busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Μπαντ, βερυ μπαντ :Sτιιιι εννοεις;μπαντ σπενσερ;
Μπαντ, βερυ μπαντ :Sτιιιι εννοεις;μπαντ σπενσερ;
Προσωπικά, το μόνο πρόβλημα που έχει η Juliet είναι ότι γουστάρει να γαμιέταιΜάγκες, αυτή η Juliet είναι τόσο καλή, όσο αναφέρεται προηγουμένως?? Εχει ένα θεματάκι λίγο με το νερό από ότι κατάλαβα...
Καλημέρα από Παρίσι(και πάλι)Σόρρυ για το off topic αλλά και η Lola Taylor έρχεται Ελλάδα για "γυρίσματα" σε λίγες ημέρες.... Μπορεί να κάνει και κανένα tour για extraδάκι....
Καλημέρα από Παρίσι(και πάλι)
Για να λυθούνε οι απορίες ορισμένων.
Θα γυρίσει μερικές σκηνές για Sirina
(Μου ζήτησε να τραβήξω κ την κοντινή φωτό να φαίνεται καλά-καλά το κείμενο )
Καλημέρα από Παρίσι(και πάλι)
πες μπρο, το είχα προβλέψει πριν στο πει? ότι μάλλον τη φέρνει ο Σειρηνάκης?
H Lola Taylor έρχεται Ελλάδα για "γυρίσματα" σε λίγες ημέρες.... Μπορεί να ετοιμάσει καμιά πρόστυχη ταινιούλα με Σιρινάκη... ποιός ξέρει....
Φάουλ αδερφέ (στα όπλα) yorkie η μεσολάβησή σου για την προβολή αυτού του αναίτια κι απρόκλητα προσβλητικού μηνύματος.Καλημέρα από Παρίσι(και πάλι)
Αν γουστάρεις να σε λένε "piece of shit" πάω πάσο αρχηγέ...Σώπα ρε Λάδιο που είδες φάουλ και προσβλητικό μήνυμα...
Θα με έθιγε βαθύτατα αυτή η προσβόλα, αλλά απ' τη συγκεκριμένη μ' αρέσει, ναι.
Not a fan της συγκεκριμένης, mega-fan του yorkie που προσωπικά πιστεύω δε χρειαζόταν να κάνει τον μεσάζοντα.εμείς ανήκουμε στους "normal fans" άλλωστε
Εδώ πήγε κανείς;
Εδώ πήγε κανείς;
Ρε συ Αντισθένη πήγα στην ομόσταυλη της στο EOG την Emily και έφαγα τρελή ήττα (Θα ανεβάσω Review σύντομα). Που να τρέχω ξανά για πιθανές νέες ήττες με την Ocean. Δεν έχω συνέλθει ακόμαΕδώ πήγε κανείς;
Ποια είναι? Ξέχασες να γράψεις.Εδώ πήγε κανείς;
Εδώ πήγε κανείς;
Ποια είναι? Ξέχασες να γράψεις.