Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (4 μέλη και 105 επισκέπτες)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.448
Πόντοι
506
Καλησπέρα σε όλους τους παίκτες!
Μια πληροφορία θα ήθελα από κάποιον πραγματικό μύστη..
Γνωρίζει κάποιος την πραγματική εθνικότητα της Μαρλεν; :rolleyes:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.448
Πόντοι
506
Baby πόσο σίγουρος είσαι; Μήπως κάνει στοπ εκεί για λίγο επιστρέφοντας στην πατρίδα της;
Ρωτάω γιατί μου χουν μπει ιδέες ότι ίσως την ξέρω προσωπικά την τύπισσα. Τουλάχιστον οι φώτος σε αυτή με παραπέμπουν αν και νομίζω πως εχει πέσει και πολύς σοβάς αλλά και φωτοσοπ

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
100% Φτανει ?

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.448
Πόντοι
506
Φτάνει. Μου μπήκαν ιδέες γιατί πριν 2 χρόνια γνώρισα σε μια πτήση μια τύπισσα που της μοιάζει πολύ.
Κρατήσαμε επαφή και βρισκόμαστε κάθε φορά που έρχεται Ελλάδα. Παρατήρησα όλον αυτόν τον καιρό ότι κάθε φορά που Τουράρει η Μαρλέν συμπίπτει να έρχεται κι αυτή Ελλάδα..μάλιστα παρατήρησα ότι τις ημερομηνίες που βάζει για τουρ, η δικιά μου αποφεύγει να με συναντήσει και το κάνει μόλις τελειώσει το τουρ της Μαρλεν..συμπτώσεις τελικά

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Baby πόσο σίγουρος είσαι; Μήπως κάνει στοπ εκεί για λίγο επιστρέφοντας στην πατρίδα της;
Ρωτάω γιατί μου χουν μπει ιδέες ότι ίσως την ξέρω προσωπικά την τύπισσα. Τουλάχιστον οι φώτος σε αυτή με παραπέμπουν αν και νομίζω πως εχει πέσει και πολύς σοβάς αλλά και φωτοσοπ
η δικιά σου έχει τράιμπαλ ταττου χαμηλά στην μέση ?
αν ναι, πιθανότατα είναι η Μαρλέν...
κύττα τις φωτό... αν και πολύ περίεργο μου φαίνεται να μην μπορεί να καταλάβεις αν είναι η ίδια...

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.786
Φτάνει. Μου μπήκαν ιδέες γιατί πριν 2 χρόνια γνώρισα σε μια πτήση μια τύπισσα που της μοιάζει πολύ.
Κρατήσαμε επαφή και βρισκόμαστε κάθε φορά που έρχεται Ελλάδα. Παρατήρησα όλον αυτόν τον καιρό ότι κάθε φορά που Τουράρει η Μαρλέν συμπίπτει να έρχεται κι αυτή Ελλάδα..μάλιστα παρατήρησα ότι τις ημερομηνίες που βάζει για τουρ, η δικιά μου αποφεύγει να με συναντήσει και το κάνει μόλις τελειώσει το τουρ της Μαρλεν..συμπτώσεις τελικά

Ρε τυπε, καλυτερα να τα λες σε πριβε αυτα τα πραγματα..

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.448
Πόντοι
506
η δικιά σου έχει τράιμπαλ ταττου χαμηλά στην μέση ?
αν ναι, πιθανότατα είναι η Μαρλέν...
κύττα τις φωτό... αν και πολύ περίεργο μου φαίνεται να μην μπορεί να καταλάβεις αν είναι η ίδια...
Jorge δεν την εχω ψαξει να πω την αληθεια..οπως ειπα απ τις φωτο μοιαζει εκπληκτικα. Η δικια μου δηλωνει Λευκορωσιδα ομως συχνα πυκνά σε καθε αναχώρηση στέλνει φωτος απο τα στοπ της στη Βαρσοβια πηγαινοντας για Μινσκ.. Επειδη με τόσο εντονο μακιγιαζ δεν την εχω δει ποτε αλλα κατα τ αλλα στα χαρακτηριστθκα και το σωμα ειναι ιδια γι αυτο και ρωτησα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Jorge δεν την εχω ψαξει να πω την αληθεια..οπως ειπα απ τις φωτο μοιαζει εκπληκτικα. Η δικια μου δηλωνει Λευκορωσιδα ομως συχνα πυκνά σε καθε αναχώρηση στέλνει φωτος απο τα στοπ της στη Βαρσοβια πηγαινοντας για Μινσκ.. Επειδη με τόσο εντονο μακιγιαζ δεν την εχω δει ποτε αλλα κατα τ αλλα στα χαρακτηριστθκα και το σωμα ειναι ιδια γι αυτο και ρωτησα
το ταττουαζ? το έχει? αν το έχει είναι η ίδια... δεν την έχεις δει με... μαγιώ?

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.448
Πόντοι
506
το ταττουαζ? το έχει? αν το έχει είναι η ίδια... δεν την έχεις δει με... μαγιώ?
Οχι χορχε δεν ετυχε ακομα. Για το τατου που λες εχω μια υποψια..αλλα τωρα που μου το λες θα τσεκαρω και αμεσα.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.448
Πόντοι
506
Βασικα αν ο βαβυ λεει οτι ειναι πολωνη τοτε τζαμπα γραφουμε. Η δικια μου ειναι λευκορωσιδα με γιο 20αρη 40αρα και φτιαχνει σπιτι στην Αθηνα..πεφτω εξω μαλλον

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.866
Πόντοι
34.538
Βασικα αν ο βαβυ λεει οτι ειναι πολωνη τοτε τζαμπα γραφουμε. Η δικια μου ειναι λευκορωσιδα με γιο 20αρη 40αρα και φτιαχνει σπιτι στην Αθηνα..πεφτω εξω μαλλον
Όχι μαλλον,σιγουρα...
Τζαμπα κουβεντα γινεται!!!

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565

Το είχες γράψει και το επιβεβαιώνω...το παιδί είναι αυτή η Milana...Πρόσωπο κουκλίστικο, κορμί ποίημα, κώλος για εγκεφαλικά και σερβίτσιο πολύ πάνω του μέσου όρου. Να' ταν καλύτερη κι η τιμή..Αλλά τα αξίζει οπωσδήποτε τα ευρουλάκια μας. Ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Ισα που προαλαβαίνετε μέχρι το Σάββατο....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.866
Πόντοι
34.538
Το είχες γράψει και το επιβεβαιώνω...το παιδί είναι αυτή η Milana...Πρόσωπο κουκλίστικο, κορμί ποίημα, κώλος για εγκεφαλικά και σερβίτσιο πολύ πάνω του μέσου όρου. Να' ταν καλύτερη κι η τιμή..Αλλά τα αξίζει οπωσδήποτε τα ευρουλάκια μας. Ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Ισα που προαλαβαίνετε μέχρι το Σάββατο....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Απιστευτη σφικτη κολαρα...
Την εγλυφα στα τέσσερα για ωρα....
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ναι είναι Μουναρος με τα όλα του , το έχω υπ όψη μου :)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.448
Πόντοι
506
Γι αυτο μιλας Φακ Andy;
Εχει το σωματοτυπο που γουσταρω. Και χειλαρες απ οσο μπορω να διακρινω

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565