Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 216 άτομα (9 μέλη και 207 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ρε πανύβλακα... μόνος σου έτρεξες να δηλώσεις ότι ο Λεωνίδας πήρε τον κώλο της Βαλέριας για να τρέξεις μετά να θεσπίσεις ότι δεν δίνει κώλο...
ασταδιάλα ρε απρόσεχτε με συγχυσες μεσημεριάτικα με την απροσεξία σου...

Το ξερολας και πανιβλακας σε περιγραφουν πληρως! Να μην πεταγεσαι και λες μαλακιες οταν δεν γνωριζεις.

Βλεπω οτι επιασαν οι ζεστες για τα καλα!  :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
για πές ρε ρούλη την μαλακία που είπα?
που 'χεις γαμήσει το παιδί το γιόρκι με την ξερολίαση σου για το αμουρ...
και μετά πας να μας πουλήσεις το κομοδίνο για πιπίνι ολκής...
λές και δεν έχει ξαναγαμήσει κανείς μας στο εξωτερικό... και στην Βουδαπέστη έχουμε γαμήσει και στην Πράγα και στα Λονδίνα και στα Παρίσια και στην Ολλανδία και στην Νέα Υόρκη και χωρίς να είμαστε τουριστικοί πράκτορες σαν κι εσένα... δεν έχουμε όμως την ψευδαίσθηση ότι οι παγκόσμιες περιπέτειες μας αφορούν κανένα εδώ μέσα...
άιντε μπουλάκο... εσύ τις φλόμπες του γιόρκι θα τις είχες παρουσιάσει για επικά γαμήσια για να κάνεις τον καμπόσο...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
άντε φεύγω τώρα πάω να σκίσω το κωλί της Αλίνας...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
για πές ρε ρούλη την μαλακία που είπα?
που 'χεις γαμήσει το παιδί το γιόρκι με την ξερολίαση σου για το αμουρ...
και μετά πας να μας πουλήσεις το κομοδίνο για πιπίνι ολκής...
λές και δεν έχει ξαναγαμήσει κανείς μας στο εξωτερικό... και στην Βουδαπέστη έχουμε γαμήσει και στην Πράγα και στα Λονδίνα και στα Παρίσια και στην Ολλανδία και στην Νέα Υόρκη και χωρίς να είμαστε τουριστικοί πράκτορες σαν κι εσένα... δεν έχουμε όμως την ψευδαίσθηση ότι οι παγκόσμιες περιπέτειες μας αφορούν κανένα εδώ μέσα...
άιντε μπουλάκο... εσύ τις φλόμπες του γιόρκι θα τις είχες παρουσιάσει για επικά γαμήσια για να κάνεις τον καμπόσο...

Σωπα βρε κοσμογυρισμενε Χορχε, και τρεχα τωρα να γαμησεις κανενα χουφταλο στην μιση τιμη και να την εκθειασεις! Δεν εχω δει καμια κριτικη σου εδω μεσα τελευταια παρα μονο σχολια και ξερολιες.

Οταν θα γραψω την πρωτη κριτικη εδω μεσα για το τι εχω γαμησει στο εξωτερικο να ερθει ο Υιορκι να μου τα πει, που εγινες και συνηγορος του ξαφνικα!

Αντε τρεχα στην τρυπα σου να κανεις τον ξερολα και μεγαλο, αν ειχες διαβασει την κριτικη μου για το μωρο θα καταλαβαινες οτι δεν την εκθειαζω και ειμαι εντελως αντικειμενικος. Ειναι ομως κατι προμοτοροι σαν εσενα που πρεπει οι παιχτες να προσεχουν που πλασαρουν ορισμενα μωρα και θαβουν αλλα γιατι δεν τους εκατσαν ακαποτα!!

Αντε γιατι πολυ μου τα επρηξες!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αρχισαμε και τα προμότορες.... Πως προμοτάρω ρε σαπρόφυτο αφού όπως λές δεν γράφω κριτικές? A ρε τράβα ρε να κλείσεις κάνα τουρ υπερηλίκων μπας και σε πάρουν μαζί τους τζαμπέ και γαμησεις καμια τελειωμένη Τσέχα....
Πρακτορα ε πρακτορα....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μέχρι και ο Γουντμαν στην πίπα δεν βάζει λάστιχο... Εσυ  που το παίζεις ο έλληνας γουντμαν γιατί μας ξεφτιλίζεις έτσι? εισαι χέστης?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αρχισαμε και τα προμότορες.... Πως προμοτάρω ρε σαπρόφυτο αφού όπως λές δεν γράφω κριτικές? A ρε τράβα ρε να κλείσεις κάνα τουρ υπερηλίκων μπας και σε πάρουν μαζί τους τζαμπέ και γαμησεις καμια τελειωμένη Τσέχα....
Πρακτορα ε πρακτορα....

Ελα τωρα μην υποτιμας τον εαυτο σου, καθε λιγο και λιγακι πεταγεσαι και γραφεις για μωρα, γραφεια, περιπετειες και κωλους. Λες και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι και μερικοι οχι ολοι ξερουμε και λιγα περισσοτερα για τα ακαποτα γαμησια.

Οσο για τα μωρα που πηδαω εκτος Ελλαδος...............ουτε στα ονειρα σου!!

Μέχρι και ο Γουντμαν στην πίπα δεν βάζει λάστιχο... Εσυ  που το παίζεις ο έλληνας γουντμαν γιατί μας ξεφτιλίζεις έτσι? εισαι χέστης?

Και τι σε νοιαζει εσενα αν εγω βαζω λαστιχο? Τουλαχιστον δεν παω στα μωρα ζητωντας ακαποτα γαμησια!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ποία ακάποτα γαμήςια ρε μπούλη Τα ´χεις μπλέξει χεστρούλη... Δεν ξέρεις τι να πείς και τα μπέρδεψες τα μπούτια σου. Είπαμε μας αρέσει το ακά μπούκι αλλά μέχρι εκεί, δεν είμαι τρελλός να παίζω με τον θάνατο...
Βρές κάτι άλλο να με κατηγορήσεις και μη δανείζεσαι λόγια άλλων για άλλους... Θυμάσαι τον Γιάννη που αε έδιωξε απο το άλλο το φόρουμ που και κεί έκανες τον καμπόσο... Δικά του λόγια επαναλαμβάνεις.... Τόση πρωτοτυπία ρε σάπια αμοιβάδα.... Σε φαντάΖομαι να κοκκινίζεις έτοιμος να σκάσεις μπροστά ατον υπολογιστή περιμένοντας να διαβάσεις τι θα απαντήσω....
Κι εγώ σε ικετεύω βάλε τα δυνατά σου και βούτα μέσα στα σκατά που ´χεις στο μυαλό μπας και βρείς κάτι ενδιαφέρον να γράψεις για μένα...
Μεταξύ μας κρατάω μικρό καλάθι

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Κάτσε μια στιγμή να γαμήσω την Βαλέρια και μέχρι να χύσω νάχεις βρεί κάτι καλό να γράψεις, αλλοιώς θα χάσω το ενδιαφέρον μου σε σένα, προσπάθησε μπορεί να τα καταφέρεις!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ποία ακάποτα γαμήςια ρε μπούλη Τα ´χεις μπλέξει χεστρούλη... Δεν ξέρεις τι να πείς και τα μπέρδεψες τα μπούτια σου. Είπαμε μας αρέσει το ακά μπούκι αλλά μέχρι εκεί, δεν είμαι τρελλός να παίζω με τον θάνατο...
Βρές κάτι άλλο να με κατηγορήσεις και μη δανείζεσαι λόγια άλλων για άλλους... Θυμάσαι τον Γιάννη που αε έδιωξε απο το άλλο το φόρουμ που και κεί έκανες τον καμπόσο... Δικά του λόγια επαναλαμβάνεις.... Τόση πρωτοτυπία ρε σάπια αμοιβάδα.... Σε φαντάΖομαι να κοκκινίζεις έτοιμος να σκάσεις μπροστά ατον υπολογιστή περιμένοντας να διαβάσεις τι θα απαντήσω....
Κι εγώ σε ικετεύω βάλε τα δυνατά σου και βούτα μέσα στα σκατά που ´χεις στο μυαλό μπας και βρείς κάτι ενδιαφέρον να γράψεις για μένα...
Μεταξύ μας κρατάω μικρό καλάθι

Ακομα και τον Γιαννακη απο διπλα εφερες εδω για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα προμοτακο. Δεν θα κατσω να σχολιασω τον Γιαννακη και γιατι μου κλειδωσε ολα τα ιπ, αλλα εσενα που κανεις τοση προσπαθεια να παρασυρεις και να δικαιολογησεις την συμπεριφορα σου.

Τα ακαποτα γαμησια σου ειναι γνωστα και επισης τα προμοταρισματα και τα θαψιματα για αυτες που αρνουνται. Πολλοι τα γνωριζουν εδω μεσα και δεν λενε τιποτα αλλα οταν καθεσαι και σχολιαζεις αν προτιμω λαστιχο για στοματικο πρεπει για σενα να ειναι αναθεμα οταν δεν προτιμας να το βαζεις ουτε στο γαμησι με τανες.

Αν οι παιχτες ψαξουν τα γραφομενα σου θα βρουν πολλα. Αντε τρεχα λοιπον και χασου ...................

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Συγνώμη αλλά κόβεσαι και μένεις στην ίδια τάξη λόγω βλακείας. Όχι γιατί διαδίδεις ψεύδη για μένα που ποτέ δεν έχει ακουστεί κιχ για μένα ότι έχω κάνει διείσδυση άνευ... ´Οχι γιατί παρόλες τις επικλήσεις μου δεν προσπαθείς να βρείς κατι το πρωτότυπο.... Κόβεστε αγαπητέ λόγω ανυπέρβλητης βλακείας... Λυπηρό

Toni Skizo

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
4
Πόντοι
11
Το γαμήσατε το θρεντάκι.... Τι σκατά τιμημένοι και οι δύο σας.... Ο ένας πιο παιδάκι από τον άλλο...  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Συγνώμη αλλά κόβεστε και μένετε στην ίδια τάξη λόγω βλακείας. Όχι γιατί διαδίδεις ψεύδη για μένα που ποτέ δεν έχει ακουστεί κιχ για μένα ότι έχω κάνει διείσδυση άνευ... ´Οχι γιατί παρόλες τις επικλήσεις μου δεν προσπαθεία να βρείς κατι το πρωτότυπο.... Κόβεστε αγαπητέ λόγω ανυπέρβλητης βλακείας

Καλα τωρα εγω διαδιδω τα ψευδη αλλα εσυ εγινες ξαφνικα παρθενα. Συνεχισε Χορχε να δουμε ποιον αλλον εκτος απο τον Γιαννακη θα φερεις εδω μεσα για να θολωσεις τα νερα.

Το παμε ολο το βραδυ αμα θες και καθομαι και ψαχνω και τα γραφομενα σου, αλλα αυτοι που ξερουν..............ξερουν.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ψαξε ψαξε χασομέρη θα γυρνάς γύρω απ την ουρά σου παλιο ρουφιάνε

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αυτα να τα λες στους γνωστους σου και οχι σε μενα Χορχε! Δεν ..........................πιανουν

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Το γαμήσατε το θρεντάκι.... Τι σκατά τιμημένοι και οι δύο σας.... Ο ένας πιο παιδάκι από τον άλλο...  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Εχεις δίκιο ρε φίλε αλλα στο φινάλε δεν αντέχεται άλλο αυτός που αδίκως με διαβάλλει επειδή του θίξαμε τον κώλο της Αλίνας
Αφού είναι βλήμα ο άνθρωπος δεν επιτρέπει σε κανέναν να διαφωνήσει και ξεστομίζει και τελείως ανυπόστατες κατηγόριες

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εχεις δίκιο ρε φίλε αλλα στο φινάλε δεν αντέχεται άλλο αυτός που αδίκως με διαβάλλει επειδή του θίξαμε τον κώλο της Αλίνας
Αφού είναι βλήμα ο άνθρωπος δεν επιτρέπει σε κανέναν να διαφωνήσει και ξεστομίζει και τελείως ανυπόστατες κατηγόριες

Εγω εβαλα και φωτο του κωλου της, που δεν βαζω συνηθως, για να τον δουνε ολοι οι παιχτες και να μην ακουνε τις παραπλανησεις σου. Ο καθενας μπορει να κρινει για τον εαυτο του απο τις φωτο και δεν σε χρειαζονται. Γιατι ομως ξαφνικα τοσο μισος για το μωρο .................. δεν το καταλαβαινω?

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
:huh:
large.jpg