Επισκέπτης
Και ο ~Buddha καταλαβε ασχετο εαν θελει να δειχνει ~Buddha - λας. ;)
Σορρυ Αλ Πατσινο.Οχι φίλε στο έβαλε για να δείς πως κοιτά ο Ροβερτ την γυναικα. Με τα μάτια της ψυχής και αυτη του αφήνεται όταν νιωσει σιγουριά.
Αθάνατος Deniro
Οχι φίλε στο έβαλε για να δείς πως κοιτά ο Ροβερτ την γυναικα. Με τα μάτια της ψυχής και αυτη του αφήνεται όταν νιωσει σιγουριά.
Αθάνατος Deniro
Εγώ τον κατάλαβα το Baby τι θέλει να πει...Η κοπέλα στην ταινία δεν ήξερε να χορεύει καλά αλλά εκείνος τέλεια. Ετσι την παρέσυρε σε ένα φοβερό χορό και εκείνη χόρεψε καλύτερα από ποτε και το απόλαυσε!
Ετσι και ο Baby...Παίρνει τα CT και τους κάνει να βγάζουν το καλύτερο τους εαυτό!
Καλα δεν τρεχει και τιποτα που να μπερδευες τους οροφους και αντι στην Donna να πηγαινες στην Doris εκει να δεις κακος χαμος.Εχεται δικιο παιδια παντα τους μπερδευα τους δυο. Ειμαι και στην δουλεια και το εγραψα και γρηγορα. Σταυρωστε με που λεει και το ασμα.
P.S. Ειναι σαν την έκθεση εποιασα το νόημα αλλα δεν το τεκμηρίωσα σωστα
Τωρα τελευταια καπου καπου ριχνει κανα βλεφαρο.καλα ρε buddha , ακομα και εδω βρισκεσαι?
Μ'αρεσεις τουλάχιστον έχεις το θέμα...Εξωγενείς παράγοντες επηρέασαν την απόδοση σου!Εχεται δικιο παιδια παντα τους μπερδευα τους δυο. Ειμαι και στην δουλεια και το εγραψα και γρηγορα. Σταυρωστε με που λεει και το ασμα.
P.S. Ειναι σαν την έκθεση εποιασα το νόημα αλλα δεν το τεκμηρίωσα σωστα
Όντως μεγάλη ζημια!!
και να ρωτήσω... σε 2-3 βδομάδες θα είμα λονδινο. εκεί τη βρίσκω? ξέρει κανεις?
Ρε παιδια ποια κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο PSE που κυκλοφορει και που αναμενετε στην Ελλαδα? Θελω να δοκιμάσω κατι δυνατο!