nickolas_a
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 237
- Πόντοι
- 281
εδω μαγκες, γαματε και Αθηνα και Θεσσαλονικη την ιδια γκομενα ταυτοχρονα....
H Mia που έγινε Jessica και τώρα Alena
αυτο εδω το αρχοντομουνο ειναι αληθινο? υπαρχει αποψη??
H Mia που έγινε Jessica και τώρα Alena
Για ρώτα το συμπαίκτη από κάτω, κάτι θα ξέρει παραπάνω.Ακριβώς και που στις ανεξαρτητες στην Μόσχα είναι η Valerija...Αύριο στο Caravel θα την ξετρυπώσω.Αν και νομίζω ότι θα χάσω το χρόνο μου...Θα δείξει . Ακου τέσσερα profil !!! Και αν ήταν οκ θα είχε πάρει φωτιά το site πιστεύω .
Η Mia ειναι εντελως ξενερωμα.Ιδια με τις φωτο.... αλλα χωρις μακιγιαζ ειναι για κλαματα.Οσο για τα υπολοιπα αστα να πανε...
Δύο περιπτώσεις υπάρχουν, η το κατάστημα που την προμοτάρει είναι του κώλου η είναι διχασμένη προσωπικότητα η γκόμεναεδω μαγκες, γαματε και Αθηνα και Θεσσαλονικη την ιδια γκομενα ταυτοχρονα....
Καλημέρα σε όλους. Σε μύνημα που έστειλα στην Alena ότι αν δεν είναι η γκόμενα των photos δεν θα δει ούτε ευρώ η απάντηση ήταν αν θέλω έκπτωση 150/h... Ουστ σαύρα ήρθες να αρπάξεις ότι προλάβεις.
Η ίδια είναι απλά χωρίς τη λάμψη που έχει στις επαγγελματικές φώτο και προσθέστε 4-5 χρονάκια...
1,85 (!!!) κορίτσαρος, μοντελέ καταστάσεις.
Ποιά είναι δαύτη;Τρελό gfe
Ποιά είναι δαύτη;
Κύριοι, Καλησπέρα..
Γνωρίζει κανεις κάτι για τη νεαρά??
Καλό το μωρό αν είναι πραγματικό γιατί για μούφα μου κάνεικ εμενα με ενδιαφερει αν καποιος συναγωνιστης ξερει κατι παραπανω...
Είπα και εγώ,πολύ καλή για να είναι αληθινή. Μούφα δηλαδή >αυτη ειναι με αλλο προσωπο και με λιγα παραπανω κιλα...