- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Ενδιαφέρον φαίνεται.
Μούφα κατάσταση μου φαίνεται.Η Βιάνκα είχα ξανάρθει πέρσι το φθινόπωρο.Ωραίος. ;) Για να δούμε τί θα δούμε.
Ο καιρός θα δείξει αλλά κάτι και εμένα δεν μου κολλάειΣτο τηλέφωνο δεν άκουσα την κατάσταση όπως θα άρμοζε για ένα σοβαρό γραφείο..
πολύ ''μα, μου, έχεις δίκιο, εσύ δώσε 140 και όλα μέσα'' όταν του είπα αν ισχύει η τιμη 45 λεπτά κ 1 ώρα, ΔΗΛΑΔΗ 40 ΕΥΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ εξτρα ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ? Με το πρόγραμμα το ξεκαθάρισε τι κάνουν, με τις τιμες όμως ευγενικά του το έθιξα το θέμα κ εύχομαι να κατάλαβε όταν άρχισε να μου λέει ''για +20''
Στο news ήταν ανεξάρτητη και από ότι μου είπε πάντα ανεξάρτητη δουλεύει και δεν μπλέκει με γραφείαΜε τί όνομα/πρακτορείο;
παικτης πιο πισω τη πηρε με αρκετα καλα σχολια,πανεμορφο προσωπο απλα λιγο μεγαλη λεκανη κ μπουτια...
Συμφωνώ, αλλά την έκανε μετά το Γενάρη αφού ήρθε τότε με μικρό στήθος. Στις νέες φωτό φαίνεται ότι δεν έχει κάτσει ακόμη ο βύζος, πρέπει να είναι πρόσφατη δουλειά. Την επόμενη φορά...Lavie αν την έχει κάνει τον Γενάρη μια χαρά μπορείς να τα χουφτώσεις χωρίς πρόβλημα. Είναι μεγάλο το διάστημα. Έχω πάρει prive κοπέλα που την είχε κάνει πριν 5 μήνες και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα
Τελικά έχουμε καμιά πληροφορία γι'αυτό?
Τελικά έχουμε καμιά πληροφορία γι'αυτό?
;)Καλησπέρα.
Προς Admins, ανεβάστε profile για
Ευχαριστώ.
Πάω αύριο να δω. Θα ενημερώσω το μεσημέρι ή το απόγευμα.