καλησπέρα! απέχω αρκετό καιρό από το άθλημα. Υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με τις επιδόσεις της συγκεκριμένης κορασίδας?
Cg είναι η κοπέλα. Από αυτούς Μαρία έχω πάρει κι έχω ευχαριστηθεί, αλλά πάμε σε άλλη κατηγορία...
καλησπέρα! απέχω αρκετό καιρό από το άθλημα. Υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με τις επιδόσεις της συγκεκριμένης κορασίδας?
πες μου αχηγε μου τι λαθος εκανα για να μην το επαναλαβω!!αντισθενη λυσε μου την απορια γιατι η κριτικη μου για vendy δεν δημοσιευθικε??
Γιατί βλέπω να είσαι κλώνος dude. Γιατί έκανες κι άλλο account;αντισθενη λυσε μου την απορια γιατι η κριτικη μου για vendy δεν δημοσιευθικε??
κλωνοι?καλο!μια χαρα!!μαλον πεσαμε σε γνωστη κ δεν επρεπε να γραψουμε αυτα που γραψαμε για το μπαζο απο εμφανιση κ αρκετα καλο σερβις ομως!Γιατί βλέπω να είσαι κλώνος dude. Γιατί έκανες κι άλλο account;
ενταξει για να μιλησουμε λιγο σοβαρα τωρα!εγω εγραψα την εμπειρια μου με τη κοπελα.κ κοπηκε!κατα την αποψη σου γιατι ειμαι κλωνος.αφου λοιπον ο εχων το πρωτο λογο εδω μεσα με αποκαλει κλωνο!δεν νομιζω οτι πρεπει να ξαναγραψω κατι!!κ επιδει οι κλωνοι υπαρχουν για δολο!δεν ειναι πρεπον να ξαναγραψω!κ ποσο μαλον οταν κοπει μια κακη κριτικη?εκει δεν θα υπαρχει δολος!! ;)Γράψε ό,τι θες με ένα account φίλε μου όμως.
α ο samiel ειμαι!σαμιελ ειμαι ο αδερφος σου λοιπον κ το αλαζω το ονομα τωρα αφου ειμαι κλωνος σου!!ελα ρε αντισθενη!ενταξει η dolly του σαμιελ ειμαι εχεις δικιο!συγνωμη για την προσπαθεια μου!δεν ξανακουραζω!!Δεν είπα για δόλο samiell, είπα για κλώνο. Και δεν είναι άποψη, είναι γεγονός. Μην το κουράζεις λοιπόν και γράψε ό,τι θες με το κανονικό σου όμορφα και ωραία.
Δεν είπα για δόλο samiell, είπα για κλώνο. Και δεν είναι άποψη, είναι γεγονός. Μην το κουράζεις λοιπόν και γράψε ό,τι θες με το κανονικό σου όμορφα και ωραία.
Ελληνίδα βιζιτού?Αυτή εδώ τι είναι: ??
Ελληνίδα βιζιτού?? ή city tour
το χεις δοκιμασει τυπε?μετριοτης μεν,βυζαρες δε
Thanks manναι προ τετραμηνου,στην Πολη.λιγο κομοδινε,αλλα ΕΠΙΜΕΝΩ Β Υ Ζ Α Ρ Ε Σ