Τυπε μας τα εχετε κανει τσουρεκια. Στο αρχιδια μας για την επιδειξη νεοπλουτισμου. Στα αρχιδια μου προσωπικα και για το νημα με τα ρολογια. Οποιος γουσταρει ρολογια ας παει στο αναλογο site. Αλλα εσεις ειστε και μεσα στα νηματα που αφορουν την βασικη θεματολογια του site.Δεν τον γνωριζω τυπε, αλλα μονο τις δικες μου επιστημονικα τεκμηριωμενες απαντησεις για το πως σβηνεις μαρκαδορο σε πατεκ φυστικ εσβησε.
Τον αλλον τον εχουν και αλωνιζει τυπε. Οπως ειπα κατι μυριζει εδω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 143 άτομα (16 μέλη και 127 επισκέπτες)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Τυπε μας τα εχετε κανει τσουρεκια. Στο αρχιδια μας για την επιδειξη νεοπλουτισμου. Στα αρχιδια μου προσωπικα και για το νημα με τα ρολογια. Οποιος γουσταρει ρολογια ας παει στο αναλογο site. Αλλα εσεις ειστε και μεσα στα νηματα που αφορουν την βασικη θεματολογια του site.
Ναι βρε τυπε και εμενα βρηκε ο αλλος να κανει ουορντ επειδη του απηντησα πως βγαινει ο μαρκαδορος. Ο αλλος βριζει οποιον θελει και δεν λενε τιποτα......... :S
Κατι πρεπει να σου λεει αυτο, για να μην θιξω κλωνους.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.969
- Πόντοι
- 38.177
Τυπε μας τα εχετε κανει τσουρεκια. Στο αρχιδια μας για την επιδειξη νεοπλουτισμου. Στα αρχιδια μου προσωπικα και για το νημα με τα ρολογια. Οποιος γουσταρει ρολογια ας παει στο αναλογο site. Αλλα εσεις ειστε και μεσα στα νηματα που αφορουν την βασικη θεματολογια του site.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Ομολογω οτι τωρα ειδα τι παιζει σε αυτο το θρεντ με τα ρολοια,απο απορια και μονο
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Ρε συ Χορχε και Λουσεντ γιατι δεν ανοιγεται ενα θρεντ Χορχε vs Λουσεντ να μαλωνετε εκει και σπαμαρετε σε ολα τα θρεντ?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
![]()
![]()
Ομολογω οτι τωρα ειδα τι παιζει σε αυτο το θρεντ με τα ρολοια,απο απορια και μονο
Ρε συ Χορχε και Λουσεντ γιατι δεν ανοιγεται ενα θρεντ Χορχε vs Λουσεντ να μαλωνετε εκει και σπαμαρετε σε ολα τα θρεντ?
Ας το ανοιξει καποιος τυπε αλλα το θεμα δεν ειναι τα ρολογια. Το θεμα ειναι τα θαψιματα σε μωρα, προμοτορισματα γραφειων, κλπ που δεν εχουν καμια σχεση με ρολογια. Τα ρολογια ειναι απλως το θρεντ που εγινε ρομπα ο αλλος με αυτα που ελεγε και εβαζε και καποιος βρηκε την αφορμη να προχωρησει σε μονομερη προειδοποιηση.
Αυτο πρεπει να σας λεει κατι........ ;)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Κανονικά, εμείς θα έπρεπε να σου ζητάμε συμβουλές και κριτική αφού www.bourdela.com/forum/index.php?topic=27.msg6411403#msg6411403]γνωρίζεις 5-6 καινουργιες κάθε βδομάδα[/url]. Αν σκεφτείς οτι από τις 40 περίπου βίζιτες CT που βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα, μόνο 2-3 είναι "καινουργιες" αφίξεις, θα έπρεπε να την είχες ήδη "γνωρίσει". Εκτός κι αν είναι σ' αυτές που "μπερδευεις".
Είμαι διακοπές ρε αςήμαντο σαπρόφυτο
Μόλις γυρίσω θα την εγαμήσω κι αυτήν και ότι άλλο κουνιέται...
Από δευτέρα σου προτείνω να μην βγαίνεις από το σπίτι μη σε πάρει και σένα κατα λάθος η ψωλή μου και σε σκίσει στα δυό....
Και τότε θα δείς ποιός μπερδεύεται νιούφη...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Εγώ είμαι ο κλώνος του Αντισθένη και του Σταύρου...
Και ποιός ξέρει, μπορεί στην φαντασία μερικών να είμαι και ο ίδιος ο Λούσεντ....
Δηλώνω με περίσσειο θάρρος ότι κάθε εύςτροφη, ευστοχη αποστροφή που έχω ποστάρει σε όλα τα θρεντς... Απαντήθηκε σχεδόν πάντα με βλακείες και γελοιότητες, με κατηγόριες τύπου νταβατζήδων προμοτόρων, μοντς άκουσον ακουσον... αγαπούληδων κλπ... Δηλαδή την γνωστή λασπολογία όσων δεν διαθέτουν επιχειρήματα ή την νοητική ικανότητα να τα επινοήσουν...
Διακρίνω ότι με συμπαρασέρνει η μετριότητα σε ενα ταξίδι που δεν το έχω επιλέξει ο ίδιος... Γι αυτό σας υπόσχομαι αγαπητοί συνάδελφοι, εσας που σας έχω κουράσει, ότι θα σας αφήσω να βασίζεστε πλέον στις απόψεις των άλλων έγκριτων συναγωνιςτων....
Και ποιός ξέρει, μπορεί στην φαντασία μερικών να είμαι και ο ίδιος ο Λούσεντ....
Δηλώνω με περίσσειο θάρρος ότι κάθε εύςτροφη, ευστοχη αποστροφή που έχω ποστάρει σε όλα τα θρεντς... Απαντήθηκε σχεδόν πάντα με βλακείες και γελοιότητες, με κατηγόριες τύπου νταβατζήδων προμοτόρων, μοντς άκουσον ακουσον... αγαπούληδων κλπ... Δηλαδή την γνωστή λασπολογία όσων δεν διαθέτουν επιχειρήματα ή την νοητική ικανότητα να τα επινοήσουν...
Διακρίνω ότι με συμπαρασέρνει η μετριότητα σε ενα ταξίδι που δεν το έχω επιλέξει ο ίδιος... Γι αυτό σας υπόσχομαι αγαπητοί συνάδελφοι, εσας που σας έχω κουράσει, ότι θα σας αφήσω να βασίζεστε πλέον στις απόψεις των άλλων έγκριτων συναγωνιςτων....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Κανονικά, εμείς θα έπρεπε να σου ζητάμε συμβουλές και κριτική αφού www.bourdela.com/forum/index.php?topic=27.msg6411403#msg6411403]γνωρίζεις 5-6 καινουργιες κάθε βδομάδα[/url]. Αν σκεφτείς οτι από τις 40 περίπου βίζιτες CT που βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα, μόνο 2-3 είναι "καινουργιες" αφίξεις, θα έπρεπε να την είχες ήδη "γνωρίσει". Εκτός κι αν είναι σ' αυτές που "μπερδευεις".
Για του λόγου το αληθές και είναι το τελευταιο πόστ που ΣΟΥ απευθυνω...
Την εβδομάδα πριν να φύγω για τις διακοπάρες μου...
Μαριαλένα βιζιτα
Εβελίνα βιζιτα
Αλεξάνδρα μασαζ
Βίκυ μασαζ
Σβετκα μασαζ
Αντελ τουρ
Εβελινα διδύμου Χ2 φορές
Γιάννα η βαλβιδορουφήχτρα....
Και κάνα δυό άλλες που δεν είσαι άξιος να τις μάθεις...
Τράβα και σάλτα τώρα... Και το καλό που σου θέλω... Από δευτέρα σπίτι σου....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Όσο για την δεσποινίδα Τάγια... από τις φωτό φαίνεται προσωπάρα... η γάμπα λίγο κοντή μου φαίνεται βέβαια....
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Καμια σχέση Χορχε. Απλα αποτυχημένες φωτό και της το είπα. Μια χαρά ποδάρες και κορμάρα. Αυτό που βλέπεις στην πραγματικότητα είναι πολλαπλάσια καλύτερο
Να την κανουμε την δοκιμη?
AlexisGR84
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Ξέπεσες σε μασατζούδες? Και δεν ειναι και "καινουργιες". Τεσπα, review έγραψες?Την εβδομάδα πριν να φύγω για τις διακοπάρες μου...
Μαριαλένα βιζιτα
Εβελίνα βιζιτα
Αλεξάνδρα μασαζ
Βίκυ μασαζ
Σβετκα μασαζ
Αντελ τουρ
Εβελινα διδύμου Χ2 φορές
Γιάννα η βαλβιδορουφήχτρα
Και κάνα δυό άλλες
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Εγώ θα την δοκιμάσω... Κι ας είναι κοντοπόδαρη...Να την κανουμε την δοκιμη?
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Για του λόγου το αληθές και είναι το τελευταιο πόστ που ΣΟΥ απευθυνω...
Την εβδομάδα πριν να φύγω για τις διακοπάρες μου...
Μαριαλένα βιζιτα
Εβελίνα βιζιτα
Αλεξάνδρα μασαζ
Βίκυ μασαζ
Σβετκα μασαζ
Αντελ τουρ
Εβελινα διδύμου Χ2 φορές
Γιάννα η βαλβιδορουφήχτρα....
Και κάνα δυό άλλες που δεν είσαι άξιος να τις μάθεις...
Τράβα και σάλτα τώρα... Και το καλό που σου θέλω... Από δευτέρα σπίτι σου....
χορχε ποιες/που ειναι η βικυ + σβετκα?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Βικυ Μπακνανά
Σβετκα Μιχαλακοπούλου
Σβετκα Μιχαλακοπούλου
θανκς χορχε..δυστυχως και τα δυο εκτος της "εμβελειας" μου (γεωγραφικα)...Βικυ Μπακνανά
Σβετκα Μιχαλακοπούλου
Γεια σας μάγκες,
έφαγε κανείς την Αλένα
να μας πει αν αξιζει και αν οι φωτο ειναι αληθινες???
έφαγε κανείς την Αλένα
να μας πει αν αξιζει και αν οι φωτο ειναι αληθινες???
Συναντηση λακομπα,χθες.Σερβακι καλο,με καλα Ελληνικα.Πιπα καλουτσικη,βαθεια μεν στεγνη δε.Και οι δυο τρυπουλες καλοδουλεμενες,αντεχει αλλα σε ξανερωνει με κατι "μωρο μου""αγαπη μου"που πεταει.Ακριβη παντως και σε καμμια περιπτωση ct.Αυτα και καλα να περνατε
Όσο για την δεσποινίδα Τάγια... από τις φωτό φαίνεται προσωπάρα... η γάμπα λίγο κοντή μου φαίνεται βέβαια....
...σημασία έχει να μην χοντρή, λίγο κοντή δε πειράζει.. αν υπάρχει συμμετρία
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 627K