για πές ρε ρούλη την μαλακία που είπα?
που 'χεις γαμήσει το παιδί το γιόρκι με την ξερολίαση σου για το αμουρ...
και μετά πας να μας πουλήσεις το κομοδίνο για πιπίνι ολκής...
λές και δεν έχει ξαναγαμήσει κανείς μας στο εξωτερικό... και στην Βουδαπέστη έχουμε γαμήσει και στην Πράγα και στα Λονδίνα και στα Παρίσια και στην Ολλανδία και στην Νέα Υόρκη και χωρίς να είμαστε τουριστικοί πράκτορες σαν κι εσένα... δεν έχουμε όμως την ψευδαίσθηση ότι οι παγκόσμιες περιπέτειες μας αφορούν κανένα εδώ μέσα...
άιντε μπουλάκο... εσύ τις φλόμπες του γιόρκι θα τις είχες παρουσιάσει για επικά γαμήσια για να κάνεις τον καμπόσο...
Σωπα βρε κοσμογυρισμενε Χορχε, και τρεχα τωρα να γαμησεις κανενα χουφταλο στην μιση τιμη και να την εκθειασεις! Δεν εχω δει καμια κριτικη σου εδω μεσα τελευταια παρα μονο σχολια και ξερολιες.
Οταν θα γραψω την πρωτη κριτικη εδω μεσα για το τι εχω γαμησει στο εξωτερικο να ερθει ο Υιορκι να μου τα πει, που εγινες και συνηγορος του ξαφνικα!
Αντε τρεχα στην τρυπα σου να κανεις τον ξερολα και μεγαλο, αν ειχες διαβασει την κριτικη μου για το μωρο θα καταλαβαινες οτι δεν την εκθειαζω και ειμαι εντελως αντικειμενικος. Ειναι ομως κατι προμοτοροι σαν εσενα που πρεπει οι παιχτες να προσεχουν που πλασαρουν ορισμενα μωρα και θαβουν αλλα γιατι δεν τους εκατσαν ακαποτα!!
Αντε γιατι πολυ μου τα επρηξες!