αυτη εδω που ερχεται...
ειναι αυτη ?
Πιθανοτατα...Τωρα εχουμε καινουργιο κολπο?Δεν ανεβαζουμε τιμες στο EN? Για παζαρι προφανως...
αυτη εδω που ερχεται...
ειναι αυτη ?
που μας θυμηθηκε?!Όχι δεν είναι αυτη η Νicky !!!
Εάν καυλώνεις με την Janet Mason στα νεότερά της καμιά 10αριά χρόνια πριν ή ακόμα και τώρα, τότε να πας.Παικτες μου εχει κατσει εδω και πολυ καιρο να παρω την Margo.
Απο ο,τι εχω καταλαβει οταν ηταν στα νιατα της ηταν φοβερη αλλα τωρα εχει μεγαλωσει και δεν ειναι τοσο vfm.
Ειναι ευκολο καποιος να μου περιγραψει τι θα δω απο εμφανιση και υπηρεσιες;
Αυτή η Nicky εχει παιξει σε ταινιες? λιγο που εψαξα δεν την βρηκα πουθενα...Μεγάλη κρίση στάς Ουγγαρίας απο ότι φαινετε !!!
προς ολους τους fans που χασανε το απιστευτο μουνι που ερχονταν παλια ( 2010 ) και την επιθυμησανε ...
Τωρα , εμφανιστηκε παλι νεοτερη , φρεσκια και λιγο ακριβοτερη !!!
Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να πατε Ουγγαρια και να σκασεις 1000 ευρουλακια την ωρα
p.s Και μετα κραζατε την μιλα ρε που ζηταγε 500 για 2 ωρες
Οχι δεν ειναι Αρτιστα !!!Αυτή η Nicky εχει παιξει σε ταινιες? λιγο που εψαξα δεν την βρηκα πουθενα...
τυπε δε βλέπεις φωτος απο σαντορινη σουιτα κ μαλδιβες?λες να μην εχει οσους χρειαζεται που θα τα δωσουν...?Έστειλα μήνυμα στη Nicky και θέλει 250 ευρώ για μια ώρα και χωρίς CIM παρακαλώ, το οποίο δεν παρέχει καν , όπως και anal !!!! Βλέπω και αυτή να φεύγει στο 3ήμερο.
Ίσως έχει αλλά και πάλι πολλά ζητάει και δεν δείχνει και πρόσωπο.