dickydickman 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
BABY, δεν σε αμφισβητώ. Απλώς αναρωτιέμαι. Επιπλέον, όταν μίλησα μαζί της στο chat, εκεί από όπου πήρες την ανωτέρω φωτογραφία με την φίλη της που κάνουν duo, και την ρώτησα αν κάνει ακόμη webcam show (είναι γνωστή ως www.google.gr/search?q=esssscada&hl=el&biw=1142&bih=725&site=imghp&tbm=vid&source=lnms&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIjYjGo8G_xwIVxe8UCh1M7wk3&dpr=1.25]esssscada[/url] webcam sex girl), μου απάντησε "ναι, φυσικά" κι αν πληρώσει κανείς κάτι παραπάνω, μπορεί να δέξει και online πως γαμιέται και όχι μόνο να χώνει dildo στο μουνί της. Οπότε, οι κκ αξιότιμοι πελάτες που την επισκέπτονται, ας έχουν λίγο το νού τους μη γίνουν παγκοσμίως φίρμες χωρίς να το καταλάβουν.
Δεν νομίζω ότι αξίζει 200 ευρώ. Η πιπα της μέτρια, Η συμμετοχή σε βασικά επίπεδα, το αγγλικό δεν το πολυεχει αλλά είναι όντως μουναρος. Εδώ έχει κατέβει μπρουνετα σε ξανθό είναι ακόμα πιο ωραία. Τι σκατα βάζει κ φαίνεται ότι έχει κ στα 2 χέρια τατουάζ δε ξέρω αλλά το πραγματικό είναι στο ένα χέρι κ στη πλάτη. Μυρίζει πολύ όμορφα κ το δερματακι σατέν.
Νομίζω ότι είναι πως θα πιάσει τον πελάτη τη συγκεκριμένη στιγμή.