jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Λαγωνικό
Edit:Να αναφέρω πως η γκόμενα έχει και ουρίτσα που εξέχει Για πολύ άρρωστα γούστα.Καυλόφατσα δεν λέω, αλλά όλα τα λεφτά είναι η κωλοτρυπίδα της.
Τι λες Χόρχε?
Χαλαλι σου που χαλασε η δουλεια χθες...
Επιφυλασομεθα στο μελλον...
Στην ΑΥΣΤΡΙΑ είναι βρε,ΑΛΚΟΡΚΟΝ...yorkie καμια φραγκοκοτα για το Φακιρη εχει εκει στην Αγγλια?
Για Αγγλία δεν ξέρω.yorkie καμια φραγκοκοτα για το Φακιρη εχει εκει στην Αγγλια?
Στην ΑΥΣΤΡΙΑ είναι βρε,ΑΛΚΟΡΚΟΝ...
Για Αγγλία δεν ξέρω.
Εδώ Αυστρία κάτι σνίτσελ και κάτι τεράστια λουκάνικα τρώνε οι τύποι
είναι πολύ καλη για να είναι αληθινη?
Και απο τα καλυτερα παιδια εκτος απο ολα τα αλλα η Κυρια Mya .www.residenz-tpb.at/details/573]http://www.residenz-tpb.at/details/573[/url]
Mya Diamond και δεν είμαι καλάαα
Μόλις γὐρισα από ένα 2ωρο
Τα είδα όλα..αρρωστημένο σέρβις στα επίπεδα Sandra Romain με πολύ GFE όμως επίσης στο ενδιάμεσο(δεν το περίμενα καθόλου).
Πράγματι!Κυρία!Ποιός θα το περίμενε με τέτοια προστυχόφατσα!Και απο τα καλυτερα παιδια εκτος απο ολα τα αλλα η Κυρια Mya .
Κυρια με Κ κεφαλαιο . ;)
Btw Κε Yorkie ριξτε και εδω τις γνωσεις σας !!!
είναι πολύ καλη για να είναι αληθινη?
Στο δικό της θρεντ τα είχες γράψει και μην σου κάνει εντύπωση πως το θυμάμαι.Απο κάποιες που έχω δει συγκρατώ πράγματα απο άλλους,όχι τίποτα άλλο για να δω με ποιούς παίζω στα ίδια.Εγραψα κριτικη για την Κλειω και δεν το ηξερα?
Σοβαρεψου................ παιχτη.
Στο δικό της θρεντ τα είχες γράψει και μην σου κάνει εντύπωση πως το θυμάμαι.Απο κάποιες που έχω δει συγκρατώ πράγματα απο άλλους,όχι τίποτα άλλο για να δω με ποιούς παίζω στα ίδια.
Στο δικό της θρεντ τα είχες γράψει και μην σου κάνει εντύπωση πως το θυμάμαι.Απο κάποιες που έχω δει συγκρατώ πράγματα απο άλλους,όχι τίποτα άλλο για να δω με ποιούς παίζω στα ίδια.
Αλλαζεις τροπαρι τωρα ?Εγω παντως την Κλειω την "εδιωξα" πριν περασει η ωρα με την δικαιολογια οτι ειχα δουλεια. ;) Δεν θυμαμαι τιποτα καλο απο την κοπελα εκτος απο οτι ηταν τυπακι, αλλα με χαλασαν τα τατοο και τα ψιλοπεσμενα βυζια της. Εντελως αματουρι καταστασι.
Τωρα πως εσυ θυμασαι βαθμολογια που εβαλα στο θρεντ της.........................μου κανει εντυπωση παιχτη!
Αλλαζεις τροπαρι τωρα ?
Καλα στα λεει το φιλαρακι.....σε εμενα που ποσταρησες την βαθμολογια της στο θρεντ της για να πεισεις τους υπολοιπους οτι ηταν μουναρα