You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 358 άτομα (15 μέλη και 343 επισκέπτες)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Φυσικά και την έχω διαβάσει. Η προσωπική εμπειρία κάποιου όμως, δεν είναι απαραίτητο να αντικατοπτρίζει την εμπειρία όλων.Μπορεις να διαβασεις την κριτικη μου και θα καταλαβεις ;)
Μιλάς σαν εκπρόσωπος όλης της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν όμως πολλές κριτικές από τη πόλη ιδιαίτερα θετικές κάτι που με κάνει να σκέφτομαι ότι δεν συμφωνούν μαζί σου. Εσύ αμφισβήτησες μέχρι και την ηλικία της που είναι ευρέως γνωστή.
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Ρε συ παίκτη, από τις 23 κριτικές που έχεις γράψει οι 21 είναι για πουτάνες σε στούντιο και μπουρδέλα. Πράγμα που σημαίνει ότι γαμάς συνέχεια τάνες και στουντιοκόριτσα που από τον ένα πελάτη στον άλλο όχι σε νιπτήρα δεν πλένονται, αλλά καθόλου, η Juliet σου φταίει; Μήπως, λέω μήπως έγιναν και άλλα με την Juliet που παρέλειψες να γράψεις στην κριτική σου και την έχεις βάλει στο μάτι;Μπορεις να διαβασεις την κριτικη μου και θα καταλαβεις ;)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Μη μας φτιάχνεις και συ βραδυάτικα. Είπαμε δεν βλέπουμε καλά αλλά εσύ θα μας βγάλεις τελείως τα μάτια.Οκ ρε Παίκτη θα την κρατήσουμε ας παει το παλιαμπελο !!!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
Φυσικά και την έχω διαβάσει. Η προσωπική εμπειρία κάποιου όμως, δεν είναι απαραίτητο να αντικατοπτρίζει την εμπειρία όλων.
Μιλάς σαν εκπρόσωπος όλης της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν όμως πολλές κριτικές από τη πόλη ιδιαίτερα θετικές κάτι που με κάνει να σκέφτομαι ότι δεν συμφωνούν μαζί σου. Εσύ αμφισβήτησες μέχρι και την ηλικία της που είναι ευρέως γνωστή.
Το οτι κανενας απο αυτους που εχουν γραφει κριτικη δεν ανεφερε οτι η γκομενα μετα τον πρωτο γυρο δεν κανει μπανιο,εκτος απο μενα δε σου λεει κατι?
Το οτι ο Παλερο που ειναι απο τη Θεσσαλονικη λεει περιπου τα ιδια με μενα δε σου λεει κατι?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
Ρε συ παίκτη, από τις 23 κριτικές που έχεις γράψει οι 21 είναι για πουτάνες σε στούντιο και μπουρδέλα. Πράγμα που σημαίνει ότι γαμάς συνέχεια τάνες και στουντιοκόριτσα που από τον ένα πελάτη στον άλλο όχι σε νιπτήρα δεν πλένονται, αλλά καθόλου, η Juliet σου φταίει; Μήπως, λέω μήπως έγιναν και άλλα με την Juliet που παρέλειψες να γράψεις στην κριτική σου και την έχεις βάλει στο μάτι;
Μπορεις να ψαξεις στο αλλο σαιτ ποσες κριτικες εχω για σιτυ τουρ με το ιδιο ονομα ειμαι
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι. Απλά από ότι διαβάζω και παρακολουθώ, κορίτσια σαν τη Juliet δεν ανεβαίνουν και πολλά.Το οτι κανενας απο αυτους που εχουν γραφει κριτικη δεν ανεφερε οτι η γκομενα μετα τον πρωτο γυρο δεν κανει μπανιο,εκτος απο μενα δε σου λεει κατι?
Το οτι ο Παλερο που ειναι απο τη Θεσσαλονικη λεει περιπου τα ιδια με μενα δε σου λεει κατι?
Αφήστε την εδώ 2 εβδομάδες αντί για μία που ερχόταν. Δεν θα μας κακοπέσει.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι. Απλά από ότι διαβάζω και παρακολουθώ, κορίτσια σαν τη Juliet δεν ανεβαίνουν και πολλά.
Αφήστε την εδώ 2 εβδομάδες αντί για μία που ερχόταν. Δεν θα μας κακοπέσει.
Δεν παει ετσι το ολο θεμα,εκει στην Αθηνα εχετε πολυ καλυτερες απο τη Juliet δεν καταλαβαινω το λογο να δωσεις τον οβολο σου σε αυτην
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Διάβασε την κριτική μου.Δεν παει ετσι το ολο θεμα,εκει στην Αθηνα εχετε πολυ καλυτερες απο τη Juliet δεν καταλαβαινω το λογο να δωσεις τον οβολο σου σε αυτην
Αλλά γιατί σκοτωνόμαστε τώρα για κάποια που από ότι είπε ο Πρόεδρος θα ξαναδούμε σε κανά δύο χρόνια? Και δεν μας είπε και το λόγο, ελπίζω να μην είναι σοβαρός.
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Δεν χρειάζεται. Η ουσία αυτού που έγραψα είναι άλλη και δεν την κατάλαβες. Απλά δεν καταλαβαίνω πως γαμάς τόσες άπλυτες από πελάτη σε πελάτη και δεν έχεις πρόβλημα και σε πείραξε η Juliet που δεν πλύθηκε μετά τον πρώτο γύρω που έκανε μαζί σου.Μπορεις να ψαξεις στο αλλο σαιτ ποσες κριτικες εχω για σιτυ τουρ με το ιδιο ονομα ειμαι
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Γκαστρώθηκε μάλλον.Διάβασε την κριτική μου.
Αλλά γιατί σκοτωνόμαστε τώρα για κάποια που από ότι είπε ο Πρόεδρος θα ξαναδούμε σε κανά δύο χρόνια? Και δεν μας είπε και το λόγο, ελπίζω να μην είναι σοβαρός.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.867
- Πόντοι
- 34.538
Αντε να το πω εγω το μυστικο...Γκαστρώθηκε μάλλον.
ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
Δεν χρειάζεται. Η ουσία αυτού που έγραψα είναι άλλη και δεν την κατάλαβες. Απλά δεν καταλαβαίνω πως γαμάς τόσες άπλυτες από πελάτη σε πελάτη και δεν έχεις πρόβλημα και σε πείραξε η Juliet που δεν πλύθηκε μετά τον πρώτο γύρω που έκανε μαζί σου.
Οι αλλες δεν παιρνουν 200 παιρνουν 30.
Τι δεν καταλαβαινεις?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Το SEX είναι σαν το φαγητό. Πότε θέλεις Gourmet, πότε Φιλετάκι και πότε βρώμικο. Επίσης άλλη νοστιμιά έχει ο Πατσάς και η γίδα η βραστή και άλλη τα παιδάκια και η μοσχαρίσια γάλακτος. ΟΛΑ όμως όταν είναι σωστά μαγειρεμένα και τα φας τη σωστή στιγμή, γαμούν και δέρνουν.
Περασινα αλογα και πρεπει να εισαι πολυ μερακλης για να την πηδηξεις, και ακομα περισσοτερο να την πληρωσεις και απο πανω!
Αυτο ομως που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καθεσαι και γραφεις κριτικη μετα οταν το μωρο(α) δεν κανουν τουρισμο Ελλαδα και ουτε προκειται να ερθουν για το ευρυ κοινο!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αντε να το πω εγω το μυστικο...
ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!
Επιασαν οι πολλες ζεστες μου φαινεται!
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Γκαστρώθηκε μάλλον.
Κάτι ξέρεις.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Πόσταρε προσκλητήριο στο bou να ερθουμε.Αντε να το πω εγω το μυστικο...
ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Luc τα σχόλια στις κριτικές είναι εύκολα. Οι κριτικές οι δικές σου πού είναι; Τρία χρόνια έχεις να γράψεις. Και εν πάση περιπτώσει υπάρχει η δυνατότητα για κριτικές και για συναντήσεις που έγιναν στο εξωτερικό.Περασινα αλογα και πρεπει να εισαι πολυ μερακλης για να την πηδηξεις, και ακομα περισσοτερο να την πληρωσεις και απο πανω!
Αυτο ομως που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καθεσαι και γραφεις κριτικη μετα οταν το μωρο(α) δεν κανουν τουρισμο Ελλαδα και ουτε προκειται να ερθουν για το ευρυ κοινο!
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Μας δουλεύεις μου φαίνεται. Ξέρεις πόσες παντρεμένες πήγαν για tour ένα μήνα μετά τον γάμο;Αντε να το πω εγω το μυστικο...
ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 618K