Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 358 άτομα (15 μέλη και 343 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Οκ ρε Παίκτη θα την κρατήσουμε ας παει το παλιαμπελο !!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    75 KB · Εμφανίσεις: 30

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Μπορεις να διαβασεις την κριτικη μου και θα καταλαβεις  ;)
Φυσικά και την έχω διαβάσει. Η προσωπική εμπειρία κάποιου όμως, δεν είναι απαραίτητο να αντικατοπτρίζει την εμπειρία όλων.
Μιλάς σαν εκπρόσωπος όλης της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν όμως πολλές κριτικές από τη  πόλη ιδιαίτερα θετικές κάτι που με κάνει να σκέφτομαι ότι δεν συμφωνούν μαζί σου. Εσύ αμφισβήτησες μέχρι και την ηλικία της που είναι ευρέως γνωστή.

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Μπορεις να διαβασεις την κριτικη μου και θα καταλαβεις  ;)
Ρε συ παίκτη, από τις 23 κριτικές που έχεις γράψει οι 21 είναι για πουτάνες σε στούντιο και μπουρδέλα. Πράγμα που σημαίνει ότι γαμάς συνέχεια τάνες και στουντιοκόριτσα που από τον ένα πελάτη στον άλλο όχι σε νιπτήρα δεν πλένονται, αλλά καθόλου, η Juliet σου φταίει; Μήπως, λέω μήπως έγιναν και άλλα με την Juliet που παρέλειψες να γράψεις στην κριτική σου και την έχεις βάλει στο μάτι;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Οκ ρε Παίκτη θα την κρατήσουμε ας παει το παλιαμπελο !!!
Μη μας φτιάχνεις και συ βραδυάτικα. Είπαμε δεν βλέπουμε καλά αλλά εσύ θα μας βγάλεις τελείως τα μάτια.  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Φυσικά και την έχω διαβάσει. Η προσωπική εμπειρία κάποιου όμως, δεν είναι απαραίτητο να αντικατοπτρίζει την εμπειρία όλων.
Μιλάς σαν εκπρόσωπος όλης της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν όμως πολλές κριτικές από τη  πόλη ιδιαίτερα θετικές κάτι που με κάνει να σκέφτομαι ότι δεν συμφωνούν μαζί σου. Εσύ αμφισβήτησες μέχρι και την ηλικία της που είναι ευρέως γνωστή.

Το οτι κανενας απο αυτους που εχουν γραφει κριτικη δεν ανεφερε οτι η γκομενα μετα τον πρωτο γυρο δεν κανει μπανιο,εκτος απο μενα δε σου λεει κατι?
Το οτι ο Παλερο που ειναι απο τη Θεσσαλονικη λεει περιπου τα ιδια με μενα δε σου λεει κατι?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Ρε συ παίκτη, από τις 23 κριτικές που έχεις γράψει οι 21 είναι για πουτάνες σε στούντιο και μπουρδέλα. Πράγμα που σημαίνει ότι γαμάς συνέχεια τάνες και στουντιοκόριτσα που από τον ένα πελάτη στον άλλο όχι σε νιπτήρα δεν πλένονται, αλλά καθόλου, η Juliet σου φταίει; Μήπως, λέω μήπως έγιναν και άλλα με την Juliet που παρέλειψες να γράψεις στην κριτική σου και την έχεις βάλει στο μάτι;

Μπορεις να ψαξεις στο αλλο σαιτ ποσες κριτικες εχω για σιτυ τουρ με το ιδιο ονομα ειμαι  :idiot:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Το οτι κανενας απο αυτους που εχουν γραφει κριτικη δεν ανεφερε οτι η γκομενα μετα τον πρωτο γυρο δεν κανει μπανιο,εκτος απο μενα δε σου λεει κατι?
Το οτι ο Παλερο που ειναι απο τη Θεσσαλονικη λεει περιπου τα ιδια με μενα δε σου λεει κατι?
Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι. Απλά από ότι διαβάζω και παρακολουθώ, κορίτσια σαν τη Juliet δεν ανεβαίνουν και πολλά.
Αφήστε την εδώ 2 εβδομάδες αντί για μία που ερχόταν. Δεν θα μας κακοπέσει.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι. Απλά από ότι διαβάζω και παρακολουθώ, κορίτσια σαν τη Juliet δεν ανεβαίνουν και πολλά.
Αφήστε την εδώ 2 εβδομάδες αντί για μία που ερχόταν. Δεν θα μας κακοπέσει.

Δεν παει ετσι το ολο θεμα,εκει στην Αθηνα εχετε πολυ καλυτερες απο τη Juliet δεν καταλαβαινω το λογο να δωσεις τον οβολο σου σε αυτην

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεν παει ετσι το ολο θεμα,εκει στην Αθηνα εχετε πολυ καλυτερες απο τη Juliet δεν καταλαβαινω το λογο να δωσεις τον οβολο σου σε αυτην
Διάβασε την κριτική μου.
Αλλά γιατί σκοτωνόμαστε τώρα για κάποια που από ότι είπε ο Πρόεδρος θα ξαναδούμε σε κανά δύο χρόνια? Και δεν μας είπε και το λόγο, ελπίζω να μην είναι σοβαρός.

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Μπορεις να ψαξεις στο αλλο σαιτ ποσες κριτικες εχω για σιτυ τουρ με το ιδιο ονομα ειμαι  :idiot:
Δεν χρειάζεται. Η ουσία αυτού που έγραψα είναι άλλη και δεν την κατάλαβες. Απλά δεν καταλαβαίνω πως γαμάς τόσες άπλυτες από πελάτη σε πελάτη και δεν έχεις πρόβλημα και σε πείραξε η Juliet που δεν πλύθηκε μετά τον πρώτο γύρω που έκανε μαζί σου.  :headbang: :headbang: :headbang:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Διάβασε την κριτική μου.
Αλλά γιατί σκοτωνόμαστε τώρα για κάποια που από ότι είπε ο Πρόεδρος θα ξαναδούμε σε κανά δύο χρόνια? Και δεν μας είπε και το λόγο, ελπίζω να μην είναι σοβαρός.
Γκαστρώθηκε μάλλον.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Δεν χρειάζεται. Η ουσία αυτού που έγραψα είναι άλλη και δεν την κατάλαβες. Απλά δεν καταλαβαίνω πως γαμάς τόσες άπλυτες από πελάτη σε πελάτη και δεν έχεις πρόβλημα και σε πείραξε η Juliet που δεν πλύθηκε μετά τον πρώτο γύρω που έκανε μαζί σου.  :headbang: :headbang: :headbang:

Οι αλλες δεν παιρνουν 200 παιρνουν 30.
Τι δεν καταλαβαινεις?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το SEX είναι σαν το φαγητό. Πότε θέλεις Gourmet, πότε Φιλετάκι και πότε βρώμικο. Επίσης άλλη νοστιμιά έχει ο Πατσάς και η γίδα η βραστή και άλλη τα παιδάκια και η μοσχαρίσια γάλακτος. ΟΛΑ όμως όταν είναι σωστά μαγειρεμένα και τα φας τη σωστή στιγμή, γαμούν και δέρνουν.

Περασινα αλογα και πρεπει να εισαι πολυ μερακλης για να την πηδηξεις, και ακομα περισσοτερο να την πληρωσεις και απο πανω!  :grin:

Αυτο ομως που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καθεσαι και γραφεις κριτικη μετα οταν το μωρο(α) δεν κανουν τουρισμο Ελλαδα και ουτε προκειται να ερθουν για το ευρυ κοινο!  :think:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Περασινα αλογα και πρεπει να εισαι πολυ μερακλης για να την πηδηξεις, και ακομα περισσοτερο να την πληρωσεις και απο πανω!  :grin:

Αυτο ομως που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καθεσαι και γραφεις κριτικη μετα οταν το μωρο(α) δεν κανουν τουρισμο Ελλαδα και ουτε προκειται να ερθουν για το ευρυ κοινο!  :think:
Luc τα σχόλια στις κριτικές είναι εύκολα. Οι κριτικές οι δικές σου πού είναι; Τρία χρόνια έχεις να γράψεις. Και εν πάση περιπτώσει υπάρχει η δυνατότητα για κριτικές και για συναντήσεις που έγιναν στο εξωτερικό.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom