αλλου ? Τσιγγανοφατσα τουρκαλα ? μελαχροινη με καταγαλανα ματια τουρκαλα λες εσυ ... Σουηδεζα με μπλε ματαρες μαλλον εννοειs ...
Αν δεν σου αρεσει το στηθος που εχει φιλε τοτε σοβαρα θες οφθαλμιατρο ...
Και δεν κανει καλο σερβις ? Πλακα μας κανεις .... ? Προτεινε μας καμοια καλυτερη ρε αγορινα τοτε
Καλα μονο εγω δηλαδη περασα καλα και αλλα 80 ατομα που εχουν γραψει review γι αυτη ...
Ρε σεις κοψτε τις κακοβουλες κριτικες γιατι κανουν μπαμ απο μακρια ...
Σιγουρα ολοι μας εχουμε διαφορετικα γουστα αλλα μην τα γαματε ολα ρε.
Και κατι ακομα πολυ φιλκα
Που κολλαει το σχολιο για τον τυπο που καθεται στο μπαρ και την περιμενει οπως εσυ λες και τα ξερεις ολα? καλα κανει και εχει ανθρωπο και καθεται στο σαλονι ρε συ και την περιμενει αν ισχυει αυτο που λες . Τι σε πειραξε εσενα ? Ουτε σε καμοια ντουλαπα ηταν ουτε κατω απο κανα κρεβατι..
Πολυ κακια αδερφε ...
Θα πω κατι και στα αρχιδια μου αν παρεξηγηθεις εσυ η γενικα καποιοι εδω μεσα
Ρε σεις κοψτε λιγο τις τσοντες .. κοιταχτειτε λιγο στον καθρεπτη ... και ξεκολατε να νομιζετε οτι οταν πατε σε μια κοπελα οτι πατε να γυρισετε τσοντα και περιμενετε τον ουρανο με τ αστρα...
Αποψη μου , οπως και η δικη σου ,και οπως λεει και η παροιμια . Οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες ..ολοι εχουμε και απο μια ..
Αντε καλο βραδυ και μην τσαντιζεσαι , Απλα βγαλε την κακια σου καλυτερα...
ξερεις εσυ .. και ξερεις οτι αν διαφωνισεις,,,εχω κατι πμ παλια που λεγανε για απιστευτο μοθνι με προοσωπαρα κλπ .
Νυχτεςςς