Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 529 άτομα (6 μέλη και 523 επισκέπτες)

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
Παντως απ οτι φαινεται τα κοριτσια αναμενουν το αποτελεσμα της διαπραγματευσης..τοσα χρονια δε θυμαμαι τοσο λιγα στον αριθμο κοριτσια στο Ελλαντα..Απο βδομαδα προβλεπω κυμα αφιξεων..
(Σκεφτειτε ποσοι αγαπουληδες ενημερωνουν για τις εξελιξεις.. ) το καλοκαιρι αναμενεται καυτο.. :rolleyes:
Έχει αρκετές αλλά οι πρώτες 4-5 σειρές είναι City Τours και οι υπόλοιπες ειναι τα κωλόγραφεια με λοκαλ πατσαβουρες που ψαρεύουν για άσχετους πελάτες

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
δεν ειναι η μπαρμπυ.ελληνιδα call girl ειναι.αλα την ιδια απορια εχω κ εγω!εδω κ μηνες δεν παιζει πουθενα η μπαρμπη!κ φυσικα στα παρασημα πηγε κ εμενα το μυαλομου!!
Το έκοψε το άθλημα η Barby. Προς το παρόν τουλάχιστον. Και από τις πλαστικές και τα Botox έχει γίνει αγνώριστη.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Παντως απ οτι φαινεται τα κοριτσια αναμενουν το αποτελεσμα της διαπραγματευσης..τοσα χρονια δε θυμαμαι τοσο λιγα στον αριθμο κοριτσια στο Ελλαντα..Απο βδομαδα προβλεπω κυμα αφιξεων..
(Σκεφτειτε ποσοι αγαπουληδες ενημερωνουν για τις εξελιξεις.. ) το καλοκαιρι αναμενεται καυτο.. :rolleyes:
το συριζο-μνημονιο θαναι πολυ βαρυ 7-8 δισ.,
δυσκολα τα πραγματα και για την πορνοαγορα.

petros15978

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ admin, παρακαλώ να προστεθεί η πιο κάτω: , ώστε να μπορέσω να καταγράψω τη σημερινή εμπερία μου μαζί της. Ευχαριστώ
Γενικά πολύ πετυχημένη συνάντηση, όπως το περίμενα, χωρίς εξάρσεις αλλά με μια μεγάλη έκπληξη...

Συνημμένα

• IMAG0047.jpg
    IMAG0047.jpg
    236,6 KB · Εμφανίσεις: 53

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αγαπητέ admin, παρακαλώ να προστεθεί η πιο κάτω: , ώστε να μπορέσω να καταγράψω τη σημερινή εμπερία μου μαζί της. Ευχαριστώ
Γενικά πολύ πετυχημένη συνάντηση, όπως το περίμενα, χωρίς εξάρσεις αλλά με μια μεγάλη έκπληξη...

Εχουν αρχισει και ερχονται ομορφα μωρα.....  :grin:

samiell

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Κριτικές
18
Like
30
Πόντοι
11
Το έκοψε το άθλημα η Barby. Προς το παρόν τουλάχιστον. Και από τις πλαστικές και τα Botox έχει γίνει αγνώριστη.
τελικα οσες προτιμουν τη καταπωση εξεφανιζονται!!μπαρμπυ,τζουλιετ κ αλεξα απο εογκ το ιδιο!μονο η συνθια αντεχει ακομα αλα εχει επιστρεψει πολυ δυναμικα κ τη φοβαμαι κ αυτη!!

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Αυτό το πουρό που μας θυμήθηκε?

με φωτογραφίες της μιας άλλης εποχής αλλά και με τιμές άλλες εποχής!!

Ε δεν πάμε καλά!! 300 για να πας με τη γιαγιά!!  :think:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216

Ωραίο μουνάκι ;)

Με πιάνει μία νοσταλγία όταν βλέπω τέτοια ωραία ρωσίδια που πέρναμε αβέρτα παλιά με την πτώση του κομμουνισμού ... Τα 3 χιλιάρικα έγιναν φυσικά τώρα 200 euro   :S :S

Τώρα όλες γυφτο-κάτι είναι στα μπουρδέλα και αλβανέζες :(

JohnC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Κριτικές
17
Like
475
Πόντοι
290
Καλημέρα συνάδελφοι
Γνωρίζουμε κάτι για την Tamara
Ψινομαι να κλείσω ένα ραντεβουδάκι
Είμαι pse Kai analakias
Αξίζει ;
Ηταν στην Αθηνα μεχρι 20/6 αλλα δεν νομιζω οτι ειναι εδω αυτη την εβδομαδα.
Ειχα κλεισει ραντεβου αλλα εφαγα ακυρο και ετσι δεν ξερω αν αξιζει.
Παντως ειναι πολλα χρονια στον χωρο.

billgl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2015
Like
63
Πόντοι
1
τελικα οσες προτιμουν τη καταπωση εξεφανιζονται!!μπαρμπυ,τζουλιετ κ αλεξα απο εογκ το ιδιο!μονο η συνθια αντεχει ακομα αλα εχει επιστρεψει πολυ δυναμικα κ τη φοβαμαι κ αυτη!!
  εκτος αν βρεθει ο patient zero τυπε :rockon:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις