Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Το ερώτημα που τίθεται είναι Moni τώρα ή Amber στην περιοδεία της στα μέσα του Απρίλη??
Και επειδή η απάντηση του αχόρταγου ανώνυμου συναγωνιστή είναι και οι 2, θα επιμείνω να δοθεί μια επιλογή.
Επίσης πρέπει να δημιουργηθεί θρέντ με συγκρίτικα crash tests μεταξύ των Τουριστριών, ώστε ο καταναλωτής να έχει και αυτή την οπτική γωνία πριν καταλήξει στο test drive...
Εδώ έχουμε την εμπειρία ενός παλιού μοντέλου με τον ενθουσιασμό και την φρεσκάδα ενός νέου.Και από εξάτμιση, μπουρί και οι δυο έτσι...? Αλλά την κοιτάς μόνον, επίσης έτσι...?

Επισκέπτης
Η Lois Black παιδιά τι λέει? Έχω κλείσει για σήμερα αλλά βλέπω mixed κριτικές...

Μια χαρα θα περασεις φιλε.δε κολωνει πουθενα η γκομενα,μη τη λυπηθεις γιατι δε θα σε συγχωρησει!εμφανιση κορμαρα,ψηλη λιγο αδυνατη.Στη φατσα δε λεει και πολλα.PSE full!

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Το ερώτημα που τίθεται είναι Moni τώρα ή Amber στην περιοδεία της στα μέσα του Απρίλη??
Και επειδή η απάντηση του αχόρταγου ανώνυμου συναγωνιστή είναι και οι 2, θα επιμείνω να δοθεί μια επιλογή.
Επίσης πρέπει να δημιουργηθεί θρέντ με συγκρίτικα crash tests μεταξύ των Τουριστριών, ώστε ο καταναλωτής να έχει και αυτή την οπτική γωνία πριν καταλήξει στο test drive...
Εδώ έχουμε την εμπειρία ενός παλιού μοντέλου με τον ενθουσιασμό και την φρεσκάδα ενός νέου.Και από εξάτμιση, μπουρί και οι δυο έτσι...? Αλλά την κοιτάς μόνον, επίσης έτσι...?

Τι ερωτημα ρε ΘΗΡΙΟ.  Μ' εκπλησεις!  Το μονο προβλημα που μπορει να εχεις κανεις με την ΜΟΝΙ ειναι αναμεσα στο DFK (αδυναμια) και στο CIM (αλλη αδυναμια) που τα κανει και τα δυο τρομερα και σε ολους.  Καταλαβαινεις...

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Εμένα η γκόμενα στην οποία θέλω να τα σκάσω γουστάρω να έχει πουτανόφατσα ή ωραία φάτσα
Η mina που εκλεισα την Παρασκευή έχει το πρώτο και η Amber το δεύτερο. Η Moni από τις φωτό δεν μου κάνει τίποτα για να πάω να της τα σκάσω.Από ότι διάβασα τα έχει και τα χρονάκια της και γενικά δεν είναι του στυλ μου. Βέβαια γούστα αυτά έτσι...?
Ψηφίζω Amber λοιπόν!

Επισκέπτης
Εμένα η γκόμενα στην οποία θέλω να τα σκάσω γουστάρω να έχει πουτανόφατσα ή ωραία φάτσα
Η mina που εκλεισα την Παρασκευή έχει το πρώτο και η Amber το δεύτερο. Η Moni από τις φωτό δεν μου κάνει τίποτα για να πάω να της τα σκάσω.Από ότι διάβασα τα έχει και τα χρονάκια της και γενικά δεν είναι του στυλ μου. Βέβαια γούστα αυτά έτσι...?
Ψηφίζω Amber λοιπόν!

Θα περασεις καλα με Mina.Nα σαι σιγουρος.....!!!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Η Lois Black παιδιά τι λέει? Έχω κλείσει για σήμερα αλλά βλέπω mixed κριτικές...

α πα πα πα πα! δεν μπορούσες να βρείς άλλη φίλε μου;ακόμα κλαίω τα (ουκ ολίγα) χρήματα που σπατάλησα με τη ξυλαγκούρω σκυλομούρα!ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!

Επισκέπτης
Ψηφίζω Amber λοιπόν!

Μεσα και εγω , εκλεισα ηδη Amber αλλα εχω και μια περιέργεια για 

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μια χαρα εισαι με την Amber ......η περιεργεια κοστιζει χωρις λογο!!!!

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες η sylvia saint θα ειναι τον επομενο μηνα για τουρ στην αθηνα....βλεπω να γινετε χαμος

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
καλη πρωταπριλια :rockon:

εκανε μπαμ...μαλακια επρεπε να πω καμμια πιο low...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

Συνημμένα

• 1190275520_foto.jpg
    1190275520_foto.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 1190275607_foto.jpg
    1190275607_foto.jpg
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 1190275629_foto.jpg
    1190275629_foto.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 13

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες η sylvia saint θα ειναι τον επομενο μηνα για τουρ στην αθηνα....βλεπω να γινετε χαμος
εγω παλι κατι ακουσα για carmen electra... :2funny:
καλο μηνα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16