Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 129 άτομα (6 μέλη και 123 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τυπε στην τελευταια φωτο μοιαζει με τραβελο και φαινονται οι ζαρες στον λαιμο της, σορυ που το λεω, γιατι στις υπολοιπες φαινεται ακρως γαμησιμη.

Περνα να μας πεις μιας και σου γυαλισε το ματι.

Δυστυχώς έχω ένα θέμα που μπορεί να μη μου επιτρέψει να τη δω, άμα μπορέσω θα πω.

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16

Colibri

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
31
Like
1.000
Πόντοι
2.225
Καλησπερα σε ολους...

Γνωριζει καινεις?καθοτι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ αλλα φαινεαται μουναρος!!!!!

Δεν έχω εμπειρία, αλλά σκέφτομαι ως εξής

Έχει παρα πολλές και καλές κριτικές, είναι ακριβή και έρχεται συχνά με την ίδια τιμή, άρα έχει σταθερή πελατεία. Επομένως νομίζω πως με ασφάλεια μπορείς να υποθέσεις ότι είναι πολύ καλή.

sulos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
35
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους...

Είναι αδερφέ... το πρόσωπο της αλλά κ γενικότερα η εμφάνισή της με φτιάχνει απίστευτα...(φάτσα βορειο-ευρωπαίας)
Αυτό που μου έχει μείνει, είναι ο τρόπος που κινείται στη στάση cowgirl...(ίσως η καλύτερη που μου έχει τύχει σε αυτή τη στάση..)  Αν μου έχει μείνει κάτι αρνητικό ,είναι η λίγο άγαρμπη πίπα λόγω χρήσης δοντιού..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν έχω εμπειρία, αλλά σκέφτομαι ως εξής

Έχει παρα πολλές και καλές κριτικές, είναι ακριβή και έρχεται συχνά με την ίδια τιμή, άρα έχει σταθερή πελατεία. Επομένως νομίζω πως με ασφάλεια μπορείς να υποθέσεις ότι είναι πολύ καλή.

Το πολυ καλη εντελως υποκειμενικο και τα 400 την ωρα με κωλο δεν δικαιολογουνται πλεον για την Αθηνα. Αυτα τα χρεωνε στο Παρισι ........................

ΥΓ Ποια φατασα Βορειοευρωπαιας............. :think:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
      Είναι αδερφέ... το πρόσωπο της αλλά κ γενικότερα η εμφάνισή της με φτιάχνει απίστευτα...(φάτσα βορειο-ευρωπαίας)
Αυτό που μου έχει μείνει, είναι ο τρόπος που κινείται στη στάση cowgirl...(ίσως η καλύτερη που μου έχει τύχει σε αυτή τη στάση..)  Αν μου έχει μείνει κάτι αρνητικό ,είναι η λίγο άγαρμπη πίπα λόγω χρήσης δοντιού..
πριν ποσο καιρο την πηρες αδελφε?
βαλε κριτικη γιατι ψηνομαι για .....εκτακτη δαπανη

Colibri

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
31
Like
1.000
Πόντοι
2.225
Το πολυ καλη εντελως υποκειμενικο και τα 400 την ωρα με κωλο δεν δικαιολογουνται πλεον για την Αθηνα. Αυτα τα χρεωνε στο Παρισι ........................

ΥΓ Ποια φατασα Βορειοευρωπαιας............. :think:

Το τί δικαιολογείται και τί όχι, το κρίνει αυτός που τα ζητάει και αυτός που τα πληρώνει. Από τη στιγμή που υπάρχουν πελάτες που τα δίνουν, δικαιολογούνται (από εκείνους που τα δίνουν). Αυτά βεβαίως ισχύουν στον ελεύθερο κόΖμο. Εδώ έχουμε πλέον σοσιαλιΖμο. Οπότε σε λίγο καιρό θα έχουμε την απαίτηση να παίρνει και Δραχμας όταν δουλεύει στην Αθήνα.

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Καλησπερα σε ολους...

Αν θες πάντως μούναρο, ξανθό, ρώσικο και αυθεντικό (ποδάρες, κωλάρες, βυζάρες, ματάρες...) σου χω έναν σίγουρο...Δεν χρειάζεται να ψάξεις αλλού. Παρακαλούντια οι γνωστοί παίκτες να απαντήσουν...

della

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
14
Like
653
Πόντοι
311
Καλησπέρα!Για τη Βιολέτα λες φίλε andy??

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αν θες πάντως μούναρο, ξανθό, ρώσικο και αυθεντικό (ποδάρες, κωλάρες, βυζάρες, ματάρες...) σου χω έναν σίγουρο...Δεν χρειάζεται να ψάξεις αλλού. Παρακαλούντια οι γνωστοί παίκτες να απαντήσουν...
τα έχουμε πει φίλε ;)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
τα έχουμε πει φίλε ;)

Ναι, αλλά κάποιοι ακόμα ψάχνονται.....Ας περάσουν πρώτα από κει και μετά δοκιμάζουν και τα άλλα. Στο κάτω - κάτω να βλογήσουμε και τα γένια μας, δεν τα γράφουμε για μάς. Γι' αυτούς τα γράφουμε......

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Ναι, αλλά κάποιοι ακόμα ψάχνονται.....Ας περάσουν πρώτα από κει και μετά δοκιμάζουν και τα άλλα. Στο κάτω - κάτω να βλογήσουμε και τα γένια μας, δεν τα γράφουμε για μάς. Γι' αυτούς τα γράφουμε......
Και μιά και μου ' ρθε...για κείνη τη ρουμάνα την enrica δεν διάβασα τίποτα..Κανείς δεν πέρασε? Δεν μπορεί...Υποτίθεται ότι έχει ρεύμα....

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
δεν πειράζει, άσε να υπάρχει κενό για επαναλήψεις  :grin:

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Για την βιολετα σου λέει και συμφωνώ και επαυξάνω. Δεν χορταίνεται το κουκλί!!!!!!!

Ναι ρε φίλε...Ετσι...Δεν χορταίνεται το άτιμο....Και το ξέρει κιόλας...Αλλά δεν το βγάζει σε τουπέ και μιζέρια...Εκει, το προσπαθεί να σε καραφτιάξει...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom